Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 889
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
И още нещо - шоколада трябва да е натурален, а не млечен нали?

# 211
  • Варна
Здравейте!
Аз малко се позагубих, че пътувахме и леко наруших правилата, но сега пак съм на линия.

Снежка, и на мен ми харесва заглавието  Peace

Идеята за табличката също одобрявам, ако искате мога да се пробвам да направя нещо по въпроса. Ще пробвам с мерките на Снежка и Ира и ще ви покажа как изглежда.

Пишете колко сте свалили до момента и за колко дни.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 13:17 от Анелиз

# 212
  • Там някъде нейде !!!
Ядките са въглехидрати , така че спокойно може да си хапнеш някоя днес . С теб сме почнали диета на един ден , така че ще има по кого да се ориентирам . Маслините смятам , че спокойно могат да се ядат със салатката в белтъчния ден , но не съм много компетентна .
За спорта , аз сега съм на ниво всеки ден по 40 минути кардио . Все още не съм почнала със силовите тренировки в залата . Желая ти успех , защото диета комбинирана със спорт дава 100% резултати .
Анелиз , ще се радваме скоро да си видим табличката .
Онзи ден имахме гости и донесоха една тортичка , малее как и се канех и чаках да доиде този въглехидратен ден малииии , кво я чака довечера ако знае само . А колко се молех децата да не я излапат цялата докато и доиде времето в моя въглехидратен ден .

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 13:09 от Снежка

# 213
  • Варна
Ето това сътворих:

Като стане с повече редове може и картинка да сложа. Ако има някой по-добър с Photoshop да казва, че аз направо импровизирам.
Снежка, писала съм ти 2 дни, но ще го поправя... сега е само пилотен проект  Wink

# 214
Таблицата е перфектна.
Аз съм 178висока , 79 кила тежа в момента , крайната ми цел е 60/65кг.
Започнах диетата на 28.09 , днес ми е седми ден и съм минус едно кило.

# 215
  • Чикаго / София
Анелиз , табличката е стахотна! Браво!  bouquet

Аз също се чудех за ядките, ама понеже не знам какви са и не съм яла досега. Иначе много обичак кашу, така че ще си позволявам по-малко вече във въглехидратния ден.

Аз си хапвам млечен шоколад. Не го обичам натуралния. Ако трябва да ям натурален, ще мина без шоколад! Crossing Arms

За спорта да си кажа, че опитвам Тае Бо да скачам в къщи, ама за сега не се получава много. Надявам се да стана по-редовна!

Ето и моите мерки:

ръст 167см.
започва от: 66кг.
цел - 57кг. /ако ги стигна преди края на диетата, ще я променя целта на 55кг. ама за сега толкова/
свалени-3кг.
продължителност -18 дни - на диета от 17.09

Всъщност имам идея, вместо продължителност да се пиша деня в който е започната диетата. Например аз я почнах от 17.09 Защото нова тема ще се пуска през 1 седмица сигурно, и много ще е стара информацията в табличката.

Аз днес съм на домати, краставици и царевица. Не ми остана време да си приготвя нещо за хапване, и ще карам на царевица - поне я обичам.

Поздрави!

# 216
Привет на всички ! Hug
Аз днес прочетох за тази диета и от утре 05,10,2007г. се записвам във ващия клуб!
Диетата ми изглежда лесна за изпълнение.
Дано да постигна желаните кг с нея Praynig
Успех на всички Peace
Ще пиша като мръдне кантара в моя полза #2gunfire

# 217
  • Варна
Irka, ren ren, благодаря   bouquet Вписах ви в табличката, ако има неточности се обаждайте  Wink

Ирка, това за датата наистина е много добра идея, аз измислих с формула да се пресмятат дните от датата на започване и всеки път като добавям нов човек (или свалени килограми) ще се опресняват. Така ще е се забаят най-много 1-2 дни.

Добре дошла в отбора magdalena.zori!

Моят син се събуди и ще излизаме. Довечера ще се включа пак ако има и други желаещи за вписване в таблицата.

Последна редакция: чт, 04 окт 2007, 15:17 от Анелиз

# 218
  • Там някъде нейде !!!
Браво Анелиз   идеална табличка си направила . Страхотна е наистина .   bouquet  bouquet  bouquet
Ирка къв ден ти е , че имаш царевица ?!

# 219
Анелиз, таблицата е страхотна,  bouquet днес за обяд правих спагети, а към 14.30 хапнах пакетче солети – бяха минали 2 часа между двете хранения. Като се прибирах преди малко взех 2 парчета торта “Гараш” и мисля да си направя едно кафе с тортата, но все още не съм гладна.
Утре е плодовия ден, а баща ми има рожден ден ....

# 220
  • Чикаго / София

Ирка къв ден ти е , че имаш царевица ?!

Днес ми е белтъчен ден, затова си хапвам царевичка.

ira_bs, ти днес ще се почерпиш по случай утрешния рожден ден на баща ти! Wink

# 221
на мен ми се струва много натоварващо психически- 3 месеца "на диета съм"
 а и дори да не ги редуваш така дните , ако закусваш с плодове, движиш се и не прекаляваш с храната,със сигурност за това време ще отслабнеш...
а двете парчета торта за обед после още 1  ,че и шоколад за вечеря- това е лудост! остави колко е нехранително ,ами и инсулинът се качва до тавана!  Shocked
и оризът и картофите не са варива , това всеки го знае, маи е редно да ядем тях вместо гореспоменатите захар+хидрогенирани мазнини+захар+брашно+още малко захар(т.е. торти)

а ами ако рожденият ми ден се падне в деня с варивата???  newsm78 леелеее ...тортата от боб ли ще е ,от що ли ?
ама който успее да се справи- да се похвали после и успех!!! Simple Smile

# 222
  • Варна
Момичета, мисля и аз да я почна от утре, пък да видим докъде ще я докарам Simple Smile
мерките ми:160см, 56кг., целта е 50кг.

# 223
  • Варна
amareto, аз лично не смятам, че 3 месеца ще мога да спазвам диетата без издънки. За мен е достатъчно, че ограничавам сладкото и тестените изделия, и резултати има. Ползата за мен е, че промених начина си на хранене и не похапвам вафли и др. подобни между храненията.

kaSSiSS, вписах те и чакаме резултати  Wink
Съпруга ми любопитства какво толкова пиша и след като разбра каза да ви предам поздрави. Той си хапва омлет, пие си винце и не му пука за килограмите. Ех, мъже...

# 224
Аз съм на плодове днес - ужас.Това ми е най- трудният ден. smile3505Дръжте се момичета , ефекта от тази диета е доказан.

Общи условия

Активация на акаунт