Криско на Лилибон вече е ангелче!

• 83 557
  • 590
  •   1
Отговори
# 495
и аз се включвам в прегръдките за малкия Криско...дано се оправи  Hug и кураж за семейството и най-вече за майка му
Hug Hug Hug

# 496
  • Sofia

Лилибон дано Криско продължи да раздава усмивки! Желая ти го от все сърце Hug Hug Hug !
Кураж миличка!

# 497
# 498
# 499
  • Варна
ивонска, адски си права за вярата, а тя май е най-трудната част от упражнението.

мерси!  Heart Eyes

# 500
Ели, страшно се радвам, че отново сте си у дома! Запечатай една усмивка на малкия бонбон и я прати да му се порадваме лелите от форума! Целувки на всички ви и специални поздрави на борбената ти кака  Wink
  bouquet  Heart Eyes

# 501
  • варна
 Hug Hug HugПрегръдки.

# 502
и аз се включвам в прегръдките за малкия Криско...дано се оправи  Hug и кураж за семейството и най-вече за майка му
Hug Hug Hug

И от нас ! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бог е с вас Ели!    bouquet  bouquet  bouquet Имай вяра!!! Hug Hug Hug

# 503
 Hug Hug Hug Бъдете силни  Hug

# 504
Радвам се че сте в къщи  Grinning
Много прегръдки и от мен  Hug

# 505
Ели, гледат ми се нови снимки на Криси.......И ми се иска и една на цялото ви семейство....Папарака в мен говори, ти ще ме разбереш......

Другото си го знаеш - прегръдки, целувки и ... търпение и кураж!

# 506
Силна прегръдка и от мен.
Да сме търпеливи, да сме позитивно настроени и да не говорим много, че да не развалим нещо.
 Peace

# 507
лилибон, криси е щастливец с майка като теб! много положителна енергия и от мен
малкия е истински борец и герой

# 508
# 509
Ох, липсата на новини беше направо мъчителна. Но пък това, че Криско е раздавал усмивки е страхотна новина. Мислим за малкото човече и вярваме , че ще се пребори и ще израсте голям и силен! Hug

Общи условия

Активация на акаунт