СлиВЕН - моЕ миЛО бащИНо огниЩе

• 16 982
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
Благодаря отново!  bouquet Щастлив ден!

няма защо. радвам се,че бях полезна. Ако мога винаги бих помогната с нещо на всяка една от вас..защото сте пичове;)))))))  bouquet  newsm64

# 226
  • Сливен
Честит празник и от нас.Честит имен ден на всички Марии.Ние вече се разписахме на центъра и на църквата.
Приятен ден на всички.А на тези,които ще са на имен ден днес весело изкарване Grinning

# 227
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,мацки!
Систър,забрави ли племенницата си?
На всички Марии и Марияни да им е ЖИВО името и
Св.Богородица да ги закриля!

# 228
  • Сливен
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МОМИЧЕТА!
Вмъквам се за малко в темата ви с една молба- моля препоръчайте ми къде да пробия ушите на моята дъщеря в Сливен.Благодаря предварително!

Ушите на моята дъщеря ги проби Росен манолов-, стоматологът
взе ми 15 лева. аз лично останах доволна от него.

И аз съм доволна. Ние тази година ги пробихме ушите на нашата кака - подарък за рождения и ден с обици  Flutter - при Росен Манолов. Според нея въобще не боляло.

Иначе честит празник на всички Марии.
Да са живи и здрави.

А Марияните празнуват ли  newsm78

# 229
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ.
МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ.
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК

# 230

А Марияните празнуват ли  newsm78

Познавам две и двете не празнуват Wink
Хайде ние отиваме да купонясваме Laughing

# 231
Здравейте!
Вайлет, ама ти в къщата на приказките ли работиш? Аз май пропуснах нещо? newsm78

Дааааа,точно там съм  Laughing
Vanq_B Честит имен ден на куклата ти!Да ти е жива,здрава и много,много да те радва принцесата ти   bouquet  Hug
Пък що да не празнуват Марияните.....ами ако са кръстени на някоя баба Мария примерно?.....или пък де да знам!!!

# 232
Здравейте, момичета;)) Черпя ви за добро утро    Дуцито ще я пиша бегала до обед щом на купон заминавала Simple Smile   Vanq_B също Simple Smile))))))))))))))  А другите поспаланки такива къде стеееееееееееееееее? Катя замина сигурно на море..нека й е лошо,ааа? Ще си пече дупето на морето..  car003 ама в тази жега човек да се притесни за тези, които стоят на жегата сега и се пекат:) да идим да ги заместим ли..да не им стане нещо на плажа..не за друго  newsm78 хъхъхъхъ   Mr. Green     аз  kaffeetrmker_2 newsm75 wash hang

# 233
А, тук съм още. Разсънвам се, че снощи бяхме на банкет и си легнахме късно. А за морето решихме да отложим малко и да тръгнем другата седмица. Митко уж се оправи, но мен пък ме хвана настинката.
А, и вчера така и не ми остана време да вляза и да честитя празника на всички именяци. Та днес със закъснение им пожелавам да са живи и здрави.
Хайде лек ви ден.

# 234
Добро утро драги ми смехурани и смехурчовци!
(нали четем с Радо Патиланско царство) Laughing

Как сте ? Празнувахте ли вече?

Мерси за кафенцето Гери!(задачи закачки все едно)

Вчера видяхме кислородчо пак.Амам много ходи и той като нас Wink

Днес май пак се очертава да се трудим та весел и спорен ден на всички!!!

# 235
Защо викате на детенцето кислородчо..я обяснете,.че не съм в час Simple Smile и още нещо ме мъчи..Simple Smile кои мами са в чужбина от вас..дуци ти май си на почивка в Бг ?? ще ми кажете ли Simple SmileНеле, привет..приятно ми е,че се разписа..

# 236
Добро утро!
Честит имен ден на пътерици на вчерашните именници!

Слънчев и хубав ден!

# 237
Добро утро! Simple Smile
Вчера е било купон за доста мами тук. Е как изкарахте? Wink
Е и аз бях на купон,но купона беше във вкъщи  Wink падна едно ядене и пак ядене,че и накрая имаше торта и сега се чувствам  Sick нестига,че вчера преядох ами сутринта  hahaha излапах на бързо едно парче торта  Whistling   Blush

Приятен ден Ви пожелавам!  bouquet

# 238
Защо викате на детенцето кислородчо..я обяснете,.че не съм в час Simple Smile ]

И на мен ми е интерясно,но аз си го обясних с това,че и е като кислород детенцето  newsm78
(дано да съм се изразила правилно  Praynig)

# 239
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ,мацки!
Систър,забрави ли племенницата си?
На всички Марии и Марияни да им е ЖИВО името и
Св.Богородица да ги закриля!
Естествено, че не съм, обадих и се по телефона, ама все ми се струва, че ти си човека, който трябва да черпи за нея smile3534

Общи условия

Активация на акаунт