Аз лично с интерес чета, но нямам какво да напиша, защото не си падам по романтичните изпълнения. По-скоро по еротичните
Та изненадки в този дух не съм правила на половинката. Той ме знае каква съм, проявява разбиране и избягва да ме хвърля в романтичния оркестър 

После наредих свещи из цялата къща и малко преди да си дойде ги запалих и загасих лампите навсякъде. Вечерята не беше кой знае колко специална защото от толкова сърца и украса не остана време за готвене
все пак работя. А и много червени балони сърца бях купила и пръснала насам натам. Но какво да ви кажа моя тъпчо не си пада май много по романтиката защото всеки мой опит се проваля и реакцията му никога не е каквато ми се иска.

/
. След това, като ме подразни все му напомням, че никога не е късно да получи същото, с обратен знак ('Мразя те, защото')...
). Естествено, и на себе си сложих... След малко ги отваряме, и той направо онемя, като видя, че вътре пише на бг и английски. Аз обяснявам, че е нормално, нали на рецепцията сме регистрирани като българи - това е бара на хотела - разбрали са хората... Върза се за пет минутки, но след това ме разкри 
Не съм сигурна, че помни за това дори...

В спалнята милото беше направил сърце от цветя и в средата естествено имаше шампанско и вечеря 
. И до днес ме бъзика, че тогава съм го омагьосала с тези свещи
А на пердето сложих по-голям размер сърца. Той много се зарадва и прочете всичките послания, даже си ги искаше и на следващия Св. Валентин и да ги закача на пердето
.... Не ми се искаше да свършва този момент, но децата бързо те приземяват
няма да оправям преди да дойде
зор зор да отвориш раклата
Отварям аз и там намирам една кутия във формата на сърце и вътре секси бельо
Много се изкефих

...после само ме бъзикаше ,че съм щала да си глътна годежния пръстен,а заедно с него и предложениато за брак
...прекрасна тема само дано се наема да изпробвам нещо от вашите идеи

Обаче не мисля, че винаги е така. А и ако се постараем малко сивото ни ежедневие може да се промени.

някъде попаднах на много интересни игри например кум самата игра има специални те4ни шоколади с четки..и в играта има картончета кой къде да се маже и какво да прави
на госта, който е побутнал темичката точно днес. Много се развеселих и се обогатих на идейки - липсващи в еднообразното ни ежедневие напоследък
.

Засега само това ми хрумна, не знам за 15мин какво др да направя.. 

Сега ще подбирам 2 снимки да ги принтирам и залепя. Та докато сме на вечерята ще отида уж до WC, и ще помоля сервитьорката да го донесе заедно с блюдата
Дано да се съгласи..стискайте палци 
Бледо подобие на торта

. Ако сме се разделили сутринта след по-специална вечер, след два часа да получи примерно 'Вече ми липсваш' и други (лигавите ме е срам да напиша)... Същото може да се приложи и когато е в командировка - така или иначе знаете хотела и номера на стаята...

Мисля да реализирам идеята с 2 еднакви неща, която ви споделих преди време,даже открих мн подходящи неща. 2 Ключодържателя, 1 кл. и 1 украшение за гсм..което може да си го закачи в колата ... Много са оригинални, по 32лв бяха в подлеза на Гурко,който излиза на Борисовата градина. Но ми се иска още нещо или пък..не знам
Наскоро имаше рожден ден и му спретнах изненада у тях,така че ми се иска сега да има и нещо друго
Дали ще се справя?
!
Джиджи-биджи Супер идеи.....ще събирам разни нещица, за да направя това с албума за края на годината....За тригодишнината ни. 
Ще се радвам ако съм помогнала на някого с идеите. Някои съм ги взимала от нета и с малко лични добавки се получава добра изненада. Аз по принцип обичам да правя разни интересни подаръци, картички и др. и на някои май повече аз се радвам, отколкото милото, но пък той оценява тези неща и им се радва повече отколкото ако му подаря риза или парфюм, защото знае, че са направени с любов специално за него и са уникални.
). И в 00.00ч ме буди да ми честити. Много се зарадвах.
...с приятеля ми дълго време отсъства и в петък се прибира.Искам да му спретна нещо мн романтично вкъщи.Изчетох всички страници и вече имам разни идеи, но ми трябва помощ относно банята.Мисля да наслагам навсякъде свещички и може би ще взема някакви ароматни пръчици, но ми се искаше още нещо да сложа като декорация?Моля ви помогнете
Едно от нещата, които мисля да направя е да наслагам из цялата баня свещи, може да взема и някакви ароматни пръчици...но искам още нещо да добавя към декорацията на банята... помагайтее, моля ви
след като стигнах до стаята там имаше много розови листенца, суетящ се мъж иии бутилка шампанско
Мерси Labrador 
Лошото е че няма вана, да киснем с часове....
- скъпата в 6 месец бременна я метнах в колата и уж с приятели на екскурзия по Европата, но тичаме да стигнем наверем определен град, че беше петък, да мога да купя пръстен и да и направя предложение. Милата беше съсипана от път и недоумение какво става, че подминаваме със 150 Виена и Мюнхен, но като получи пръстена каза че е готова за още толкова .... път, разбира се, щом е с мен! Иначе редовно разни "простотийки" като напр. да си пишем в една стая на двата компютъра и по скайпа да и пратя целувки например. Не занм дали е интересно!

Определено забравя и на майка си и на баща си. Колкото и странно да звучи. След панаира, който му спретнах след като си отидоха роднините, оттогава вече две години не забравя, даже и месец преди това ми напомня. Ей, трудно се учат тези мъже. Да не говорим, че за него 8-март, 14-ти февруари, 1-ви март са комунистически празници, които той не празнува.
Определено забравя и на майка си и на баща си. Колкото и странно да звучи. След панаира, който му спретнах след като си отидоха роднините, оттогава вече две години не забравя, даже и месец преди това ми напомня. Ей, трудно се учат тези мъже. Да не говорим, че за него 8-март, 14-ти февруари, 1-ви март са комунистически празници, които той не празнува.

това му беше извинението, затова че вечерята не беше още готова...., а да от него получих сребърно колие и страхотен букет... Това беше първия ни "Валентинчо"
Все едно чета за моя!
.Милият беше толкова изненадан и развълнуван въобще не очакваше такова нещо.

/

разчувствах се... 
Разни хора, разни характери...
само дай координати
Аз лично с интерес чета, но нямам какво да напиша, защото не си падам по романтичните изпълнения. По-скоро по еротичните
Та изненадки в този дух не съм правила на половинката. Той ме знае каква съм, проявява разбиране и избягва да ме хвърля в романтичния оркестър 
и това същото гадже ми растриваше краката ,масажи ,и рози и изневери ...романтично беше...а пък как обичам изненади 

а съм имала двама мъже.

последно направих изненада на рожденния му ден октомври и се бях зарекла повече да не го правя...но ето, че не можах да устоя 
Или ако усетим отдрапване или не ни обращат внимание..мислим че ето сега е момента да ги караме да се чустват добре...ммм не точно тогава е момента да ги изправим на нокти

То има още мн време,само да не се обърка нещо.
ама няма" и аз му казвам къде да потърси.На секцията има един старинен фотоапарат,от тези,които снимащия се е покривал с наметало,та бях го напълнила с бонбони Линдор. После свикна и без да чака търси за нещо.Сега като съм си тук и ме пита от време на време дали пак не съм скрила нещо.И аз продължавам да го правя,той се кефи много
Последното останало в градината видял и се сетил за мен!Стана ми толкова мило!Беше спонтанно и без повод и с онзи блясък в очите...Обичам го много...А не е романтичен човек и такива жестове са ми толкова скъпи и мили...
Последното останало в градината видял и се сетил за мен!Стана ми толкова мило!Беше спонтанно и без повод и с онзи блясък в очите...Обичам го много...А не е романтичен човек и такива жестове са ми толкова скъпи и мили...
Ей такива спонтанни и аз най-много ги обичам.Много е мило...един такъв малък жест така може да те трогне 

).Заключил и изчезнал.Тръгвам си аз от работа-скапана,сдухана и супер смачкана.Сядам вътре и чак тогава виждам изненадата.Е разревах се,честно...Толкова мило ми стана!Ама неможе ли по-честичко такива неща да ми се случват...
но ако ви направи и най-малката изненада и го оцените очаквайте и още изненади
Много яка темичка, направо ме вдъхновите да спретна някоя изненадка и на моя приятел.. Заедно сме от 7 месеца и май като гледам аз съм по - романтичната.. Миналият месец като направихме половин година му се обадих сутринта и му казах, че го каня на среща и няма право да ми отказва.
Беше мноого хубаво..
))

Хич не ме бива в разказите...

По едно време/1-1и30ч/танцувам си аз и що да видя-мъжа ми.Викам си припознала съм се,няма как.
А той моичкия качил се на служебната кола посред нощ и дошъл да ме види въпреки,че е на работа сутринта.
Толкова бях щастлива от изненадата,че му се метнах на врата
Винаги се стараем да намерим време само за нас двамата.
спукаха се да ме бъзикат колегите как съм съблякла момчето, а аз нямах търпение да я покажа на приятеля ми. Изпрах я и му я дадох, разказвайки му историята. И досега си облича тази тениска вкъщи..вече 5 години
))
, блазе на мъжете ви, особено на изпълненията с пикник на пода,с вино,свещи ..и тн.
, еспресо-машина,лаптоп..
от любов...
мисля че още е в някой тефтер тази роза...
; за 14-ти февруари винаги купувам малки картички , пиша някакви послания лИбовни, и ги мушвам я в портфейла му ,я в джоба на сакото
...
Той ..мисля че го хареса

, еспресо-машина,лаптоп..
от любов...
мисля че още е в някой тефтер тази роза...
; за 14-ти февруари винаги купувам малки картички , пиша някакви послания лИбовни, и ги мушвам я в портфейла му ,я в джоба на сакото
...
Той ..мисля че го хареса 

Та реших да пробвам с тази игра. Цял ден си играх да направя красива кутия, измислих инструкции с футболна тематика, защото той е фен и добавих още нещо. Направих зелено квадратче за финал, който пръв стигне, печели и си тегли зелена карта с награда
Още не съм му я показала, дано да я хареса

МирОто след месец има рожден ден и понеже нашето семейство сме в кризата
не мога да си позволя нито екскурзия, нито нещо, което да струва Пари и започвам с мисленето...Ако някой има идеи от нищо - нещо да споделя
Ако не - ще изкъсам на розите в градината листата и ще го зарина с тях
или ще ги пратя на работата му 

МирОто след месец има рожден ден и понеже нашето семейство сме в кризата
не мога да си позволя нито екскурзия, нито нещо, което да струва Пари и започвам с мисленето...Ако някой има идеи от нищо - нещо да споделя
Ако не - ще изкъсам на розите в градината листата и ще го зарина с тях
или ще ги пратя на работата му 

Вино... и крем....

за забучване можеш да му сложиш каквото му душа харесва 

(осигурява ми всички прищевки
), но много пъти ме е пресрещал с колата на прибиране от работа, за да ми подари букет цветя или любимите ми бонбони... 
Много усмивки поражда сутрешната приятна изненада 
.
.

[/tt][/size]
. 

...
!!! Особено много ми харесаха сърчицата отвън и листенцата вътре! Досега не се бях сещала да залепя листенца някъде, но сега ще си събера малко есенни листа и ще украсим вкъщи подобаващо
.
/, има и ягодки тук таме и така. Той човека така или иначе гладен ще си легне, ама ако е умен ще ти забележи усилията
Мъж ми е за риба с приятели, връща се, стоим си ние, а във вазата един голям букет от цветя от поляна. А той видя ли, какъв букет на баба ти подарих, защото разбрах, че има рожден ден, а го бях набрал за теб 

Аз съм в чужбина от пет месеца и всеки месец му правя специална изненада
Първия месец беше едно много хубаво клипче със снимки,надписи и музика ,после му пратих едно сувенирче на две влюбени прасенца.След това изчислих колко остава до прибирането ми в БГ и му написах толкова причини поради които го обичам с идеята да си чете по едно всеки ден ,ноо...
изчел всичко
Четвъртото беше едно мое синджирче със сърчице,което наистина мн обичах ,като символ че му давам сърцето си и после поръчах един химикал ,на който да пише едно наше си нещо (за съжаление последните две не стигнаха
) А сега една от изненадите е тениска с нашето си нещо и едно диамантче
Дано му хареса
Иначе като цяло и двамата се стремим да има разнообразие в нашата връзка и да си показваме по най -различен начин това ,което чувстваме
)Аа а за Рд-то му подарих звезда
От един сайт направих сертификат ,че има звезда кръстена на него ,беше мн изненадан:)ЗА един св.Валентин имаше гобленче от мен
Той също е правил и прави мн неща за мен 

...ако случайно нищо не ми дойде на ум..
и да му я сложа под юргана на 14-ти...
. За съжаление материята ми беше много непозната и не успях да навляза достатъчно навътре. Нищо де, ако не ми мине ентусиазма - другата година. 
Отделно си подаряваме общ подарък-почивка в Египет