Ето наближава вече, да си гушкаме ний АВГУСТовското човече

• 13 311
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Гитке, то и аз имам голям шев. Забравих да ви кажа във вълнуващия си разказ, че контракциите ми, които ме тормозиха на всеки 2 минути през бремнността, спряха точно като раждах (т.е. при напъните) и се наложи да ми ляга доктора по корема (предполагам, не е заради съблазънта МИ) и ми направиха епизиотомия. Родих за минутки с тоз страстен полустажант-доктор. Ама зараснах бързо. Може да ги разхождаме бебковците. Само дето моята количка е в Шумен и ще дойде по-кусно. Ние мислим да си ходим в Шумен след две седмици, защото там е по-удобно за разходки и по-хладно у дома.
Гита. имаш предвид, че и излиза от устата, докато яде ли? При мен е така само от едната хърда. Едва смогва пиленцето ми

Мами, накарайте ми се вкупом. Много ме срам да ви кажа, ама много дълго време се тюхках, че съм родила на 24-ти, а не на 23-ти. Все едно е зависело от мен. Нали съм за бой. Мразя я тая нумерология. Та този ден ми донесе такава умиляваща радост. Скрайте ми се, моля!!!

Последна редакция: сб, 04 авг 2007, 22:36 от Тиги-Мигъл

# 46
ЗДРАВЕЙТЕ!
ВЧЕРА Е ИМАЛО БУМ НА БЕБЕТА ПРИ ВАС!!!МОЙТА СЕСТРА ВЧЕРА ИМАШЕ РОЖДЕН ДЕН! Heart Eyes
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ НА КОЙТО СА ИМ СЕ РОДИЛИ ДЕЧИЦАТА!ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! baby_neutral  bouquet

# 47
  • вкъщи
4естито на новите майки!
я да питам аз вие какви памперси ползвате.ние сме на хъджис и памперс,ама май нито едните не ми харесват.поливам го с тетра заради пъп4иците.днес ни беше първата разходка,през цялото време спа.

# 48
Слави да ти е честит сладкия син Крум! Да расте силен и голям, умен и добър!

Гита в тези жеги в никакъв случай не я дръж толкова много на стайна температура, поне в хладилника  Peace
Слави днес си мислех за вас Mr. Green Страхотни снимки, с много настроение  Heart Eyes
Елисее поне докато вляза да раждам  hahaha
Сладкишче стискам палци  Praynig
Тиги как да ти се скараме  hahaha Така си го написала, че можем само да ти се радваме  Joy

# 49
Аз.. такова... амииии... имам един въпрос newsm78, ама МАЛКО ме е срам да питам... Ама то ако вас не питам, не знам кого...
 Та... с мъжо имаме желание за кексене, ама за мен е МАЛКО болезнено, та се чудех дали можем да ползваме някакви лубриканти. Притеснявам се да не стане някаква "инфекция", да не би да има нещо в тея кремчета, което не е подходящо точно сега??? Има ли някой компетентен по въпроса? Офффф, мнного ме е срам, че питам такива неща!  Blush

# 50
 Ох момичета, помагайте!
 Тази вечер изведнъж ми стана много зле на стомаха, имам разтройство и повръщам, много ме боли и цялото ми тяло е изтръпнало. Много се притеснявам за бебчо, нещо да не се обезводня от това повръщане. Ако знаете някое лекарство, което да ми помогне пишете, моля ви. Много ме боли, режеме направо. Sick
 Досега от нищо не се разболях 9 месеца, всичко беше ОК и сега накрая и не знам какво да направя, на лекар ли да званя, в болница ли да ходя. Мъжът ми ходи до аптеката и са му дали Ношипа, ама не знам дали ще помогне.

# 51
Скъпа,щом ти е толкова зле отивай направо в болницата!Дори и да не са признаци за раждане най-добре е да те види лекар!

# 52
  • Пловдив
Честити синчета на Лулумба и Слави!!!  bouquet
Ама нашите бебоци са най-хубяавите като гледам Heart Eyes
Манчева и аз като теб се чудя как ще се справя с такова малко бебе...
Мери джейн най добре е да се консултираш с лекар.

# 53
Честито синче на Слави!Да е жив и здрав малкия Крум!!!

# 54
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug Сервирам кафето

Нахраних мишката и мислех пак да лягам,но сънят ми избяга. И без това навън се мръщи, така че все ще имам време да поспя през деня. А искам разходкааа  Crossing Arms

СЛАВИ, ЧЕСТИТ ТИ СИН! Много хубаво име сте избрали  Peace

Гита, за масажите - по спомен бяха след 1-я месец  newsm78 Сега след баня, като я мажа само я погалвам. А за оливането при ядене - зависи колко са пълни гърдите ми. Ако е минало повече време между храненията /напр. 4 часа/ се препълват и тя като започне да бърза чак се дави. Особено като суче от лявата ми гърда /тя определено произвежда повече/.
За замразяването в стъклени бурканчета във фризера - няма да се спукат, изпробвано е  Peace

ЖужкаHug

Марианамама, за памперсите - досега ползвах на Памперс, от 2 дни сме на Молфикс /мъжът ми реши да пробваме, той в момента е доставчика на стоки вкъщи/. Към момента нямам забележки и към двете марки. Но си спомнм, че с Йоан ползвах основно Хъджис. Бяхме пробвали доста марки, но бях най-доволна от тях. Но при момченцата е по-различно, т.к. редовно се опикават.

Последна редакция: нд, 05 авг 2007, 07:39 от mentina

# 55
Добро утро на всички мамчета!   bouquet

Тази нощ бях със страшно болезнени контракции, толкова се бях изплашила, но утихнаха и съм заспала.

ЧЕСТИТО НА СЛАВИ!   
bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 56
Добро утро!
Нашите бебчета са уникални сладури, толкова искам да ги нагушкам всичките, а за моето няма да коментирам........

Ето малко инфо за съхранението на кърмата:
  цък

Аз.. такова... амииии... имам един въпрос newsm78, ама МАЛКО ме е срам да питам... Ама то ако вас не питам, не знам кого...
 Та... с мъжо имаме желание за кексене, ама за мен е МАЛКО болезнено, та се чудех дали можем да ползваме някакви лубриканти. Притеснявам се да не стане някаква "инфекция", да не би да има нещо в тея кремчета, което не е подходящо точно сега??? Има ли някой компетентен по въпроса? Офффф, мнного ме е срам, че питам такива неща!  Blush

Няма от какво да се притесняваш!

# 57
Днес всички са се изпарили!  Sad

# 58
Май на всички им се ражда и на никой не му се пише  Mr. Green

Мери Джейн звучеше като да ражда, дали пък не е в болницата  newsm78

# 59
добро утро

неможах да мигна от болки ooooh! колко време ще ме боли?

Общи условия

Активация на акаунт