Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 789
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
Ей, липсвахте ми! Hug

Татянка, действайте!  Peace И както сама си гледаш детето - слабеенето в кърпа ти е вързано, а и както дълго кърмиш - гарантирам ти! Ти сега да не помислиш, че имам моделско тяло - просто е задоволително. Blush

Иленка, и аз не знам, как заслабна - не съм я ограничавала, но определено на планината ядеше по-малко, отколкото на морето напр.  Thinking

Вени, дано бързо се оправя Мати. Praynig Роди имаше предвид зачатния ден на Теди - или поне аз останах с това впечатление. Wink

# 61
Момичета, извинявайте, че не се включвам много по темите, но вече втори месец и двамата са у дома и направо ми стопяват лагерите, ако имам сили прочитам по нещо, но да пиша малко ме помързява. Освен това покрай РД-то ме налегна някаква депресийка, някак вече се чувствам ужасно пораснала, уравновесена и помъдряла, а на моменти ми се иска да се държа като на 20.
Имам да ползвам отпуска около 60 дена и понеже сега няма работа ме накараха да си я взема, и общо взето взех лееееекооооо да изкуквам. Люс и Йо по цял ден дивеят, карат се, бягат, понякога дори се бият, опитвам се да не се намесвам, но когато Лю започне да блъска Йо се намесвам и го наказвам. Чакам с нетърпение септември, когато всеки ще си заема мястото - Йо на ясла, Люс на градина, а аз на работа /надявам се/.

Татянка, аз преди да забременея с големият ми син бях 47 кг., а сега съм 52, но така се харесвам, то преди си бях направо клющава, а и което е по-важно мъжът ми ме намира по-женствена и секси от преди.

Юлче, браво за готварските постижения!  bouquet

Иленка, какво става с яслата, ще я бъде ли или...? И аз вече не гледам толкова сериозно на паданията и раните, но баща им  ooooh! държи да се водят на лекар задължително при по-сериозни рани.

Цвети, радвам се, че пак се включваш!

Енви, завиждам ти за почивката! Аз обожавам Родопите, въпреки че съм ходила само 2-3 пъти по направление Пещера-Батак-Доспат! И 3-те пъти, когато ходих там се чувствах много необикновено, магически, не мога да го опиша с думи това чувство, освен това, когато отидох за първи път имах чувството, че съм била и преди на това място. Странно е!

Боровинки и ние сме яли само от плодово пюре.

Аз им давам да опитват от всичко, но държа да не се прекалява, а и моите момчета предпочитат супички, дини, пъпеши, домати със сирене, млечни десерти, а на ден изпиват по 3 кофички кисело мляко.

# 62
О, здравейте!
Аз набързо свалих програмата, но мислех , че е тази за копчетата и цветята, пък тя май друга се оказва, а?
Тони може да изгаси компютъра много трудно, защото самия той е високо поставен, а през старт менюто ще му е трудно.
Исках сайт с игри за деца  - да клика на нещо и то да мучи, или да свирка, нещо такова...т.е. да го уча на работа с мишка. hahaha hahaha

Ходих на лекар - пушка съм, нЕма ми нищо! Нито кисти, нито миоми, нито цикъл  Joy Ама ще ми дойде, де! И бебе няма. Просто като съм спряла хапчетата яйчниците ми не са се събудили, но доктора каза да ги чакам, да не ги предизвиквам с хормон, за да не се объркат съвсем.  Peace Мерси за стискането на палци, помогна! Hug Hug Hug

Тони се наспа за днес, но аз не съм спала и мио е малко криво... newsm78 newsm78

# 63
Днес явно е поспалив ден, защото бръмбарите още спят  Grinning
И докато имам време, да попиша още малко:
- за шоколада - обожавам сладичко, на ден изядам по 2-3 вафлички, или пък цял шоколад, шоколадови бисквити и всякакви други неща. Безалкохолно рядко пия, но пък се наливам с много сокове. Аааааааа и баклавички, толумбички и други такива десерти също обожавам. Никога не съм пазила диети, защото не мога да устоя на вкусните неща. При мен е до ген и до спорта.
- мъжът ми не влиза във форуми, но е луд по CS, може да играе по цяла нощ.
- Люс е кърмен почти 5 месеца, а Йо към 8. Мъжът ми пуши много, винаги е пушил, а аз припалвам от време на време, като общо за двете бремености да съм изпушил 5 цигари. Мъжът ми не пие изобщо алкохол, а аз само с повод. Да чукам на дърво, мисля че и двамата са здрави и калени /естествено, разболявали са се, но сравнени с децата на мои приятелки, които боледуват почти всеки месец, мисля, че разболяването 1-2 пъти в годината е напълно естествено/.
- Наде, изцепки нямаме, но най-пресният ми пример е, когато Лю ми бръкна под блузата да ми бутне гърдите, и когато му казах, че така не се прави и не е възпитано, той ми вика: "Ами, тати, тогава защо прави така?"  Joy Joy Joy След което последва кратък урок на тази тема и забележка към баща му да не прави повече така пред децата. А Йо е още малък да му правят впечатление тези неща

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 16:45 от Леси

# 64
Енви, и твоята липса се усети Heart Eyes

Вени, мина деня в който беше заченат Теди-друго бебе няма. Joy

Вече всякакви зъби чакам-няма ред май. Почнали са и 2-та долни кътника.Поне месцето да си дъвче като хората Flutter

Татянка, аз си пазаря на колхозния от магазина на ъгъла-ул:Бенковска с/у високите блокове Peace
Ама има си го Неслето Джуниър по принцип и на други места.

# 65
  • Русе
Абе, Леси, надявам се да я бъде яслата, щото иначе и аз ще изкукам  Crazy...и на мен ми се налага принудителна отпуска от средата на август до заветният първи ден на ясла за Диди, защото просто няма кой да я гледа. Tired
За килограмите и аз не се вайкам по същите причини като теб - "излишното" е отишло където трябва  Mr. Green- на бицепси и цици (от чашка В на С) Blush

А да, моят мъж не е запален форумец, обаче е геймър  Twisted Evil- пише във форумите към игрите, по политически и професионални теми в някакви форуми, писал е и тук - в готварския hahaha. Забравих да ви кажа, че снощи си обръсна катинара и изглежда страшно различен, за довечера заплаши да се направи скинхед...и аз съм в потрес  #Crazy(никога не съм го виждала с къса коса, камоли с гола глава)...    ooooh!

Вени, има вече априлчета с кучешки зъби, явно не е рано...как е Мати?                                                                                                                                   

# 66
Енви не пиша, защото много нещо пропуснах, пък такъв строен пост като твоя не мога да спретна Wink

Затова Честито на Бъдещото майче Чери, на всички празнували съфорумки, техните родители, половинки, християнчета, априлчета с нови зъбки и нови умения, на махналите памперси, за новите думи и изречения, за добрите новини от лекарските кабинети Hug
На болничките  Hug

Забранените храни - май не е опитвала само мед и ядки. Но повечето вредни неща не и харесват, с изключение на разните му хрупанки.
Ето и въпросче веднага по темата. Симона редовно застава пред хладилника и иска нещо от него. Давайте идеи какво да държа там, хем полезно хем да става за директна консумация? Засега това са маслини, кисело мляко, данонинота, кашкавал, сирене, и едни мини мариновани царевици.

Отношение "Кърмене и здраве" - кърмена 1 година 2 месеца. Боледувала 5 пъти. Първите три докато беше изключително кърмена, веднъж от розеола на 11 месеца и веднъж след отбиването - летен вирус. Вирусите ги изкара по леко от баща й, който не е кърмен, но пък може би в случая е по-важно, че е мъж.
Зъбите досега ги вади без температури разстройства. ИИма и два кучешки и те неусетни.
Изцепки няма, защото нищо не правим докато е будна и в една стая с нея. Което скоро ще ни разведе, при нейния режим от 12 до 7. Гърдите ми обаче са още на почит и ги щипе преди да заспи.

Красе,  имахме вашия проблем , всяка вечер преди заспиване ни строява с баща й на спалнята и се започвеа едно щипане, хапане и скубене. Разрешихме проблема с "наказания". при всяко ощипване и заявяваме, че е наказана и излизаме от стаята. Тя реве, връщаме се , обесняваме, че не бива да прави така, тя пак се пробва, ние пак навън. За една вечер й стана ясна картинката и сега само целува:)

# 67
  • София
Роди, разбрала съм те иначе, ама ...няма лошо! Joy

Мати вдигна до 38.5, сложиш свещичка - дано да приключим! Зъби не виждам, майка ми се оплака с гърлобол от сутринта, но ако беше така мисля, че Мати щеше да вдигне по-висока температура / имам предвид, ако и той е с червено гърло/! Ще видим, де!

# 68
  • Boston, MA
Нашия зачатен ден беше на 30 юли/1 август  Mr. Green - Дани обаче дойде по-рано от термина.

Добре завърнали се на Енви и Деси! Черепахче, точно се чудех ти къде изчезна...

Данче, малкото се вози на тази седалка, закачена е на колелото отзад:

http://www.amazon.com/gp/product/images/B000ISXSSA/sr=8-2/qid=11 … 414298&sr=8-2 

Страшен кеф е на всички, караме покрай плажа до нас.

Дани също навлиза в терибъл 2, тръшка се, глези се, реве за мен, хапе, крещи. Има вече един кучешки зъб. Пие АМ, защото от прясното мляко се продриска, ще го почнем пак след България. Закусва овес, плюс сириъл с мляко. Много рядко попара или сутляш.

Зарче, Татяна, МисЗ, казвайте какво ще ми трябва да нося оттук за България (за джуджето) и какво оттам може да се купува - памперси не ща да влача, например, какви ще препоръчате? Каши? Сириъл?

# 69
  • София
Нашия ден беше 16 или 18 юли - така и не разбрах точно! По-скоро 18-ти!

# 70
Давайте идеи какво да държа там, хем полезно хем да става за директна консумация?

И плодове. А тъй като ни нападна напаст от хлебарки, там държа солетите за краен случай и хляба.

Иво не проси от хладилника, но яде с всеки  Laughing  И не върви да му дадеш друго - много е наблюдателен, бута ръката с другото и сочи ли сочи към твоята чиния.

# 71
Бубка,  каШи има в БГ, поне тия които ги има и в Германия (Хипп, Милупа, Хумана). Дани яде ли оЩе каШи? 
Сега Ще нося следните неЩа zа Милена: овесени ядки, zаШото са органи4ни и бебеШки и един пакет Ще ми стигне и не е проблем да го мъкна  Wink , сухари zаЩото в БГ намерих само със zахар а моите тук са пак органи4ни и беz zахар, ина4е от към храна ниЩо друго няма да нося (не броя това което е zа иz път). Дрехи ясно, малко лекарства (Панадол, Перентерол и zа zъбоникнене), слънцеzаЩитен крем и коzметиката zа кожата й (с АД е), паста zа zъби. Сапун, Шампоан Ще вzема от там, няма смисъл да мъкна.
Памперси бях мъкнала един пакет миналия път, но то zаЩото пътувахме с един праzен куфар на отиване и имахме оЩе свободни кг  Wink  Там купих Huggies но Ще видим какво Ще полzваме сега, нека българските мами да препоръ4ват неЩо  Wink  Мокри кърпи4ки вzех на място, на Нивея Бейби (тук ги няма), хубави са.
Игра4ки купихме там някакви, и й подариха, сега я 4акат една топка, една къЩа/палатка, комплект игра4ки zа плажа, един сортер, един конструктор и една кукла. Не марковите игра4ки не са скъпи и не си струва да носиШ. Носим само игра4ката, с която спи  Peace  Книги вzимаме пак от там.

# 72
  • София
На обяд по новините на НОВА ТВ, гледах репотраж за Криско. Много неприятно!

След това гледах филма Pursuit of happyness. Жесток е, препоръчвам го! Днес ми се очерта сълзлив ден!

# 73
  • Boston, MA
Каши вече не яде, но се притеснявам да не направи някоя гладна стачка като Лекса, та все пак да му взема за ядене нещо познато. Овесените ядки са ни най-простите, органични, но без нищо добавено - няма ли такива в БГ? Сухари няма да взимам, той маа хляб.

Бисквити натурални има ли? Без захар и пълнозърнести? Ма може и да минем без тях, той яде и Пападополус и Улкер.

Козметиката ще си я носим, тя много място не заема. Дрехи ясно.

Тайленол, бисквити, мечо за сън, няколко нови книжки и малки колички за забавления в самолета, други никакви играчки.  Crossing Arms И без това сигурно ще има много подаръци. А и в нас имаме още играчки от брат ми - един чувал Лего например.

Памперси какви ще препоръчате? Памперса в БГ ако е в зелените пакети, дайте нещо друго. Либеро? Хъгис? Кърпички?

АМ? Кое ще препоръчате? Аз за първи път купих едно Нестле преди няколко дни, ами то изобщо не се разбиваше. Ние нали не ползваме топла вода, всичко на стайна температура месим, та съм свикнала като сипя вода в шишето и го разклатя, да не остават парцали. Та Нестле-то ме разочарова в това отношение.

В крайна сметка ще яде кисело мляко, сирене и кашкавал. Много обича. И пържени картофи.

# 74
Хехехехееее, момичета!
Най-добрият ми приятел от училище ми се обади, че си има бебе! Днес след сума чакане не издържах и му пуснах смс "Какво направихте бе", а той ми върна "приемат ни, не ми звънете", беше на обяд, сега се обади на Саш на телефона и се похвали, че вече е татко на един истински ЛЪВ . Много съм щастлива!
Черпя ви специално!
   bigdance2  bigdance2   bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт