Мина лятото на половина за АПРИЛската дружина

• 9 787
  • 285
  •   1
Отговори
# 255
Леси, хубаво сте махнали стълбата, тия легла са бая опасни  Confused

# 256
  • нейде там, където ....
Ние сме мислили за двуетажно легло, че ни е тясно. Но се страхувам от момента, когато малкия ще се качва на горния етаж. А и една позната, говорейки за фън шуй ми каза, че трябвало да се сменят местата на децата, не можело вечно едното да е от долу.
А вече ползваме катерушките по площадките по предназначение

# 257
  • Варна
Привет и от нас!
Ние ходихме да разглеждаме военни кораби, беше много готино!
Малкият звер се държа прилично и не успя да се изкъпе в морето Mr. Green Сиреч да падне от някой кораб, де!
Ето малко снимки:

тук чакаме за да влезнем, отзад е турски десантен кораб.
Другите снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=162337&view=1&photo=1

Данче, направо ужас. Ако беше моя мъж не знам кво му се пише. Аз говоря без да мисля и щеше да стане...бой направо.
Болничките да оздравяват по-бързо!
Леси, голям юнак твоя, алпинист!

# 258
  • София
Краси, виеше ми се свят и честно казано незнаех нито какво да правя, нито какво да кажа, само исках да се прибереме вкъщи.

Танче, не. Ст познава барманката, но не и по именно, тя незнае коя е майка на Стаси. Той нали ухилен и все броди из кръчмата и го е гушнала и тръгнала към спирката, а Ст явно е казал "ок" щом ще си пие кафето на спокойствие. Абе откачих. Незнам и какво ще правиме със Ст вече му нямам доверие, а то семейство без доверие... Айде слагам край на темата, неискам да ви тревожа, дано всеки бъде малко от малко недоверчив към не добре познатите хора.

Краси, отивам да гледам снимките ти.  Heart Eyes

# 259
Наде, Мимка ако знаеш откога ми е обещала да дойде у Варна  ooooh!  Crossing Arms я двете под ръчичка и се стройте пребройте по наши земи  за кафенце Laughing
Данче, без думи направо оставам  Shocked Close Twisted Evil
Леси, аз съм тръгнала да искам 2ро момче, малееее  Joy hahaha браво на катерача! А определено темп. може да си е от зъбките  ooooh!
Иленка, поздрави на юлчето   bouquet Нещо за Бюти да знаеш?  newsm78
Танче, това беше идеята - да си починем, далеч от врявата, шума и много хора  Sunglasses Първноачално мислехме Усоето, но е далеч, после Русалка, но малко негативни мнения чух за условията и накрая там  Peace а снимки - обещавам  Hug
Красе, супер снимки, ние снощи бяхме до Хоризонт и гледахме зарята на флота отблизо, Али беше супер впечатлен  Hug

Моят малък мъж тази сутрин стана в 10.30 - за 1ви път му е  Shocked Laughing Ние с баща му се бяхме наспали отдавна и кафе пихме спокойно  Grinning Естествено, че на обяд заспа късно - к'во на обяд, направо следобяд - в 16.30 и сега още спи, само да стане и изчезваме навън. Преди обяд хубаво изчистихме цялата къща, заедно с прозорците даже, останаха ми цветята да си оправя и да изгладя, но довечера  Sunglasses
Я нещо за душата от мен, че тъкмо нагъвам един сладолед тук  Laughing

# 260
  • нейде там, където ....
Леси, аз съм тръгнала да искам 2ро момче, малееее  Joy hahaha
Ами то само отстрани изглежда трудно. Като малка много пъти съм чувала, че ако съм била първа, съм щяла да съм сама. А ако имаше къде и с какво, 10 като моите бих износила, родила и отгледала

# 261
  • София
Краси, хубави снимки! За мен корабите са много екзотично нещо, а пък и са такива грамадни, че доста ти завиждам за преживяването  Embarassed

Леси, добре сте решили, махайте я стълбата! На една приятелка от форума детенцето прелетя от 2рия етаж на леглото и после те пък летели до Пирогов. На дечко нищо му няма, малкия дявол е било, ама...

# 262
Еххх Красе много хубави снимки,
как ми стана сега едно мъчно за Варна и че не можем да сме си там CryИ ние преди сме ходили да гледаме кораби там.На мъжа ми му са много интересни.На мен военните не толкова,но тези големите за круиз ще са ми много Laughing

# 263
Ох и на мен ми е мъ4но zа Варна, ама оЩе 10 дни Ще трая  Laughing 

Сминс, ина4е според мен Албена е супер с малки деца  Peace  Ако много се скараме с татко ми, може и ние да отидем на по4ивка  Laughing

Милена и татко й са на раzходка иz гората, ве4е 2.5 4аса ги няма, а аz....работя  Close  Не 4е Ще успея да си довърШа работата преди да zаминем, ама нà, нека се трудя.....  Whistling 

# 264
  • София
Нямах време да чета или да гледам снимки! Трябва първо да понапиша няколко реда по случката на Дани. Дани, толкова си си в правото! Как някаква ще ти разнася детето! В тези престъпни времена. Ако някой и го дръпне от ръцете? Ми ти откъде да и знаеш реакциите, ако е някаква заспа и пресича без да гледа? Аз не бих си дала детето да ми го развежда някой без да питам мъжа ми, а ако той го направи без да попита мен и шамар ще язяде пред всички (колкото и грубо да звучи).
Много се ядосах! На моя му се развиках в аванс, за да знае, че това е ТАБУ!

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 19:35 от ramama

# 265
Много се ядосах! На моя му се развиках в аванс, за да знае, че това е ТАБУ!

Joy  Горкия, сега той трябва да носи последствията от действиета на Ст старШи  Laughing

# 266
  • София
Татяна, довечера ще му се извиня интимно!  Laughing

Красе, много са хубави снимките, малкия прилича на теб!

Утре с Реа ще плуваме в басейн в Банкя с инструктур за бебета и малки деца. Има ли желаещи между вас? Хайде да се видим по бански! Вечерта ще разкажа как е било.

# 267
  • Варна
Мерсаж  bouquet
Баща ми беше флотски офицер, мъжа ми и аз сме също във флота. То си мие в кръвта. Малкия също беше много впечатлен, до толкова че заспа чак в 16  часа..сега ни чака "прекрасна вечер".
Много обичам кораби, особено военни и ветроходи. Догодина ще има парад на ветрилата, ще се съберат много ветроходи за регата. Такива като "Калиакра", направо ще си умра от кеф Heart Eyes Мечтата ми е да обиколя света с круизен кораб, Па-па кога ще тръгваме? Whistling
А малкия прилича и на двамата. Като се роди беше копие на баща си, сега доста се промени.
Ама как е изгорял на потник не е истина hahaha

# 268
Татяна, довечера ще му се извиня интимно!  Laughing

Joy Ааааа добре, няма да го мисля  Laughing

Краси, ние имаме сватбени снимки пред Калиакра  Heart Eyes  Но не са дигиталиzирани.......минали са само 3 години, де да намеря време  Laughing  (на 21.8.2004 беШе  Heart Eyes )

# 269
Цвети, мерси!  bouquet

Данче, ама и съседката как се е намесила...  Rolling Eyes Оставила си си мъжете, да се гледат, ти си почиваш, а тя ти прави драми. Все пак и бащата има глава на раменете! Иначе представям си, какво си изживяла! Hug

Иленка, а снимки не направихте ли? Heart Eyes Много мило за поканата! Hug

Филипа къде е? Thinking Липсва! Sad

Царевица не давам, т.к. й бях правила като микс в задушени зеленчуци от замразените и после люспите си ги изкара цели неусвоени, което на мен не ми хареса.

Днес се видяхме със Симона Черепахова, мама и тати. Чудесно беше! Peace

Значи за нова априлска среща принципно има доста желаещи! БРАВО! Party

Сега при нас вали - така обичам!

Спокойна нощ!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт