Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 660
  • 590
  •   1
Отговори
# 225
следя темата от самото начало без да пиша

сега просто искам да споделя огромната си надежда, че всичко ще е наред.
здраве за малкия Криско и кураж на семейството му Heart Eyes Heart Eyes

# 226
И аз искам да следя темата и да помагам с каквото мога на семейството на Крис.

# 227
Стискам палци дано всичко се нареди по-най добрия начин.

# 228
  • Остров Приятелство
Цитат
бебчо ми спи в ръцете в момента. явно му харесва и явно е добре превързан.
Прекрасно е, че чета такива редове от теб! Heart Eyes
Нека от тук на сетне само хубави неща покрай Вас!
Прегръдки за цялото Ви семейство и много нежни за Криско!
Да Ви е жив и здрав и много да ви радва скъпи приятели!

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 14:12 от s_sunny

# 229
Лилибон, от тази сметка, която си посочила нали няма да има проблеми да теглиш пари в чужбина, всъщност тя е левова и ти трябва да обмениш левовете в евро. Всъщност мисълта ми е да нямате проблеми със средствата в чужбина...Объркано стана  Confused
Дано всичко да се оправи и да бъдат само лош спомен тези трудни моменти Praynig

# 230
Ели, мила, извинявам се за неадекватното си поведение. Бях много развълнувана, когато ми се обади. Надявам се наистина нещата да ти влязат в употреба. Не разбрах кое на какво съответства, така че ако имаш възможност, пиши. Майка каза, че може пак да вземе, само че тогава с изпращането ще е малко по- трудно.

Момичета, преди малко ми се обади Лилибон. Каза, че раничката на гърба е малко по- добре. Само това успях да разбера. Бях много развълнувана и си глътнах граматиката. Даже все още немога да си събера мислите.  Embarassed

Целувки и прегръдки за малкия юнак Криско!!! Hug Hug Hug

# 231
Стискам палци дано всичко се нареди по-най добрия начин.

# 232
  • Варна
Еее, чак да си глътнеш граматиката! Аз трябва да си я гълтам, аз, дето от вдън гори Тилилейски (е, иракски) ми носите превързочни материали и антибиотици! Моля те, не се притеснявай от мен!

Вече вкарахме част от пратката в употреба.  Simple Smile Ох, дано най-сетне да почне да заздравява  това дете!!!

# 233
Дано,адашке Praynig

# 234
Ох, дано най-сетне да почне да заздравява  това дете!!!

Амин! Praynig

# 235
Ели, ако искаШ можеШ да ми дадеШ телефон на немската/немските клиники и да пораzвъртя малко телефоните, да пораzпитам какво е станало. А мога и да дам адреса си zа контакт.

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 21:08 от milepetrova

# 236
  • София
Ох, дано най-сетне да почне да заздравява  това дете!!!
Praynig

# 237
Еее, чак да си глътнеш граматиката! Аз трябва да си я гълтам, аз, дето от вдън гори Тилилейски (е, иракски) ми носите превързочни материали и антибиотици! Моля те, не се притеснявай от мен!

Вече вкарахме част от пратката в употреба.  Simple Smile Ох, дано най-сетне да почне да заздравява  това дете!!!

Дано Лилибон, дано утре да са по-заздравяли раничките от днес, дано  Praynig

# 238
  • София
Момичета,Lilibon  вижте каква статия открих! Може би вече някой е чул и писал, но аз я пускам за всеки случай.
http://www.capital.bg/show.php?storyid=367122&sp=1#storystart

Това са контатктите на английската компания разработила ICX -SKN което е едното от мазилата:
http://www.intercytex.com/icx/services/downloads/icx-skn_250607.pdf

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 09:29 от muzka1

# 239
В днешния брой на в-к "Телеграф" на 18 стр. има статия за Криско! Преди малко мъжа ми, който е командировка, ми звънна да си купя вестника и сега го чета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт