Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 170
  • 285
  •   1
Отговори
# 195

Честит празник на вчерашните Кристиан, Александър, Ивайло, Емили, Тарек, Ния, Георги, Калина и на днешните Лъчко, Ивайло, Дарин, Начко, Никола и сладуранката София
 Много усмивки и щастливо детство!

Дани, добре дошла, злато, ако знайш какъв засукан младеж ти бях заделила, но не мога да го открия в нета. Смело напред оттук насетне и никакви жлъчки да не ти се мотат.
Поздравявам ви със Слави! Турнето му този път е на близкия стадион. Кога друг път ще се похваля, че ми прави серенада под прозорците.  hahaha Ужас, такива гърмежи е, че Нова година ряпа да яде. Как ще се приспива детето не ми е ясно! Засега се кефи, но утре ще ми се стряска на всеки шум.
Много хубави мами и бебоци мернах в албума ни.

# 196
  • у дома
ЧъРъДъ на Начко Heart Eyes София, Лъчето, Ивайло, Дарин и Никола   Gift newsm38 newsm59  ura
Много усмивки, слънчево и безгрижно детство и целувки за мамите  newsm51

dani, радвам се, че вече си си вкъщи  Hug чакаме снимки от РъДъ-то и разказа ти   bouquet

аз пък нещо нямам настроение за писане  newsm78 миналата година по това време бях приета вече в болницата под наблюдение заради високото кръвно  Simple Smile стягаме купона за Ния-та, ще има малко нейни приятелчета и 2-3 пъти повече възрастни  Mr. Green за съжаление нямаме възможност да поканим всички бебчета, които бихме искали .... но другата година, живот и здраве  Mr. Green поръчах тортата онзи ден и ще ни я докарат по обед в събота.. и така  Simple Smile
лека и спокойна нощ  Hug   bouquet

# 197
Я да питам мамите, дето им минаха детските празненства, дали излязаха от сатурновата дупка? Аз нещо съвсем съм в депресия, следродилната може ли да хваща година по-късно?  newsm78

# 198
  • варненка от София
Я да питам мамите, дето им минаха детските празненства, дали излязаха от сатурновата дупка? Аз нещо съвсем съм в депресия, следродилната може ли да хваща година по-късно?  newsm78

smile3532 аз съм пак в депресия след изваждането, което падна покрай празниците ни този месец.

# 199
  • София

smile3532 аз съм пак в депресия след изваждането, което падна покрай празниците ни този месец.
У наше село идентичен случай Twisted EvilНо при нас далеч не е свръшило Rolling Eyes
Дани,добре дошла,мацка,официално!!!

# 200
 Здравейте! Laughing

Да са здравмички и много пошлушни рождениците ни днес!С много радост да пълнят сърцата на всички около тях! Heart Eyes

Дани! Хайде бе муцка,доскуча ни без теб Crossing Arms Няма кой да ни разсее ежедневието с някой батко Laughing Много се радвам,че сте празнували заедно с малкото съкровище.Бързо въстановяване Peace
   А.... Naughtyстига със тези сатурнови дупки.Нас ни е хванала отдавна Wink до септимври ли ще ни държи? Mr. Green newsm78
   Днес бяхме на консултация и мерките са ни 9,900 и 78см. За втори зъб нямало изгледи според докторката ooooh! Има ли някой да е чакал толкова много с един зъб Thinking От месец и половина сме си така еднозъби Mr. Green
   Ще ставам,че да освободя компа за другата смяна Mr. Green
  Лека и спокойна нощ Hug

# 201
Дани, мацка, не моЙ да не те поздравя с добре си ни дошла слънце!  Hug  bouquet

Ако знаеш от кога те чакат тия лЮде  smile3521

А относно дупките, че то аз цял живот съм в такава - ту излизам, ту влизам , ама к'ва ми е работата  smile3532

# 202
  • гр.София
 Привет!
Благодаря за хубавите пожелания! Да ви се връща Heart Eyes
 Аз съм изтощена от емоциите и шумотевицата.Пощурихме бебето и на сестра ми.  София за 4 часа смени 4 тоалета. Ама знам,съдя по себе си ,че ще искате снимки-така че млъквам.
 На връщане, в колата това дете като взе да реве-пищи,иска да суче,а аз съм се спретнала в една недостъпна от всякъде рокля,с цип отзад и детето не може да стигне до целта,и няма успокояване.
 Като се успокоиха нещата и тя заспа в 9 часа,аз си я гушнах и най-сетне намерих време да си спомня и раждането, и чувствата ми тогава, и че цяла година е изтекла неусетно...

Най-добри пожелания на мамите-Душето,Иги и Спинки!

Депресията ме подминава засега-отчасти благодарение на Пепи,но главно заради форума. Помня,че преди 7 години ми беше много-много зле.Мина ми когато дадох детето на ясла и се захванах с моите си работи.

Дриймс,честито повишение на заплатата. Не ни мисли нас,важното е на Токи да му е добре.

Марулка, поизчезна след падането на Стефани.Радвам се,че сте добре.

За суровите плодове-София вчера се задави с дребно парченце диня.Не ми се описва-беше страшно.
 А обикновени бисквити гризе безпроблемно и с огромно желание.

Дани,Дани,Дани newsm18

Лека нощ!

# 203
Е, Валка, разби ме, как успя да ги скриеш толкова време тези мъжаги...  Joy
Ти да не си таксиджийка, че все си влизала в дупки?
Ели, ние от повече от два месеца стоим с 6 зъба и никой не пробива повече.
Искаме снимки, искаме снимки, стига се спотайва Софийкина мамо.  Crossing Arms

# 204
Искаме снимки, искаме снимки, стига се спотайва Софийкина мамо.  Crossing Arms

снимки, снимки, снимки    Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap

Мадонка
smile3534

# 205
Здравейте мами!
КОЛКО МИ ЛИПСВАХТЕ! Hug
Ей ,че красива е нашата тема!Всеки ден рожденници ,христянчета проходили дечица!
Честито на всички малки сладурковци които пропуснах да поздравя!
Пожелавам ви много здраве и късмет в живота,другото мама и тати ще го купят! Heart Eyes

Ние бяхме за 20 дни в Испания по покана на моята най добра приятелка и кума ,поизвестна тук като friki  Mr. Green
Няма нужда да казвам че беше  страхотно,но понеже си дойдохме преди няколко часа и съм гроги ще пиша по подробно следващите дни!
Елица проходи!И рождения и ден и прощъпулника бяха много готини и весели!Ще пусна снимки скоро!
Ето малка почерпка:

Отивам да наваксам с четенето и да си почина и утре с нови сили съм тук! Grinning
ДАНИ  Hug Hug Hug

# 206
Здравейте!
Изключително съм радостна да напиша следното: ДОБРЕ ДОШЛА, ДАНИ! Много се радвам, че вече си при твоето прекрасно мишленце, а и че си отново при нас  Embarassed Hug Heart Eyes

ДОБРЕ ДОШЛА на българска земя  bg на MamaMargo. Честити ходеши крачета на Еличка  Hug

И не се ослушвайте - ЧАКАМЕ СНИМКИ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  НА Даниел, Мартин, Владимир, Елена, Деница, Юлия, Йоан

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 02:01 от vst_80

# 207
Дани, слава Богу, че си добре и че преживя тези премеждия!
И аз утре ще кача снимчици, много хубаво изкарахме рождения ден, мислех си и за другите ни сърожденици, особено за Софийката на Блан и Лъчето на мама Иги, защото тях много си ги обичаме  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Но всъщност всички тук са страхотни, така че предпочитанията са почти невъзможни  Joy
Добре дошла мамо Марго, que tal? en espanol e mui bien, si claro  Joy Къде точно се подвизавахте?
Марулче, всичко наред ли е с шушенцето, то много думички говорело, браво  Hug
Моят юнак само се дере жестоко по лъвски по цял ден, като не му пиндисва и не е неговото  Sunglasses
Айде цунки и нямам търпение да чета утре дъъъъъъългиииии репортажиииииии

# 208
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Даниел, Мартин, Владимир, Елена, Деница, Юлия, Йоан!

Дани, добре че всичко приключи успешно! Peace
Dreams, честито повишение на заплатата! Ама да не мислиш, че ще се разминеш само с виртуална почерпка! Mr. Green
MamaMargo, чакаме разказ.... Peace
blanc, не разбрах как се справихте със ситуацията в колата? Wink

Ние днес довършваме покупките и започваме да стягаме багажа, а едвам гледам...Гого цяла нощ не спа и ми висеше на гърдите - незнам зъб ли, какво е, но вече съвсем ще изперкам от недоспиване. Tired

# 209
Честит ви първи рожден ден, мъничета! Да растете здрави и щастливи и да радвате мама и тате!

Да ви споделя, че вече като излизам за работа плаче за мен и вчера е бил по вратата, днес го забаламосахме с пералнята-обича да я гледа как се върти, или да отваря и затваря вратата и да пуска играчки вътре.

Mama Margo, добре дошла на българска земя! В Испания готино ли е?Честити проходили крачета на Елица!

Дани, добре дошла! Сигурно не можеш да се нарадваш на сладураната!
Целувки! Ще поработя, че мен чак
Лек и спокоен, изпълнен с емоции ден! Весел празник!

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 09:43 от pepejeans

Общи условия

Активация на акаунт