Пловдив - 11

• 25 745
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
 Симона вчера имаше Имен ден и и правихме кръщене,а никой от форума не се сети да ни честити... Sad

# 166
Много благодаря за поздравите! Hug Hug

# 167
Здравей Симона 06  bouquetС малко закъснение честит Имен ден на малкото ти съкровище Симона и честито кръщение! Да е жива и здрава!
Много ти е сладка принцесата
 GrinningДобре дошли и на другите две нови мами  bouquet

# 168
Здравейте момичета!

Искам да се похваля, че днес дъщеричката ми става на 2 години и естествено й предстой голям купон.

И да споделя, че точно днес трябва да ходим в детка хирургия на пещерско шосе, за да ни махат лепенката и за да види хирургът раната, защото преди една седмица падна лошо, удари си главата и се наложи да я  лепят. Sad

# 169
Здравейте момичета!

Искам да се похваля, че днес дъщеричката ми става на 2 години и естествено й предстой голям купон.

И да споделя, че точно днес трябва да ходим в детка хирургия на пещерско шосе, за да ни махат лепенката и за да види хирургът раната, защото преди една седмица падна лошо, удари си главата и се наложи да я  лепят. Sad
Да ти е жива и здрава малката рожденничка!Весел купон,а за раната сигурна съм,че всичко ще е наред! Hug

# 170
  • Пловдив
И ние правихме кръщенка в събота.  Grinning Имаше за кръщаване и преди и след нас, явно много хора са си избрали тази дата. За първи път чувам Симона да има имен ден  Shocked, затова и не честитих. Със закъснение ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА, ДА СИ НОСИ ИМЕТО С РАДОСТ!

# 171
  • Пловдив
Здравейте, искам да попитам къде в Кичука има детска кухня, от колко месеца и колко по-рано става записването.

# 172
  • Пловдив
Хайде момичета - да ви почпя виртуално - днес Елисавета има  имен ден   Laughingbeer3 beer2 Popcorn cook cook

# 173
  • До хладилника, който обичам
ЧИД Simple Smile
Да ви е жива и здрава Simple Smile

# 174
Честит имен ден на Елисавета!Много здраве и щастие!
Честито на всички,които са празнували и сме ги пропуснали!
Кухните в Кючук париж са  добри,но за тях се чака доста.Когато отидох да запиша дъщеря ми/тя беше на 4 месеца/ ми казаха,че могат да я запишат за ноември /тя тогава ще е на 1г и 2месеца/.Затова се записахме в детската кухня на Богомил.Там чакахме 3 месеца и започнахме да взимаме храна.Доволна съм.Добре готвят!
Ще помоля да ни запишете в началната страница на гр.Пловдив!Благодаря!
мама Гери с бебе Симона,родено на 11.10.2006г
живеем в Кючук париж до Събота пазара

Благодаря за хубавите пожелания!

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 22:28 от simona06

# 175
  • Пловдив
Честит Имен Ден на Елисавета и от мен!  Tada

# 176
  • Пловдив
Честит Имен Ден на Ели и от нас!  bouquet

# 177
Я да се запишем и ние-мама Роси на бебе Иван роден на 05.04.07.Живеем до Полиграфията  Grinning

# 178
...и да поздравим малката Ели с нейния празник.да ви е жива и здрава и много да ви радва!!!

# 179
Девилче, честита ти именичка! Да ви е жива и здрава, волна като вятъра и силна като морето!

Симона, Агони, ще ви впишат в списъка, когато Вещи пусне новата тема. Търпение му е майката Wink

Общи условия

Активация на акаунт