ПЛЕВЕН през август

• 13 859
  • 302
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Дрешките се намериха и се разбрах тихо и ясло с лелките. Ще видим след принудителната ваканция как ще потръгне. Оказа се, че всички ясли, с изключение на "Дружба" са в ремонти. Там ще приемат само най-нуждаещите се, и аз не смятам да се пробвам, защото може да има по-нуждаещи се от мен. Ще търсим алтернатива.

Как не ви е срам? Правите си ранни срещи, а ние работещите как да се присъединим към вас Wink

# 136

Мацки, среща утре в 10 сутринта с децата в Пещерата на детския кът? Или ви е по-удобно като се наспят следобед?
Аз в 10ч. имам среща с Валенцето и velmar пред пощата. Който няма да митка из Кайлъка, хайде с нас  Hug

А не искате ли да дойдете в Кайлъка, за да може децата да играят, а ние да си пием кафенце на спокойствие???

# 137

Мацки, среща утре в 10 сутринта с децата в Пещерата на детския кът? Или ви е по-удобно като се наспят следобед?
Аз в 10ч. имам среща с Валенцето и velmar пред пощата. Който няма да митка из Кайлъка, хайде с нас  Hug

Ми хайде елате и вие в "Кайлъка". Аз нямам нищо против и по центъра, но там няма къде да играят, а в "Пещерата" е екстра - те си се занимават, а ние ще си пием сутришното кафе.

А, Деси ме е изпреварила  Grinning

# 138
Да, по центъра няма как да ги заиграем толкова деца на различни възрасти предполагам. Ако идем в градската Яна ще отпраши на някой пясъчник, а те не са мно близо до кафетата, в музейчето може на кафето, но там доста често няма места. .. Говорих с Петя и тя предпочита в Кайлъка, ако дойде изобщо, защото ще пътува следобеда за Видин.

Атракция, Пещерата далече ли ви е? Знам, че Валенцето не е далеч, за Велмар не  знам...

# 139

Атракция, Пещерата далече ли ви е? Знам, че Валенцето не е далеч, за Велмар не  знам...

Предлагам си транспортните услуги. Мога да поема две майки, едно-две деца и една количка  Laughing

# 140
  • София
Момичета,срещата утре ли е в Кайлъка или днес,че аз пак не разбрах Embarassed?Защото ако е за утре аз съм навита принципно,ще си хвана едно такси и ще дойда.

# 141
Утре, Валенце  Grinning

# 142
И аз ще дойда утре Party.....дано успеем да се събудим толкова рано, че Крисуната е станала голяма поспаланка и откъртва до 11 часа, а и аз с нея, да не остана назад Crazy Ще се постарая да има папо за дребосъчка, защото тя категорично отказва да суче навън,всичко й става по-интересно Crossing Arms. Ще се видим там, ние ще дойдем пеша. В началото на Кайлъка ли ще се чакаме?

# 143
  • София
Там съм Party.Дали таксито ще се съгласи да ме откара от нас до Пещерата,защото пеша чак до другия край на Кайлъка ми идва множко? newsm78Уф,сега се сетих-ми после как ще се прибера.Дикси,може ли на връщане да ме докараш?

# 144
Абе давайте направо в Пещерата, някои от нас ще дойдат с таксита или лични автомобили, така че - няма защо да се чакаме в началото. Който може и иска и по-късно да дойде, ние няма да седим полвин час я.

Дикси, аз по-скоро за навръщане може би ще имам нужда от превоз, на отиване или с тролей или с такси ще дойда. Но ако има мами с колички и на които им е по-наложително да ползват превоз ще се съобразя, ние сме големи вече, ще се оправим. Чакам и Грета да се включи, те с нейната съседка-приятелка май също идват с кола и ако има място и при тях може да се включа, нали сме съседки.

А кой контактува с Велмар?

# 145
  • София
На Велмар аз и имам телефона,Атракция също-преди малко бяхме с тях в Маркизата.Ще и се обадим.
Оф,ще видя дали ще дойда,че наистина се притеснявам на връщане как ще се прибера.

# 146
Ей, Валенце какво се притесняваш - ще ви върна разбира се. Само, че аз към 12.00 най-късно ще си тръгна, че Миташки ще си яде у нас и ще спи.

# 147
аз да ви кажа за един детски кът, където правят детски партита, някой беше споменал, че няма тук. Има една градинка за едно читалище до училище Анастасия Димитрова. Там правят детски партита с програма. В двора е супер....украсяват с балони навсякъде, има масички и столчета. Има пейки. Има зелена тревичка. Вътре също става за парти - стените са изрисувани с цветни бои, много е весело. само не знам обаче колко струва едно детско парти там. Ние бяхме на рожден ден и не съм питала хората, колко им излезе. Само знам, че те си носят храната и напитките.

# 148
  • София
Ей, Валенце какво се притесняваш - ще ви върна разбира се. Само, че аз към 12.00 най-късно ще си тръгна, че Миташки ще си яде у нас и ще спи.
Дикси,устройва ме идеално,и моите момичета ще ядат и спят по това време. HugЗначи ще дойда Flutter.Тенкс.Що ли изкарах и аз шофьорски курсове,като ме е страх сега да карам. ooooh!

# 149
И аз ще гледам да дойда утре сутринта в Пещерата.
Деси, бих могла да ви върна с Яна.

Общи условия

Активация на акаунт