Наш е месец АВГУСТ, нека да растат децата ни във радост!

• 12 130
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • софия

Пък Дани как не си се сетила да гледаш на ръка на този момък, дето ти е дошъл на крака. Толкова много неща би предсказала за него, че щеше да си избиеш парите за мебелите. Нали почти еврейче си ни.

Мислех си го,мислееееех  Mr. Green!Ама само заради Бубето се въздържах  Joy!
Мамита,благодаря за посрещането,то не че съм очаквало друго  Mr. Green Blush!
Валка,няма да мога да им смогна на тези батковци  hahaha!Доста позаслабнах за тези 20 дни и сега не приличам на човек,но ще се оправя и тогава....Ааааах тогава,ще им скъсам шортите  Mr. Green!
ИСКАМ ДА ЧЕСТИТЯ НА ВСИЧКИ МАЛКИ ЛЪВЧЕТА,КОИТО ПРАЗНУВАХА РОЖДЕННИТЕ СИ ДНИ И ДА ИМ ПОЖЕЛАЯ ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ С МАМА И ТАТИ!
Аз се прибрах вкъщи на 7.08 на р.ден на Найата и мислех да си прекарам един спокоен ден с дъщеря ми и съпруга ми,но само един час след пристигането ми вкъщи решиха да дойда една леля на Мошето с която той се вижда веднъж на 5години,но виждаш ли тогава тази жена седя 4часа ,а аз се чудех къде да поседна ,после пък дойдоха свекитата,после пък една комшийка и когато си тръгнаха всички към 21ч. ми идваше да се разплача от облекчение...
Аз си мисля ,стига пак да не излезе нещо непредвидено  Praynig да си празнувам на патерици р.ден на моята принцеса,както си трябва  с гостен чета,балони,подаръци  Grinning!ЩЕ го правя в 'Моето гардже'.
Ние на Найа за р.ден и взехме от тази масичка с кубчетата модо и влакчето и една гривна,която май ще я носи по-нататък защото сега я маха непрекъснато.А с масичката играта е следната:аз редя кубчетата,а тя ги маха със замах и злобно си ги хвърля зад гърба  Joy Joy Joy!
Лека нощ от мен и утре пак  Hug!

# 226
  • В ЛЮтеницата
играта е следната:аз редя кубчетата,а тя ги маха със замах и злобно си ги хвърля зад гърба  Joy Joy Joy!

hahaha Аз така се опивам да пълня една кутия с формички на Fisher-Price от два месеца и затова не виждам смисъл да си купувам други играчки  Joy

Мадонке,разконспирира ме,на 18.08 съм,ама не се притеснявайте,то от 15.08 като понче с топовни салюти,заря и почетни паради,та до 18ти все не спират JoyНали знаете-тридневни всенародни празници и купони(Пепърче Heart Eyes) Twisted Evil Mr. Green

Крайно време е да ги обявят за национални празници тези дни - не знам защо още не го правят  hahaha!

# 227

Крайно време е да ги обявят за национални празници тези дни - не знам защо още не го правят  hahaha!

А, ама те вече го гласуваха! 15ти си е неработен ден за Варна. Ний се уредихме, време е и вие!  Joy

# 228
  • гр.Добрич
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ, РОДЕНИ НА 07,08, 09 И 10. АВГУСТ

Не мога да насмогна да прочета всичко, което сте писали. Благодаря на всички за пожеланията за рожденния ден на Ивчо.  bouquet
Ние бяхме решили да направим в събота едновременно кръщене и рожден ден, но тъй като сега е пости, се обезсмисляло кръщенето и засега остава за по-нататък. Рождения ден започна с голям рев. Това ете се скъса да реве. Какво му стана, така не е ревал никога. Едва се успокои и заспа, а после стоя до 01ч. буден. Тук има малко снимки от ашето тържество.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=3672953

Добре дошла на Дани И БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ.  bouquet

# 229
В последните минути на деня, мерси за пожеланията. Трогнахте ме! Една скромна почерпка и от мен (без снимки, че и мен ми товарят много)   Gift Специално тенкю на Блан - и без това постовете ти на теб и Пепър ги чета на един дъх, имате дбро чувство за хумор.
Ние уж нали нямаше да празнуваме...... то сме на маси с пиене и ядене, подаръци и балони от 9 часа сутринта. Всички сме гроги и доволни.
Честито на всички "баш" набори!

# 230
 newsm59  на  нашите наборчета Ния,Владимир ,Виктор и Надя.Да са много щастливи и обичани деца ,да носят много радост на свойте родители.Много настроение и подаръци за празника   bigdance2  Gift
Мили мами честит празник и на вас !!!

# 231
Здрасти мамо Марго, как си, радвам се да те видя  bouquet
Мадонке, thanks dear! Иначе вчера още една бг мама тук имаше планирано секцио от 9 ч., но още не знаем нищо и затова не смея да обявявам предварително нищо  Thinking
Kristianna, и аз чета постовете на Блан и Пепърчето на един дъх, остава ми хубав привкус после  Laughing
На 15ти август ми беше терминът, а както бях тръгнала, можех и повечко да откарам, ама ми извадиха насилствено Начето с това планирано секцио  Joy
Дани, много хубаво, че пишеш, мила. Сега ще посветиш цялото време на твоето сладко момиченце. Докато беше в болница, успя ли да я видиш, тати доведе ли я?
Айде ще се запазя отсега ред за честитките на утрешните лъвчовци-рожденици   bouquet

# 232
Честит рожден ден на  днешните НИЯ ,ВЛАДИМИР ,ВИКТОР и НАДЯ и вече вчерашните рожденици ДЕНИЦА, ЕЛЕНА, ЮЛИЯ и МАРТИН, ДАНИЕЛ, ВЛАДИМИР И ЙОАН!
Да сте живи и здрави мили прекрасни лъвчета,безгрижно детство и весел купон с много подаръци ви пожелавам! Hug Heart Eyes
Ето и снимки  от нашия ден:
Рожден ден
Малко повече сложих този път за което се извинявам  Embarassed

Здравей Душе ,старшни  снимки,много е порасло Начето!
Мадонка  Hug Hug Hug
И аз съм във фен клуба на Блан и Пепърчето,и чакам снимки на София!
Досега гледах албума,страхотни партита сте спретнали всички, а тортите са убиец!
А за трансперанта на Марулка ....нямам думи!И дано не се повтаря това с Шушето,да я нагушиш хубаво от мен!
Албена не се е разписвала скоро май....
Дани не се ядосвай напразно ,за малката Найя най големия празник е че сте пак заедно,какво му трябва на едно дете мама ,тати и много любов! Hug
На Елица любимата игра напоследък е да удря другите с играчки по главата докато те благоволяват да я носят или да си играят с нея....  ooooh!

Нашата торта я направихме аз и Денни,от мен блата от нея крема ,стана не толкова ефектна,но за сметка на това много вкусна,ометоха я докато се сетя да я снимам  Crazy

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 03:00 от MamaMargo

# 233
Честита 1-ва Годинка
на чаровната сладурка Нийка,
Надя
, Вики и Влади!
И специални целувки и прегръдки от Али и за днешния рожденник Дани! [/size][/color][/b] Heart Eyes

Да са ви живи и здрави патенцата милички!  Hug

# 234
  • варненка от София
Още една дружинка стана на годинка! Да е честит празника на моята слабост Ния, на Владимир, Виктор, Даниел и Надя!

Да са здрави и щастливи деца, с безгрижно детство и успехи в живота, да са гордостта на мама и тати!

Весел празник на празнуващите днес, а ние стягаме багажа и отиваме на плажа  Mr. Green, на поезия ме изби.

# 235
  • София
Честит първи рожден ден на малката чаровница Ния и още на Владимир, Виктор, Даниел и Надя!
Да растат весели и щастливи дечица и да радват много мама и тати
!

# 236
Честит Рожден ден на сладуранката Ния и на мама Блу!!Да сте много,много щастливи тримата с татито,много да се обичате и да си помагате!!!
Честито и на Надя, Владимир,Даниел и Виктор

Последна редакция: сб, 11 авг 2007, 09:40 от mmilena

# 237
Здравейте, момичета!
Ние се завърнахме. Влизам само да ви поздравя, после ще чета и пиша по-подробно.
Радвам се, че вече виждам и Дани между редиците  Grinning

# 238
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ БЕБЧЕТА ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!!!!!!!!!!!!!! МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО!  txtloves

# 239
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НИЯ, КАКТО И НА ВЛАДИМИР, ДАНИЕЛ, ВИКТОР И НАДЯ!
БЪДЕТЕ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ПАЛАВИ И УМНИ ДЕЦА!

СПЕЦИАЛНО ЧЕСТИТЯ НА ПАТЕРИЦА НА ВСИЧКИ БЕБОЦИ, КОИТО ТЕЗИ ДНИ ПРАЗНУВАХА СВОЯ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!

4 дни бяхме само с таткото във Велинград и се разложихме тотално - басейни, масажи, спане и разбира се  luvbed Това почивката си било хубаво нещо.
Не мога да ви изчета сега, но се надявам да остане време!

Общи условия

Активация на акаунт