Пловдив - 11

• 25 747
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Каспър, водила съм го и при вас, явно сме нацелвали "празно" време. Ще се пробваме пак.

# 151
  • Пловдив
Аз мислих да пускам Руми на ясли, затова питам, но нашата е №10, на Богомил, точно до нея строят голяма кооперация и не може да се разбере яслата работи ли, или и тя е в ремонт. Не мога да си представя как спят децата при този шум и как си играят при този прах. ooooh!

# 152
Здравейте,ние сме
мама Гери с бебе Симона,родено на 11.10.2006г
живеем в Кючук Париж
Мили мами,тази детска ясла #10 дали е добра?Подадох си молбата за нея преди месеци,но нямам впечатления дали сте доволни.Моля,ако някой може да ми каже повече нека го направи.Благодаря ви!
В нашия град май има недостиг на ясли!?

# 153
  • Пловдив
Познавам майки, чиито деца са там. Много трудно им беше въобще да ги вкарат - връзки, връзки и пак връзки... Tired и накрая децата им се разболяват постоянно и повечето време си стоят пак вкъщи...Още една причина да забавя нещата с яслата максимално, иначе там съм подала молба преди 1 година и 5 месеца Laughing Скоро минах от там, пише, че молби се приемат от 1 октомври.

# 154
Здравейте  и от мен!Надявам се,че приемате нови членове.Все още съм в очакване да стана мама/предстои ми през м.октомври/.Живея в Пловдив/е това май беше ясно/ в кв."Кючук Париж",близо до "Халите",на 25 години съм.Е това е от мен за сега Flutter

# 155

това съм аз Симона

# 156
 PeaceЗапис-от Изгрев-мама на Теодор-'95

# 157
Здравейте от още една мама, желаеща да влезе в редиците ви. Очертава се от средата на септември да се местим за постоянно в Пловдив (в момента живеем във Велико Търново). Та така, имам въпросчета към вас: 1. Приемате ли ни в редиците си? 2. Ако можете да пишете къде в Пловдив има детски кухни. За съжаление все още не мога да кажа къде, в кой квартал ще живеем, просто защото все още не е ясно. Но ще ви бъда благодарна и само за адреси, все ще ги намеря на картата  amiiii
Приятна вечер!!!

# 158
  • Пловдив
Здравей! Добре дошла!
За детските кухни - има във всеки квартал. Знам доста от тях като местоположение, но няма как да ти ги обясня, тъй като не им знам, естествено, точните адреси. Сещам се само за няколко в нашия квартал: детската кухня на ОДЗ "Космонавт"- квартал "Гагарин", на ДКЦ "Надежда"- ул. "Ален мак"1 пак в "Гагарин", на ул. "Данаил Николаев" има, но не знам на кой номер се води, под моста на "Герджика" до ДКЦ 3,...
Като разбереш в кой квартал ще живеете, пиши...Успех!  Peace

# 159
Здравей Дара 82!Добре дошла на теб и на мама Ани с бебе Теди.Радвам се,че имаме нови попълнения. Hug

# 160
Честит Първи Рожден Ден на ДАРИ И РАДИ на Йоанна. И тук те поздравявам за хубавия празник и ви пожелавам много здраве и детски усмивки.

# 161
Честито и от нас,yoanna77!!!Да са ти живи и здрави малките сладури и много да те радват!!!!

# 162
  • Пловдив
Честит рожден ден на двете ти слънца, Йоанна!
Да растат здрави и щастливи!

# 163
  • Пловдив
Честито на Дари и Ради и от нас!   bigdance2 newsm59  party023
Много здраве, щастие и усмивки!

# 164
Момичета, казаха ми че ще пускат детското влакче. Но не знам точно кога. Някой да знае повече подробности? Ще ми бъде интересно да се повозим с малкия.

мама Ани с бебе Теди кухни наистина има във всеки квартал,но доста се чака за записване. Поне в Кичука е така.

Общи условия

Активация на акаунт