Спазвал ли е някой тази диета?????

• 64 323
  • 301
  •   1
Отговори
# 105
3 кила ли???Е,браво, как няма да те похваля!Ще те похваля, 4е и ще те поздравя, и ръката ще ти стисна  !Даже се гордея с теб!
Не пиша от тела, ами он един малък таблет- ве4е една седмица се кьоравя, но понеделник-вторник ще ми е отремонтиран лаптопеца

# 106
monda какво ще ядеш утре??

# 107
диетата наистина е най-лесната от всички който до сега съм прочела , ама аз днеска малкоо се провалих , и от утре ще се постарая Simple Smile

# 108
3 кила ли???Е,браво, как няма да те похваля!Ще те похваля, 4е и ще те поздравя, и ръката ще ти стисна  !Даже се гордея с теб!
newsm03 newsm44 newsm51 kiss kiss kiss

# 109
  • СОФИЯ
3 кила ли???Е,браво, как няма да те похваля!Ще те похваля, 4е и ще те поздравя, и ръката ще ти стисна  !Даже се гордея с теб!

3 кила за колко време  #Crazy

# 110
3 кила ли???Е,браво, как няма да те похваля!Ще те похваля, 4е и ще те поздравя, и ръката ще ти стисна  !Даже се гордея с теб!

11 дни.Ама пия и Редуктил-а.И понеже малко свалям с него, Мондиня ми каза за тая диета.Да ошашавя метаболизма си и да почна да свалям Mr. Green

# 111
  • СОФИЯ

11 дни.Ама пия и Редуктил-а.И понеже малко свалям с него, Мондиня ми каза за тая диета.Да ошашавя метаболизма си и да почна да свалям Mr. Green

Гледай да не сваляш драстично че е лошо Аз за 15 дни /без диети по др. причини/ свалих 6 кг. и сега се чувствам ужасно  ooooh!

# 112

Гледай да не сваляш драстично че е лошо Аз за 15 дни /без диети по др. причини/ свалих 6 кг. и сега се чувствам ужасно  ooooh!
аз и да искам не мога да свалям драстично.Колкото и да се мъча.

# 113
И аз днес се справих успешно,закусих две ябълки,за обяд и вечеря бъркани яйца със сирене,доматче и 1 филийка хляб.Дано и занапред е така.

La Bomba,поздравления!

# 114
La Bomba браво на теб Heart Eyes 3 кила са си постижение
МОМИЧЕТА ДАЙТЕ  ИДЕИ  ЗА ВЪГЛЕХИДРАТНИЯ ДЕН newsm03Само за него не измислям хапване , макар в началото той ми бе любим newsm17

# 115
варива= грах, боб,леща/ постни/
спагети /нсамо с доматен сос/
юфка,макарони

# 116
Благодаря ви девойки Hug

Ниночка, изобщо си нямам на идея за въглехидратния. ThinkingВзех си от готовите спагети със зеленчуци.Май ще си направя от тях.Или може да си купя тесто и да си направя пица.Чудя се само къв ще да е тоя солен сладкиш newsm78
А и вечерята....2 парчета торта....има ли значение каква да е тортата?
Аз утре съм на варива.

# 117
Благодаря ви девойки Hug

Ниночка, изобщо си нямам на идея за въглехидратния. ThinkingВзех си от готовите спагети със зеленчуци.Май ще си направя от тях.Или може да си купя тесто и да си направя пица.Чудя се само къв ще да е тоя солен сладкиш newsm78
А и вечерята....2 парчета торта....има ли значение каква да е тортата?
Аз утре съм на варива.
солен сладкиш? ами милинки например..

# 118
и аз мислех за милинка или баничка , но май трябва да махна сиренето newsm78

# 119
Или кашкавалка, че по-лесно се маха кашкавала Rolling Eyes
Да бе, верно, сега се сетих....има едни кроасани, които се без нищо вътре.По супермаркетите ги продават.

Общи условия

Активация на акаунт