Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 306
  • 301
  •   1
Отговори
# 120
Да, без яйца, сирене и кашкавал.
А тортата може да е всякаква. Може и кекс да е. Нещо любимо е за предпо4итане.

# 121
Ще го мисля това в неделя.Утре май ще съм на ориз.Обаче ми се очертава излизане вечерта.Та се чудя какво да ям Rolling EyesЗадушени зеленчуци дали може?Ориз, грах и царевица?Нещо китайско?
Алкохола абсолютно ли е забранен?

# 122
За алкохола нищо не пише #Crazy Знам , че ракията е въглехидрат и ако още се чудя утре какво да ям , то бива да гаврътна 2 ракийки на обяд и 1 вечерта hahaha

# 123
За алкохола нищо не пише #Crazy Знам , че ракията е въглехидрат и ако още се чудя утре какво да ям , то бива да гаврътна 2 ракийки на обяд и 1 вечерта hahaha
хахаха..4е тя и бозата е въглехидрат Laughing

# 124
Уф ше ви се незнаееее Crossing Arms
ще си пия водката пък тогава Crossing Arms

# 125
хахаха..4е тя и бозата е въглехидрат Laughing
бозата ще еразредител- след толкова мислене , явно го измислих Hands Clap

# 126
Добро утро момичета Hug
Я какъв купон се е развихрил тук Wink
Днес ще е успешен ден искрено го вярвам Laughing
Снощи не се поддадох на изкушението,половинката имаше smile3510,а аз след 20.00 я карах на водичка Laughing
За сега си пиивам кафенце и съм замислила за днешния ден зеленчуков микс-грах,зален боб и моркови Laughing
Успешен ден и с по-малко прегрешения newsm03

# 127
Добро утро!
И аз съм на бобчета днес.
нЕма начин, ще се пърди Joy Joy Joy
само се чудя на обяд какво да ям newsm78
Добре де, задължителна ли е закуската?
Аз сега ставам, пия си кафето.Поне още час.Е кога да закусвам. То ще дойде време за обяд Rolling Eyes

# 128
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен!

Аз за днес съм замислила да си готвя грах, ама ще видим, най-много да ям картофи! Миналия път ядох варена царевица- за обяд две, за вечеря една!

Успешен ден на всички!

# 129
  • Чикаго / София

Аз сега ставам, пия си кафето.Поне още час.Е кога да закусвам. То ще дойде време за обяд Rolling Eyes

То и аз съм така, ама към 11ч. и нещо хапвам някакъв плод и обядвам към 13 и нещо, че така  или иначе не мога по-рано да смогна! А вчера обядвах в 15.30ч.  ooooh! А и май пишеше, че е добре да се яде плод сутрин.

# 130
То и аз съм така, ама към 11ч. и нещо хапвам някакъв плод и обядвам към 13 и нещо, че така  или иначе не мога по-рано да смогна! А вчера обядвах в 15.30ч.  ooooh! А и май пишеше, че е добре да се яде плод сутрин.
Аз вчера обядвах в 16 BlushТогава успях да се прибера в къщи.
Е, май ще си хапна 2 ябълки.

# 131
уфф чак ви завиждам аз още не съм почвала , мисля първо да изкарам 5 плодови дена 5 дена захранване за стимул и после тая Simple Smile

# 132
  • СОФИЯ
Добро утро!
И аз съм на бобчета днес.
нЕма начин, ще се пърди Joy Joy Joy
само се чудя на обяд какво да ям newsm78

Как беше бобчето ???? А гърмежите  Mr. Green

# 133
Как сте ,моми4ета, издъържахте ли и днес?Утре ще бъдете възнаградени с торта и шоколад Laughing

# 134
И днес издържах.
Сутринта два грейпфрута на сок,а на обяд и вечеря зрял боб.
За утре съм си купила спагети с гъбен сос.

Общи условия

Активация на акаунт