какво още да очаквам,нямам сили!

• 3 824
  • 30
  •   1
Отговори
# 15
rolina, "доброжелатели" винаги ще има. Те даже и не съзнават, че проявяват неуважение и сипват сол в раната на попадналия в шамарите на живота.  Hug

# 16
  • Бургас
Ролина, мнго съжалявам за загубите ти  Cry  Cry  Cry
Дано всичко, което си преживяла, да приключи с хубаво бебе   bouquet
Видях ,че си писала за имунолог - тъкмо това е и моето мнение. Доколкото ми е известно, д-р Конова от Плевен е най-добрата в тази област, помогнала е на доста момичета с повтарящи се аборти.
Желая ти всичко най-най - хубаво   bouquet

# 17
  • Някъде там на юг...
ВЯРВАЙ Ролина, вярвай  Hug Един ден всичко ще бъде наред. Пожелавам ти този прекрасен ден да дойде скоро  Praynig

# 18
здравейте мили хора от форума. Отдавна чета вашите мнения и най после се престраших да напиша и аз нещо.
Мила Ролина, напълно ти съчувствам и те подкрепям защото и аз като теб съм преживяла осем аборта и две раждания на мъртъв плод. Направила съм всички генетични и имунологични изследвания които са ми казали при посещението ми в две клиники по инвитро в София.За съжаление до ден днешен попадаме в графата "неизвестен стерилитет. Знам какво е да се молиш да ти открият заболяване ,изясняващо причината за стерилитета, да се въртиш като в омагьосан  кръг и всичко да е в нормите а спонтанните аборти да се случват.Няма да описвам шока и ужаса които съм преживяла.Никога няма да допусна да се отчая. крепи ме единствено мисълта, че моето бъдещо дете ще се нуждае от силна мама. Сега съм кандидат осиновителка.Ще си взема дете и пак ще се боря.
Бъди силна и не се отчайвай.
Радвам се че открих във форума много силни мами.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ.   

# 19
КАРИНА1204, ти ще бъдеш невероятна майка!  Hug  bouquet

# 20
КАРИНА1204, ти ще бъдеш невероятна майка!  Hug  bouquet
и да добавя - изключително силна! Hug

И аз се сблъсках с това да не знам причината - напрежението е невероятно. Когато я открих, благодарение на един много готин доктор  Grinning, изпитах облекечние. Вярвам, че рано или късно ти също ще разбереш причината.  А понякога нещата са въпрос на психика и нагласа. Може би едно осиновено детенце ще накара другото да дойде по-бързо. Така че ти в един момент ще се окажеш с двама бебоци. Събирай сили за този момент. Кураж!

# 21
  Да мила Карина,моля се да ни открият нещо,за да се лекувами.Днес мьжьт ми донесе резултатите от спермограмата,повече от перфектна.Някой мой близки се учудват,че се молим да ни открият някакво нарушение.Но всичко е нормално
 Вече нещата се поуспокояват,живота влиза в ритьм и някакси след всеки неуспех,след всяко абразио се чувствам по-силна,дори се плаша от себе си,че някак си всичко е в сьн.
Знам какво се е случило анализираме нещата но се усещам,че с мьжьт ми говорим повече накьде,какво трябва да направим още,отколкото да плачем и да се питаме"защо на нас,кьде сбьркахме
 Днес излезнах и на вьн сред приятелите,и знаете ли мина просто казах,че нещата не са потрьгнали и всичко е приключило.Това беше не дадох вьзможност за коментари и разпити, smile3513
 болката я има и ще я има но не е толкова отчаяна като пьрвият пьт.
 newsm10 знам бебе ще имам,осиновено или не ще имам.Ще го обичам отгледам и вьзпитам като добьр човек, ще бьда най-добрата,горда и  любяща майка.Ще се боря докрай

# 22
  • Бургас
   newsm10 знам бебе ще имам,осиновено или не ще имам.Ще го обичам отгледам и вьзпитам като добьр човек, ще бьда най-добрата,горда и  любяща майка.Ще се боря докрай
Пожелавам ти го горещо !  Hug

# 23
Кръвните ви групи изследваха ли за съвместимост?
Моя приятелка преди 6 години преживя три неуспешни бременности. Забременява, всичко е наред до към четвъртия месец..... и няма тонове, кюртажи. Накрая отидоха в София и им казаха, че кръвните групи са несъвместими.
При следващото забременяване и дадоха да пие някакви хапчета\ не помня какви, но ще я попитам, ако искаш\. Сега има две здрави деца на 5 и 1 години.
Желая ти успех  bouquet

# 24
 javascript:void(0);
Hug Браво Ролина. И аз мисля също като теб .Във форума видях, че има и други хора като нас. Започвам да си мисля, че стерилитета при мен може да е на психогенна основа.Съществуват различни видове несъвместимост:м/у майка-плод, клетките на бащата към плода и др., които имунолозите знаят.Съветвам те да се обърнеш към спец. имунолог. За повечето от тях има лечение.
Благодаря на всички за съветите и подкрепата.

# 25
Момичета вие сте много смели жени, аз нямам свое биологично дете, осинових си и сега като чета през какъв ад минавате благодаря на Бог че не съм на ваше място. Отпуснете се и дайте почивка на тялото и душата си, за всяко нещо си има причина, ще имате свое дете здраво и красиво, просто си починете.  bouquet

# 26
Rolina и Карина, много тежки съдби имате двете, но пък това му е същността на живота, че винаги може да направи обрат на 360 градуса. Дали за хубаво, дали за лошо никой не знае.
Искрено ви пожелавам скоро вашият обрат да ви донесе най-желаното - детенце. Hug  bouquet

# 27
Здравей Slava73  аз съм от Сливен но съм родена в Нова Загора така, че направо сме си градски.От позицията на кандидат осиновителка мога да кажа, че моето си е било чиста форма на мазохизъм.Добре,че по природа съм оптимист, а имам и прекрасно семейство. Без тяхна подкрепа едва ли бих се справила.Между другото аз не считам, че имам тежка съдба напротив с такова семейство и с приятели като моите аз съм щастлив човек.Явно човек не може да има всичко, трябва да има някакво равновесие.Поздрави на всички от форума.Радвам се, че открих толкова много съмишленици.

# 28
Карина,радвам се за теб и ти желая  скоро да се осъществи мечтата ти за бебок,  пиши как се развивавт нещата при теб  bouquet

# 29
Щом Господ позволява да заченеш живот, то значи ще ти позволи и да бъдеш майка, пожелавам ти го от сърце  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт