Мами в Италия 63

• 14 732
  • 273
  •   1
Отговори
# 195
HugЯ ,среднощно да се разпиша,че дремах досега и сега не ми се спи. Rolling Eyes
  Днес ходихме до Комо ,поразходихме се на езерото и после вечеряхме по пица. Peace
  Rolling Eyes Толкова много хора имаше,че изобщо не си личеше,че е отпускарски период. Sunglasses
  Ани,аз и Италина честитиме зъбчето ,ама не сме казали първо... Flutter
   Да се коригират недочелите правилно... Laughing

newsm78  А ,че не се чете внимателно отдавна ми е направило впечатление,то затова и се стига редовно до недоразумения или повторение по 100 пъти на едно и също нещо,но и това си е част от ритуала във форума... Wink

За чистенето и аз чистя най-много 2 пъти в седмицата обстойно,през останалото време само козметично.  Mr. Green

Дани,точно както си описала чушките ги прави и майка ми,любими са ми. Heart Eyes Hug

Анджи ,за свекървите и аз отдавна съм усвоила тактиката да ми минава покрай ушите... Confused Няма друг начин.В началото ми идваше обидно от някои неща ,сега вече си я познавам и знам че не е от лоша умисъл,а от невежество и липса на тактичност. Peace

Една статия за просперитета на Румъния. Rolling Eyes

http://news.expert.bg/?id=117251

Между другото още като бяхме на морето ми направи впечатление,че румънците все с нови коли се возят и като разпитахме местните хора казваха,че стандарта там се е увеличил значително и заплатите и пенсиите са по-високи от тези в Бг. Peace

А ето и нещо да се посмеете.  Wink

Хайде лека нощ от мен и слънчева нова седмичка!   bouquet

# 196
  • Torino,IT
Добро утро... Hug

Днес май вси4ки спят..аз ли съм най ранобудна... Hug плиииийз...

С пожелание за лека и ползотворна седми4ка и страхотни новини от Соня..... Praynig
  bouquet  bouquet

# 197
Здравейте !!!

Айде и аз като за последно да се включа.

Багажът е почти готов и мнооого. След около час тръгваме. Ще пристигнем вечерта, надявам се да мине леко пътя и да няма трафик.

Пожелавам ви весели летни две седмици.

Сонче, успех миличка smile3525

Чаоооооооооо

# 198
  • Torino,IT
Анджи, лек път и страхотно изкарване ти желая....не се ядосвай на никой и нищо, после ще разказваш...целувки на маттео.. Hug

# 199
Здравейте мами!

Вижте това:
http://www.bgpetition.com/grajdanska-syvest/index.html
Аз пуснах тема и във форума"Родители преживели загуба"(Кой уби Overclocker?),но актовността е нулева и реших да поствам и при "чужбинките"
Идеята е случая да стане известен на повече хора,вкл. и зад граница,изразете мнение,съпоставете с местата в които живеете.Само в БГ ли продължава това безхаберие на имащите власт??Благодаря

# 200
Анджи,звучиш толкова оптимистично newsm68!Много се радвам за теб!Лек пыт,много слынце,топло моренце,спокоен Маттео.Всички да се вырнете щастливи и доволни.
А свекырвата,хм свекырвата,сигурно е затова,да ти напомня каква свекырва няма да быдеш.Хайде и на нея весела ваканция!

# 201
Анджи,лек път и от мен и по-малко ядове HugТо това с пропускането покрай ушите важи за вси4ката нали4на рода,наша и мъжова Peace
това за детенцето го 4етох още в4ера,нямам думи Rolling EyesПървият път като се връщах от Италия си купих вестник на границата и попаднах то4но на 2-3 такива статии,идваше ми да се зати4ам с куфара наобратно Cry ooooh!Сега пак нещо такова се полу4ава...Как да събирам багаж с 2 деца натам ConfusedМисля 4е,ако беше тук журналистите живи щяха да ги изядат тези ....

# 202
Дано да е най-хубаво-специалната седмица на Сончето!

Анджи, лек път и спокоен Маттео  Wink
Това за свкървата и аз си го казвам всеки път  Whistling

# 203
Анджи , хубава, слънчева и щастлива ваканция!!!

Соня не я виждам , снощи я мислих , дано всичко е наред.

Ние тази вечер посрещаме нашето кратко гости, ще трябва да поразтребя малко къщата, да не се излагаме  Rolling Eyes Laughing

# 204
Добро утро !
Анджи , лек път и весело изкарване на ваканцията !
Аз днес съм на мързелуване .
В момента качвам снимки и след малко ще ви ги пусна и на вас .

# 205
# 206
Дани, страхотни са снимките, много свежи и спокойни  Hug Гласувах за тях  Wink

Аз съм седнала да чета за кърменето и ми се зави свят  Tired ooooh!

# 207
  • Torino,IT
Здравейте,

Досега се рових из форума на ide.li, касаещ Италия, наистина темите са доста стари, най- новите са от май, юни тази година, но има и доста полезна информация за вадене на документи и малко по малко 4етейки темите се за4етох в една тема озаглавена какво е отношението на ит.работодатели към българските работници, просто бях потресена от невежеството на авторката/20 годишно моми4е и от последвалите коментари. Темата е от края на мин.година, но наистина ли има такива наивни хора. да не кажа и друго...
И така, аз спирам да пиша поне докато не си сложа нова мишка, защото луднах с тази...
Приятен ден...  bouquet

# 208
Ей ме на и мен;)

Соня,и аз я мисля...дано скоро имаме новинки:)Цугуми, и ти не се услушвай много много  Joy  Joy Joy

Дани,много мрачно в таз Анкона  Crazy А коремчето никъде не се вижда?!

Линдитке,я дай насам...но то какви ли не случки има  Rolling Eyes направо свят да ти се извие  #Crazy

Италинке,споко...ще мине по вода всичко....нормално е да се притесняваш  Peace

Италианските либретти санитари валидни ли са в Бг...нали сме в ЕУ?

Наоколо съм;)

# 209
Кала , не е все така мрачно в Анкона ! Само дето онзи ден валеше и съответно беше мрачно .
Пък и тия снимки са повечето от историческата част на града ни , а там не че са много широки и осветени улиците .
А мои снимки не зная кога ще кача , че съм една не е за описване  Embarassed .
Мисля , че тия електронните либрета са валидни и в БГ , но кой знае .
Тсугуми , мила не се шашкай не е зле важното е още от началото да се сложи правилно детето след това е песен .
Ако не знаеш как кажи им на акушерките и те ще ти помогнат с обяснения и показвания .
Пък и тук също можеш да питаш с каквото можем ще ти помагаме .
Аз да се похваля  , че благодарение на мен зълва ми за първи път кърми и е много доволна от себе си .  Simple Smile
Днес спретнах сестра ми да ми помага да чистя , че даже и спагети направи тя което е похвално .

Общи условия

Активация на акаунт