36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 720
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
СВАТЕ запо4вам с теб/по роднинска линия/
тук има много смесени бракове и местното население варира от много бели и руси до хора с по4ти мулатски 4ерти
Свате,да пазиш снахичката!  Laughing Такива смесени по-далече!  #2gunfire
Цитат
а свате без задни помисли Crossing Arms,АЛЕКС не го заменяме за нищо,освен това и бг родата е уведомена
E,да се успокоя!  Grinning
Да я нацелуваш от нас!   bouquet

# 286

Сълзичка,брата на мъжа ми все още е свободен.  Laughing Той живее в Париж.Строителен инженер в една от най-големите строителни фирми -"Bouygues batiment", има европейско излъчване премесено с арабски чар.На 27г.Тип Антонио БандерасWink

Ти описа мъжа - мечта  Blush
Супер звучи...Само, че на вас, момичета незнам как ще ви прозвучи, че тази година съм абитюрентка WhistlingНадявам се, че този факт няма да промени доброто ви и гостоприемно отнощение към мен  Rolling Eyes Praynig
Та сигурно на г-н Бандерас не му се занимава с хлапачки като мен... baby_neutral

възраста не е проблем,ще ти намерим и по малък,ти само кажи да Laughing
СВАТЕ айде днес ти да пуснеш новата тема а и снимки на зетя

# 287
Дидона вие в Тунис имате ли кармос дел шок ,тези от кактусите че ни ги намерих по нета
Аз и от тях преядох днес

# 288

Вижте какво намерих в нета докато търсех кармос

# 289
Svear много сладка снимка!!!
Голямо сватосване става тук!
Тарик мам като ви гледам как сте го награбили малкия верно ще го изядете, чакай да видиш като вземе да разбира да ходи да ти барбори
не мога да спра да го целужам сами

# 290

Търсих  търсих по хубави мароканци за Без сълзино явно са се скрили
Мисля че предложението на Дидона не е изпускане
Момичета кокичета аз отивам да преспивам малкия и изчезвам докато не пуснете нова тема че хич ме няма по пускането  #CrazyПриятна вечер на всички     bouquet

Ум Сами как е мъничкия Сами свърши ли саксиите в къщи Ние също преобръщаме саксии но в градината Целуни го от мен Ти как си нали имаше някакво възпаление и гастрит

# 291

Търсих  търсих по хубави мароканци за Без сълзино явно са се скрили
Мисля че предложението на Дидона не е изпускане
Момичета кокичета аз отивам да преспивам малкия и изчезвам докато не пуснете нова тема че хич ме няма по пускането  #CrazyПриятна вечер на всички     bouquet

Ум Сами как е мъничкия Сами свърши ли саксиите в къщи Ние също преобръщаме саксии но в градината Целуни го от мен Ти как си нали имаше някакво възпаление и гастрит

То не е за изпускане предложението, ама не се знае как човека ще приеме разликата в годините(на първо време)... ooooh!

# 292
Ох момичета дайте предложение за новата тема!
не ога да го измисля, или дълго става или е на арабски!
Искам ми се да е нещо на арабски ама сме писали вече, Ahlan wa sahlan, habibi ya alby!
misleh si za talli нещо си , но майки ли да е какво да е!
дайте идейки!

# 293
  • Монреал
Хе хе, um sami, мъжът ми предложи следното заглавие КУС КУС ИЛИ БАКЛАВА (тоест някаква арабска срещу някаква българска манджа).

# 294
  • Монреал
Следи от сълзи, ти що се фукаш, че си младааааа! Тук за дърти ли ни имаш  Joy - има още хляб в нас. Ха ха
um sami, ми честно казано направо ще го изям от мляскане - сега се възползвам, че не може да избяга   Mr. Green После сигурно ще се дърпа. Ама дай ми и твоя калпазанчо и него ще намляскам набързо  Hug

# 295
Ох моя като беше малък и аз много го целувах, ама сега ми бяга и не иска да дава целувки, изхитря и само ако иска да ми се подмазни нещо да направя и ме целува ама той ще ме изяде направо!
как разбира всичко вече!
Ох за болестите ни, амо той от днес е на антижбиотик, ако му бяха снимали дробовете пак щяха в детско отделение да ни пратят но в тази жега аз в болница не влизам!
да видим сега до 24 трябва да повияе този сироп че много гофти кашля!
А за моите болежки само дето им се притеснявах нищо сериозно, а гастрита не се обаждал да видим до кога!
Ох голяма жега е тук утре дават 36 градуса а сигурно ще станеи 40, ще изпукаме, а в кувейт на 60 не ми помня да съм била така!по горещо беше но май бях свикнала! Embarassed

# 296
Свеар,в Тунис му казват Хенди.
Изглежда така:

Последна редакция: вт, 21 авг 2007, 23:39 от Didona007

# 297
  • In a surreal moment!
Аз викам темата ни да е нещо в духа на мераците на Сълзичка Арабски сватби или Арабски булки и ергени то нали все за туй се говори напоследък  - ако искате , който може да го напише на арабски с англ. букви .Лека ви вечер
п.п. Тарик мам - прекрасни сте - самата нежност в концентриран разтвор  Joy  ако можех да изпия щастието , което струи от тази снимка сигурно , ще съм щастлива до края на живота си .
Сълзичка - хващай ергена и не му мисли  Wink

# 298
  • In a surreal moment!
Дидонка - как се яде тоз кактус - не боде ли - какъв цвят му е месцето и на кой наш плод прилича?

# 299
Пепи,обработва се предварително.Много добре се измива и се маха кората му.Вътре е пълен със семки,които са малко по-големи от гроздовите.Вкуса не наподобява на никой наш плод.Аз умирам за него.Много е полезен.Вчера четох една статия за него.Намалява холестерола и е богат на витамини.

Общи условия

Активация на акаунт