Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 299
  • 301
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
И аз вчера за малко да се откажа. Беше ми плодов ден, а мъжа ми си направи кремвирши с кашкавал на скаричката. По принцип кремвирши не обичам, ама когато са забранени....
Преди малко се претеглих- минус 1кг. за 4 дни. Добре е, доволна съм от диетата. Ниночка, благодаря, че я сподели bouquet

# 151
 HugСрам не срам, диетата ще я започвам отначало,изкуших се от моята страст  пълнените чушки Embarassed,пък и съм в ПМС, така че пишете ме от другия понеделник Mr. Green, но иначе ще си ви чета, да ми вдигате настроението  bouquet

# 152
Започвам от днес, но искам да съм сигурна:
1. В белтъчен ден може да се яде на обяд месо, вечер сирене, яйца? Могат да се смесват две белтъчни храни като например месо със сметанов сос и сирене и яйца?
2. През въглехидратния ден пише: пица, солени сладкиши... ако в тестото има яйца и мляко?
3. Какво ще стане ако не пия бульоните, а вода или чай например? А, вино?
4. Дали може да не се яде хляб в белтъчния ден? Понеже съм почитател на разделното хранене и не ми се вижда добра комбинация, пък и като се познавам няма да се огранича с 1 филия  Embarassed
Кажете, до сега съм яла само грозде Grinning да знам какво да правя newsm78
5. Още нещо се сетих, не му ли пречи панировката на панирания кашкавал, все пак брашно, галета...?
6. През въглехидратния ден вечерята само сладкиши ли е?

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 12:02 от AFRODDITA

# 153
Ето ви едно пре4истване на 4ерния дроб и жлъ4ката, в слу4ай ,4е сте се от4аяли от дългия застой на килограмите."
http://anhira.com/zdrave/liver.htm
Ако слу4айно не сте разбрали

Последна редакция: пн, 24 сеп 2007, 13:14 от monda

# 154
  • Варна
Афродита, ето какво е моето мнение по въпросите ти:

1. В белтъчен ден е добре да се яде едно и също на обяд и вечеря, само че вечерта 2пъти по-малко количество. Т.е. може месо с гъби и сметана, но на обяд и на вечеря.
2. За яйцата и млякото не знам какво да ти кажа, аз предпочитам да не ги смесвам и ще пропусна сладкишите.
3. Бульоните ги пропускам- не ми се занимава с варене и прецеждане на зеленчуци.
4. В белтъчния ден и аз не ям хляб. Едва ли е задължителен.
5. За панирания кашкавал- не мога да кажа....
6. През въглехидратния ден вечерята би трябвало да е като обяда или сладкиш.

# 155
Анелиз, благодаря ти  bouquet
Хапнах шницел и зелева салата за обяд, и малко снежанка, пих вода. Бульон и аз няма да варя, аз на малкия пюрета не правя, че остана за мен Joy
Ясно, през въглехидратния ще я карам на спагети Thinking
Един фреш на едно ядене ли се равнява?

# 156
  • Чикаго / София
Афродита, ето какво е моето мнение по въпросите ти:

1. В белтъчен ден е добре да се яде едно и също на обяд и вечеря, само че вечерта 2пъти по-малко количество. Т.е. може месо с гъби и сметана, но на обяд и на вечеря.
2. За яйцата и млякото не знам какво да ти кажа, аз предпочитам да не ги смесвам и ще пропусна сладкишите.
3. Бульоните ги пропускам- не ми се занимава с варене и прецеждане на зеленчуци.
4. В белтъчния ден и аз не ям хляб. Едва ли е задължителен.
5. За панирания кашкавал- не мога да кажа....
6. През въглехидратния ден вечерята би трябвало да е като обяда или сладкиш.

И аз съм на същото мнение.
И аз през въглехидратния ден наблягам на спагети!
Хляб ям рядко, така че го пропускам повечето пъти.

За фреша също не мога да кажа. Аз го приемам като едно ядене на плод.

Булюни не пия.

pe6oni1967 , ще те чакаме другата седмица! Simple Smile

Аз днес засега съм на ябълки.

# 157
Бомбето се ската, което  ме навежда на мисълта, 4е се е отказала..
Не съм се отказала.Нямах нет Close
Нищо не съм свалила. Close

# 158
Днес малко я оплесках Embarassed Не ядох такова, каквото на обяд.Днес ми е белтъчен ден и на обяд хапнах една наденичка , а когато се прибрах кисело мляко и 5 печени чушки. Знам , че е важно каквото ядеш на обяд , такова и на вечеря , но при мен не винаги е така. Вие как сте?????Иначе съм с 2 кг надолу, което ме устройва за момента.И с толкова да отслабна цял месец пак ме устройва.Напатих се с тези скоростни диети , след тях идва голямото помпене и се чувствам като гъба или съм изстискана от глад или напомпена от ядене.Затова ви предложих тази диета , защото включва всичко , макар и в различни дни, ако ми си хапва сладичко чакам въглехидратния ден , ако ми се хапва месце белтъчния , а също така има много плодове и зеленчуци.
Благодаря на Анелиз за милите думи newsm51

# 159
  • Там някъде нейде !!!
Четох я тази диета в списание АННА и тъкмо се чудех от кога да я почна . Както виждам обаче доста мами са се запалили тук , така , че ще я почна след лунната диета или от четвъртък . Мисля да искарам утре и срядатя на грейпфрути , а от четвъртък пъри ден белтъчен/протеини . Какво е вашето мнение ? newsm78

# 160
  • Чикаго / София
Ниночка , и аз понякога не вечерям това, което съм обядвала! Старая се уж, ама.... Embarassed Поздравления за кг. в минус. А от колко време я правиш?

Снежка . давай, започвай я диетата! Колкото сме повече, по добре! Simple Smile

# 161
Просто перфектно, Снежка Peace
Аз спазих днешния белтъчен ден, малко зор ама, добре че са само 2 седмично  Tired
Чакам с нетърпение утрешния, ще готвя боб Mr. Green

# 162
И днес се справи успешно-цял ден на плодове.Утре съм на белтъчини.

# 163
Днес съм на варива и се купих царевица, макар че има малко захар ще я хапна, защото си забравих картофите у дома, а на работата няма откъде да взема нещо друго подходящо. Hug За довечера ще си сваря картофи.

# 164
  • Чикаго / София
Здравейте.

Аз днес съм на специалитета на Leo с кайма, топено сирене и кисели краставички!

Трябва да се похваля, че въпреки скептицизма ми и чувството, че не съм свалила нищо, а напротив съм качила, днес кантара показа минус 1кг. Може и повече да е, не мога да преценя точно. Така че продължавам вече по-обнадеждена. Наистина не е трудна диетата!

Общи условия

Активация на акаунт