Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 300
  • 301
  •   1
Отговори
# 135
Как беше бобчето ???? А гърмежите  Mr. Green
Бобчето беше екстра.Гърмежи нямаше Mr. Green
Обаче ходихме на китайски и малко се поизложих Blush

# 136
  • Варна
Здравейте, и аз съм вече в отбора! Днес ми е трети ден, въглехидратен. Мислех да си лягам, но добре, че погледнах пак темичката и видях за шоколада. Ама се чудя  newsm78 колко големи може да са тези 2 парчета шоколад  newsm78 Аз докато се усетя и изядох половин  Embarassed  Wink

# 137
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен!

Аз днес бях на грах - много го обичам и ми беше екстра! И сутринта на една праскова и една ябълка след обед. Утре може би ще си правя пица, ама ако не смогна, сигурно ще съм пак на спагети със зеленчуци от готовите, че стават бързо!

Дано скоро се покаже ефект от диетата, че ми се струва доста хапване, а и в момента съм в предциклово състояние и направо си имам чувството, че пълнея, а не слабея! ooooh!

# 138
  • СОФИЯ

Само малко ли  Mr. Green
То човек като прави тези диети май не трябва да ходи никъде или само в деня , в който храната е по разнообразна /белтъчния ден/  ooooh!

# 139

Само малко ли  Mr. Green
То човек като прави тези диети май не трябва да ходи никъде или само в деня , в който храната е по разнообразна /белтъчния ден/  ooooh!
Нямам воля....бала съм я и у диетата....знам, че съм карък, обаче не излизам всяка вечер Crossing Armsааааммаха Crossing Arms

# 140
  • СОФИЯ

Само малко ли  Mr. Green
Нямам воля....бала съм я и у диетата....знам, че съм карък, обаче не излизам всяка вечер Crossing Armsааааммаха Crossing Arms

Нали знаеш - забраненото е най сладко  Hug

# 141

Нали знаеш - забраненото е най сладко  Hug
Знам.Затова винаги опитвам от забранените неща Mr. Green

# 142
Здравейте момичета Hug
La Bomba и аз малко се поизложих Embarassed,но след 16.00 не вечерях,само на плодове я карах Laughing
Ирка и аз съм така Embarassed подула съм се и въобше няма да се качвам на кантара тези дни Naughty
Днес имам спагетки с дом сок и някаква салатка ще спретна,но мисля,че утре ще е най-трудния ден-плодовете Blush

# 143
Хайде малко да ви нахъсам.Вижте как постоянството ще ви възнагради!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=30053.0;all

# 144
Разбира се,че постоянството се възнаграждава Wink
Вчера хапнах торта и сега се наказвам,вече повече от 24 часа съм на плодове Laughing
Не мога да сложа тесто в устата си,много ми е трудно,години съм се лишавала Wink
Иначе без този въглехидратен ден диетката е великолепна и здравословна Hug

# 145
Аз не смея да се похваля,че като нищо ще се издъня,но днес кантара показа -1кг.
Днес изпих два грейпфрута,на обяд изядох две пакетчета спагети,а за вечеря съм си подготвила едно парче торта.
Единственото ми прегрешение е пиенето на бира,но дано не ми навреди.

# 146
здравейте и от мен!много ме запалихте с тази диета и от утре смятам да се включа в отбора!надявам се с ваша подкрепа най-накрая и аз да постигна така желаните резултати!

# 147
  • Чикаго / София
Здравейте! Още съм в редиците! Днес съм на ябълка за закуска - две пакетчета спагети за обяд и едно за вечеря. Утре май ще карам на ябълки предимно, ще видим!

Дано наистина постоянството ни да се възнагради! Simple Smile

Поздрави на всички!

# 148
Да се отчета,че и днес издържах.За вечеря изядох едно парче торта и малко шоколад.За утре съм се заредила с плодове.

# 149
Брааво, деси! smile3501 smile3501
Все така и занапред!
Бомбето се ската, което  ме навежда на мисълта, 4е се е отказала..

Общи условия

Активация на акаунт