Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 273
  • 301
  •   1
Отговори
# 180
Днес ми е плодов ден.Гладничка съм , но съм и минус един килограм , с който стават три и затова днес ще издържа.Аз си хапнах вчера пастичка и шоколад Hug и не качих ,не се бойте и си хапвайте. Единствено не се научих да ям едно и също на обяд и на вечеря EmbarassedОт утре ще се опитам пак.
УСПЕХ на всички Laughing

# 181
От утре съм с вас.

# 182
  • Варна
Аз съм си приготвила грейпфрут за закуска! Но споделете резултати- за колко време колко отслабнахте?
На петия ден бях олекнала с 1 кг. Днес ми е плодов ден и утре сутринта ще се претегля. Надявам се на още едно килце.

Ирка, това за рецептата с кайма, топено сиренце и краставички ме заитригува. Ще потърся рецептата.

# 183
  • Чикаго / София
Аз днес пак бях на спагети! Уж, пица, ама пак не успях! надявам се другия въглехидратен ден, вече да е пица! Crossing Arms Иначе не пропуснах шоколадчето след вечерята! Grinning

Аз точно кг. колко съм свалила не знам- може би 1,5-2кг. Но първо бях подута предциклово, сега пък циклово, така, че като спря да цикля Laughing най-накрая ще знам реални резултати.

Анелиз , хубаво е яденцето, има го в подписа на Leo.

Забелязах, че съм почнала да се наяждам от по-малко количество. Например преди изяждах 2 пакетчета спагети за обед, а за вечеря 1. Сега ям 1 за обед и половин за вечеря със салата.

ren ren и аз се радвам, че ще я завърша преди празниците. Точен е момента за диетката!

# 184
Днес ми е първият ден и се справям за сега.Сутринта изядох една ябълка , а на обяд яйца по панагюрски .Успех на всички и стискайте палци да издържиме до края. newsm10

# 185
  • Чикаго / София
И аз днес удържах на поредния ми плодов ден.

ren ren, успех!

# 186
Здравейте!
И аз днес издържах и при мен беше плодов ден!

# 187
Сестра ми я пази тази диета пролетта и отслабна 24 килограма .При по пълничките ефекта е по голям /видим/.Снощи бях на купон и устоях на всички изкушения , явно от мен ще стане човек най - после   PeaceДнес съм на бобена чорба . eat

# 188
  • Чикаго / София
ren ren, това което споделяш за сестра ти е супер. Тя колко кг. е била и колко е станала. То е естествено, че тези които имат да свалят повече кг. ще им личи повече. Аз ако успея да сваля 10кг. ще вдигна банкет! Но не знам дали ще успея, защото все повече се приближавам до нормалните кг. за моята височина и структура и свалянето става все по-бавно. Затова и не пиша колко съм свалила, за да не се демотивира някой. За 12 дни диета съм свалила 2кг., но се чувствам много добре. И по 3кг. на месец да свалям пак ще успея да ги сваля заветните 10кг., така че ме устройва!

Успех момичета, диетата явно има резултат, не се отказвайте.

# 189
ren ren, това което споделяш за сестра ти е супер. Тя колко кг. е била и колко е станала. Беше 85 кила при височина 170.Сега е 57 , след диетата свали още няколко кила .Сега си плюска всичко , но не дебелее.

# 190
Ох, завиждам ви...аз окапах...
но думичката диета ми действа зле на психиката, ще видим другата седмица дали ще се справя Tired

# 191
Нямам такъв проблем напълнях само с 8 кг с бебо,сега пак съм си 48 кг,ама пустите упражнения всеки ден правя,а в фитнеса съм най-редовната посетителка,но диетата която аз правя е супер за 1 месец-10 кг и става и най-важното няма глад ooooh! Peace

# 192
  • Пловдив
Здравейте, момичета! От вчера и аз съм с вас. Чувствам се чудесно и не ми тежи диетката. Надявам се да издържа, важно е да се подкрепяме. Имам да свалям около 20-22 кг, дано се отърва от тях Praynig

# 193
  • Чикаго / София
Добре дошла mamajuli2 ! Hug

Как сте момичета? Спазвате ли диетката?

Аз вчера бях на печено месце и салата от домати и краставици! Днес съм на пълнени чушки с ориз и пак салата от домати и краставици. Забелязах, че като се нахраня добре на обед, вечер ми се яде по-малко и се вписвам в диетата с половината от обяда.

AFRODDITA ще те чакаме другата седмица! Аз гледам да мисля за това как ще изглеждам след 3 месеца и то точно преди празниците, и колко ще се чувствам добре! Как ще успея да посрещна Новата Година с по-добра визия и се нахъсвам да я спазвам диетата. Иначе, тя в действителност не е трудна, но факта, че си на диета определено влияе на психиката!

Поздрави!

# 194
  • Пловдив
Ох, чувствам се толкова гладна, направо нямам търпение спагетите да станат. Кантара не отчита минуси, но това ми е трети ден едва. Мога ли да комбинирем с нещо, което да убива апетита и какво? Кажете, моля Ви Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт