Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 254
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Сигурни ли сте, че я спазвате стриктно диетата!? В примерните менюта освен другите неща, задължително има зеленчуци и хляб. Важно е да се включват!

# 241
 newsm44
2 чайчета и една ябълка – а масата беше отрупана с вкусни неща, но ..издържах  newsm44 newsm44 newsm44

# 242
Сигурни ли сте, че я спазвате стриктно диетата!? В примерните менюта освен другите неща, задължително има зеленчуци и хляб. Важно е да се включват!
Зеленчуците задължително ги включвам в дните с варивата и месото, но при въглехидратния ден май не са под формата на салати. Чудех се дали ако на обяд ядеш пица такава трябва да е и вечерята или тортата е задължителна. Малко ме притесняват някои неща като хляба, съчетан с протеините, включването на ориз и картофи като варива, но като се замислиш всеки четвърти ден в продължение на 3 месеца е чай с плодове и дори ако сваляш по 500 гр. в тези дни резултата никак няма да е лош.  newsm78
Да не забравяме и трите дни на вода

# 243
  • Варна
newsm44
2 чайчета и една ябълка – а масата беше отрупана с вкусни неща, но ..издържах  newsm44 newsm44 newsm44
Браво Ира! Аз не знам дали бих издържала на такава маса. Вчера ми беше плодов ден и мина по-добре от досегашните. Не чувствах глад, само лакомията ме пронизваше на няколко пъти, но устоях. И днес както очаквах съм с 1кг. по-лека newsm44

Къде се изгуби Ниночка?

# 244
И друг път съм била на чай и плодове и съм забелязала, че се събуждам много рано тогава.Днес беше същото от три и половина съм  Shocked

# 245
  • Варна
Ира не ми се е случвало. Снощи дори си легнах по-рано и днес станах нормално, т.е. когато се събуди малкия в 7ч. сутринта.
Ето табличката с промените от вчера и днес:

# 246
newsm44
Браво smile3501 ако всички сме като теб ,наистина до нова година ще сме фиданки.Аз до сега също спазвам стриктно диетата Peace

# 247
  • Чикаго / София
Здравейте!

На мен днес ми е плодовия ден. Но пък вчера беше много добър ден - на обед -пица, на вечеря - парче торта! Laughing И не бях гладна след това! Абе, определено съм почнала да хапвам по много по- малко и се наяждам откакто съм на диетата.

Чудех се дали ако на обяд ядеш пица такава трябва да е и вечерята или тортата е задължителна. Малко ме притесняват някои неща като хляба, съчетан с протеините, включването на ориз и картофи като варива, но като се замислиш всеки четвърти ден в продължение на 3 месеца е чай с плодове и дори ако сваляш по 500 гр. в тези дни резултата никак няма да е лош.  newsm78
Да не забравяме и трите дни на вода

Аз специално не го спазвам това. По принцип вчера ми беше първия ден в който хапнах торта и пица. Иначе ям спагети със зеленчуци и за обед и за вечеря. Аз хляб не ям. Не знам правилно или не, ама някак ми е странно да съм на диета и да ям хляб.  Rolling Eyes В началото ми се случваше докато свикна на режима да изям по половин филийка, но вече не.

Поздравления за волята! Продължавай така и ще успееш да се отървеш от излишните килца!

Анелиз , поздравления за смъкнатото килце!

Аз ще се премеря утре след днешния плодов ден, и ще пиша има ли мърдане в кантара!
Да наистина Ниночка изчезна! Дано не се е отказала!

Поздрави и лек ден!

# 248
  • Варна
Абе, определено съм почнала да хапвам по много по- малко и се наяждам откакто съм на диетата.

Ирка, и аз това си мислех сега, докато обядвах. Направих си омлет с 4 яйца и сиренце, нарязах си 2 домата и половината храна остана. За хляба съм на същото мнение. Опитах, но не ми се яде. Едва ли ще навреди на диетата ако пропуснем хляба  Wink Тази вечер сме на гости и да видим какво ще ям... май ще е само салатка и месце.

# 249
  • Варна
Аз пък хапвам хляб - 1-2 филийки "Бонус" - струва ми се, че за да не се върнат после килограмите трябва да се храним сравнително така, както по принцип се храним, не знам дали съм права...
Днес сутринта - праскова
На обяд - ориз с гъби и зеленчуци и няколко пържени картофчета  Blush със салатка и филийка и половина Бонус
Довечера - пак ориз, ама без картофи  Crazy и салатката, не знам дали ще ям хляб, вчера на обяд ядох, ама вечерта не ми се ядеше... което пък е добре.. по-малко храна съм поела  Crazy
Аз мисля да се претегля след плодовия ден  Heart Eyes

Момичета, най ми е трудно да издържам без вода половин час след храненето...  Sad Вие спазвате ли го това?

# 250
  • Варна
kaSSiSS, свиква се. Опитай да пиеш по 1-2 чаши вода преди храненето, за да не ожадняваш толкова бързо след това. При мен действа.

# 251
Здравейте,момичета!
Анелиз,табличката е страхотна!  bouquet
Нямам време да ви изчета,че ще се черпим-бях на изпити,така че ви черпя и вас,кой каквото иска,според деня Wink.
Така че днес ще съм в нарушение Embarassed
За протокола аз съм 164см и 75кг.Правя диетата от 21.09.07г.Цел поне 60кг.,а досега съм свалила почти 3кг.
Лека вечер!  bouquet

# 252
  • Там някъде нейде !!!
Вчера беше моя белтъчен ден . Хапнах пил.пържола със салата на обед . Снощи обаче не вечерях , не бях гладна въобще , а на сила не мога да ям . Днес ми е ден на варива . Взех си от била вчера ризото със спанак . Мисля да си го направя с малко гъбки . Все още не съм гладна обаче и не съм закусвала на този етап . Какво да правя според вас . Иначе се чуствам добре и някък си по лека .

# 253
  • Чикаго / София
Здравейте!

Аз днес съм на печено агнешко със салатка.

Снежка и аз забелязах, че не огладнявам много, много! Ако вечер не съм гладна боцвам малко салатка и това е. Сутрин по принцип гледам да хапна поне 5-6 зрънца грозде, за да се задвижат процесите. Но понякога не ми остава време и направо обядвам.

От началото на диетата до сега съм с по 3-4 см. минус от обиколките. За щастие от гръдната обиколка съм свалила само 1см. дано не свалям повече, че съвсем ще изчезне, каквото имаше преди! Laughing

Лек ден!

# 254
Здравейте, аз имам желание да започна диетата, особено след като прочетох, че има доволни от нея. Ще се радвам ако някой се присъедини. Аз съм около 65кг, 170см. На 23 съм и причината за напълняването ми е спирането на цигарите януари месец. Целта е да се върна пак към теглото, което винаги съм била – 53кг. Очаквам желаещите на ЛС и в тази тема Simple Smile

--cat

Общи условия

Активация на акаунт