Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 282
  • 301
  •   1
Отговори
# 165
Аз на обяд си хапнах бъркани яйца със сирене,но си добавих и едно парче салам,че много  ми се ядеше.Довечера пак съм на яйца.
Irka, поздравления!

# 166
Изложих се Embarassed Даниела ядеше "Зайо Байо" с лук ,а аз го обожавам и не издържах,омахах половината пакет, така че вечерята ще е по оскъдна.

# 167
И аз сготвих един боб днес  Sick
Мислех си, че днес ще ми е лесно, ама май с думичката диета в главата ми нищо няма да ми е лесно!
Да видим утре, м/у другото наздраве, не издържах и си налях чаша шампанско  Flutter

# 168
  • Варна
Здравейте! И аз съм в издънка днес, преди малко хапнах едно стикче "Twix". Стоеше си само в хладилника и ме съблазни. Иначе започнах да свиквам, с ограниченията и за сега ми е добре.
Я кажете вие кой ви е най-трудния ден? При мен беше плодовия, направо не ми се мисли за следващия такъв.

# 169

Я кажете вие кой ви е най-трудния ден?
Направо откачих като трябваше да вечерям торта Sick
А и после шоколад Crazy
Не, не мога така Naughty

А я и аз да попитам - семки кога мога да ям?Слънчогледови?Тиквени?

# 170
  • Чикаго / София
Аз и днес издържах, даже хич и не съм гладна!

Защо вечеряте торта, що не я искате. Аз си хапвам други неща - пица, спагети, а след тях и шоколадчето върви екстра! Grinning

И на мен са ми най-трудни плодовите дни, но се издържа. Вече минаха два без проблем!

За семките не знам! А щом за нещо не знам дали може да се яде, не го ям.

Аз се чудя за мюслито към кои спада и дали мога да си го хапвам с кисело мляко в белтъчния ден, но тъй като не знам не го ям!

Хайде момичета, стягайте се и без повече издънки! Naughty

# 171
Мюслито би трябвало да е към въглехидратните, нали си е зърно?
Поради кофти боба ми, вечерях картофи, ама не много, но с филия и половина хляб, за разлика от обяд, когато изобщо не ядох хляб! От към салатите хич ме няма, в душевна криза съм и на косъм да се откажа днес, само диета ми липсваше! Нямам време да си правя нищо спец за мен Cry

# 172
И аз мисля да се присъединя към вас от утре Wink

# 173
Това със сладкишите и тортите ми изглежда прекалено хубаво ,за да е истина.Нкой въобще ял ли ги е през въглехидратния и как му се отразиха.Ами другите неща-пици,дюнери?Тях...не става ли по-лошо с тях или напротив?

# 174
След лунната диета  започвам тази диета. Ще я завърша някъде преди новогодишните празници - супер. santa2

# 175
Охххх, чета ви от първата страница и много ми се ще и аз да я направя тази диета.Имам още два кг да свалям.Само ме е страх да не напълнея от толкова въглехидрати newsm78 тортите май ще ги пропускам..ноооооо тези въглехидрати ме притесняват.Като чета гледам че никой не е качил, но ще се почуда още малко и след сватбата ми ще пробвам, тъкмо ще има още отзиви и резултати Laughing
Успех момичета Peace

# 176
И аз мисля да се присъединя към вас от утре Wink
оооо, Гоце, къде се изгуби?

# 177
  • Чикаго / София
Как сте момичета?

Аз вчера пак бях на грах и салатка от домати и краставици, плюс праскови за закуска.

Днес ми е въглехидратния ден и пак ще падне мислене какво да ям! Thinking Уж, го чакам с нетърпение, но като дойде и започвам да се разколебавам за тортичките. Хапва ми се пица, ама май пак няма да смогна да си направя и като нищо ще си ям пак спагети Чойс!

Появи ли се резултат при вас? Ако не е наистина не се отказвайте. При мен първата седмица нищо не отчете кантара, но сега гледам стрелката е мръднала надолу!

Успех и лек и приятен ден! Hug

# 178
Аз съм си приготвила грейпфрут за закуска! Но споделете резултати- за колко време колко отслабнахте?

# 179
Здравейте и от мен!
И на мен днес ми е въглехидратен ден,аз съм си приготвила спагети и мисля след малко да си ги направя,а вместо тортичка ще си хапна сладоледче.
Мадам Гоца,на мен днес ми е 7-ми ден(започнах на 21.09) засега кантара отчита -1,5кг.,но не съм много стриктна,тъй като вечер си пийвам малко биричка Embarassed,но иначе с яденето почти нямам прегрешения,но несмятам да се отказвам.
Решила съм да я направя един месец и да видя,ако наистина имам добри резултати ще продължа до края,а и взе да ми харесва този режим.

Общи условия

Активация на акаунт