36 - Арабски принцеси и техните български при

• 23 742
  • 303
  •   1
Отговори
# 60
Дтти , успех мила и дано се радвате на момченце !
И аз искам да е момче , но каквото е такова няма начин да го върнем обратно  Laughing .
Свеър , направих харера след като вчера ми пусна тази идея .
Дано сестра ми я яде , че не зная дали ще и хареса .

# 61
  • O.A.E./ Пазарджик
Добър вечер от мен!
ОТ 2 дена отворя страницата и нещо или някой ми отвлече вниманието. даже за четене няма време.
Свеар, колкото хора, толкова мнения по въпроса какво и как с тия бебета Laughing
в последно време казват, че млечните са едни от причинителите на колики при бебетата. други казват, че храната не оказва влияние....
мен педиатъра ми каза да ям чесън.... Shocked
гледам да не се лишавам от нищо, нито да зациклям само с една храна. кърма имам, слава Богу , даже почнах да изцеждам по малко, че малката не може да захапе.
направих грешката да я събудя снощи, че били минали 4 часа. същата работа като на Милена бебчето- 2 часа ми разказа играта- сукне малко, заспи. опитам се да я събудя, не иска. сложа я да спи, ревне. вече такава грешка не правя.
малката днес ни скри топката. дете на 5 дена както си лежеше по гръб и краката и бяха свити до корема се обърна настрани #Crazy  #Crazy #Crazy
мойта лекарка ми каза, че доста силно бебе , но аз си мислех , че го казва от любезност....
Да ми е жива и здрава!
да мине малко време и ще пусна снимки да я видите каква е шматчица Heart Eyes
днес изведнъж ми стана гадно, че не обръщам достатъчно внимание на Зайед. нали си бяхме свикнали по цял ден двамката сами да си се глезим и сега ми става гадно. гледам поне да го изкъпя и сложа да спи.
добре дошла на Клементина  bouquet

Деси, успех с бебеправенето. Господ син да ти даде тоя път  Praynig

Ели, аз на 33 ги почнах, никога не е късно Mr. Green
Днес гледахме БГ новините. пак е заляло хорицата. и  моя град не е подминало Sad суша, суша и после порои Sick

Сноу, гъде се загуби? тя замина ли на море?
Лорекса, благодаря ти мила!  Hug Hug  bouquet

лека за сега!

# 62
ето малко снимки утре сутринта ги махам
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160999

# 63
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ааааааа Деси, не се броят тези снимки!!!! Теб те няма!!! Crossing Arms Да са ти живи и здрави момите, наконтени всичките.. браво!!!!

# 64
Ааааааа Деси, не се броят тези снимки!!!! Теб те няма!!! Crossing Arms Да са ти живи и здрави момите, наконтени всичките.. браво!!!!
мои само на ли4ни,ако иска6 след малко ще ти пусна

# 65
мои само на ли4ни,ако иска6 след малко ще ти пусна
Айде, айде... чаакам!! Wink

# 66
кате ти на ударена ли се правиш или не искаш сами да те схруска
АЗ И САМИ в петък събота и неделя ще сме във варна

# 67
кате ти на ударена ли се правиш или не искаш сами да те схруска
АЗ И САМИ в петък събота и неделя ще сме във варна

аз ,че съм ударена, ударена съм..... толкоз дъжд ни наваля и вятърни духа два дни.....
Нещо против нямам да ме хруска, нито Сами, нито който и да е... ама ти писах къде ще съм аз петък, събота и неделя!!! Wink

# 68
a не аз разбрах къде си до четвъртак,  Naughtyсега вече знам! bowuuнищо другия път!  bouquet
и нас ни наваля та и аз съм малко разсеяна! Sick #Crazy

# 69
  • Монреал
Къде са тези дъждове, бе момичета! Тук е такава жега - едва се диша  buria
dtti - страхотни сладурани са малките - да са ти живи и здрави. Дано мечтата ти за момченце се сбъдне, ако не - пак ще си тъща - лошо няма!
Дани - и аз искам херера - правила съм я 2 пъти, много трудоемко обаче и не ми се виси по котлоните в тая жега!

Много  kiss за всички вас и нещо разхлаждащо:

# 70
Добро утро моми4ета с полуотворени о4и  Tired
Сърцето ми спи,след снощното будуване.Момата си има режим: стане ли 03.30 и по4ва да се буди ве4е на всеки 4ас Laughing Heart Eyes Не ми пре4и да съм като биберон,но поне да су4е както трябва.Знам,4е е нормално когато бебенцата са то4но на нейната възраст,но нищо не мога да свърша. CrazyА и мъдреца ми расте и ме боли и трябва и зъбар да посетя Confused
Сега спи и мацнах набързо една маска на косата и лицето и на децата направих обяд,4е като се събуди пак ще сме залепени една за друга Simple Smile Heart Eyes

Деси много хубави де4ицата машалах.Късмет ти желая,дано да е мом4енце този път Praynig Я ми кажи каква спирала имаше,4е и аз смятам да си сложа. Wink
Кате как си?изгуби се ти.Как си прекарвате с Галето?Много поздрави да и пратиш и да не изгорите на плажа,еи Naughty Hug
Креми приятно прекарване в Варна>Ако се 4уеш с марси поздрави Hug
Дани и на теб късмет,иншалах мом4енце да е.Живи и здрави да са само  Praynig

Хаиде лек ден,отивам да рисувам и правим коронки с децата,докато малката спи Laughing

# 71
Добро утро  и от мен!
от  5 часа се въртя като луда, гастрита ми ме побърка!каквили нехапчета пих и немския  лек пробвах не минава и не минава!накрая изпих течен  аналгин и ме поуспокои!колко пъти ходих надоктор и   все  нищо ми нямало!ами то е егати и ужаса, болеше ме сутринта, днес моята  лична лекарка е следобед за да си   взема направление и утре да ида на гастролог, ами то до утре стомаха ще ми се успокои и нищо нямада видят!писнами от тази глупава българска система! #2gunfire #2gunfire #2gunfire не искам да живея в българия нито детето ми да израства тук!с тази агресияи злоба, с тази показност , кой колко има!писна ми да ме питат защо е тъмничък а той не е толкова тъмен!писна ми да ме гледат накриво затова че съм се омъжила за мисюлманин и дали съм си сменила религият, аз имам други ценности от тях!ама всичко е завис според мен и се чудя защо ли се дразня!ох  излях си го , дано ме раберете!
Но българиан все си мисли че тревата на съседа е по зелена от неговата! #Cussing out #2gunfire
знам че не трябва да се дразня и да обръщам вниманиено в един момент ми накипява!
а знам че ще ме разберете как се чуствам , че вие сте минали по този път!
благодаря ви!
лек ден!

# 72
Добро утро !
Аз станах преди малко след като почти цяла нощ се въртях като шугава , гледах 4-5 филма от 9 до посред нощите и така .
Срам не срам след малко пак ще си полегна .
Креми у напълно те разбирам , само не се връзвай на хорските думи !
Аз и до ден днешен чувам думи за това как сам се омъжила за пари и тем подобни , но не ми пука ние си знаем най-добре .
Дтти , много хубави моми имате ! Живи и здрави да са ви и скоро да се радват на едно братче .
И аз искам снимки !!!
Тони , аз не и се увличам на супата , ако искаш по-късно ще ти пратя на лични как я правя !
Миме и Миленка , гушкайте си бебките и им се радвайте , че толкова бързо растат . Аз най много се кефя като са новородени , вярно работата около тях е повече или по-скоро умората , но са най прекрасните моменти за мен  тогава докато още зависи за всичко от мама .
Докато кърмиш и то те наблюдава с такава обич  Blush .
Отивам да дремна ...

# 73
Деска много хубави снимки, Даяна е като принцеска, а каките са готови за манекенки  Grinning Пусни снимчици на лични и теб да те видим. И успех в начинанието, този път дано да е момченце, за храните и аз бях чела разни теории, но божа работа!

Креми, не се ядосвай мила и мен покрай разни проблеми напоследък много неща ме дразнят в нашата държава, дори като разправям на приятели в чужбина сигурно си мислят хората че преувеличавам, като не могат да си представят как са нещата тук... Поздрави Марси обезателно ако се видите. Сигурно всички им се радват в момента  Simple Smile

Дани харесва ли и на сестричката ти в Италия?

# 74

http://www.virtualchocolate.com/images/zn1013.jpg
http://www.virtualchocolate.com/images/zn1010.jpg

Добро утро ,момичета   bouquet
Влизам на бързо да ви почерпя за моя рожденик  Laughing. В 17ч. ще ни дойдат гостенчетата и трябва да приготвим трапезите  Grinning
Лек ден на всички!

Последна редакция: пт, 21 сеп 2007, 18:10 от Дивиана

Общи условия

Активация на акаунт