Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява екокожата и какви са нейните характеристики?
Какви са разликите в цената на диваните в зависимост от материала, с който са тапицирани?
Какви са основните характеристики на кожените дивани?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява екокожата и какви са нейните характеристики?
Еко-кожата е синтетичен материал, предназначен да имитира външния вид и усещането на естествената кожа. Той се състои от полиуретан и е по-лесен за почистване от истинската кожа. Въпреки това, еко-кожата може да бъде по-малко дишаща от естествената кожа, което води до повишено изпотяване при продължителна употреба. Екокожата е синтетичен материал, предназначен да имитира външния вид и усещането на естествената кожа. Той е лесен за почистване и по-достъпен ценово от истинската кожа. Въпреки това, той може да бъде по-малко дишащ от естествената кожа, което води до повишено изпотяване при продължителна употреба.
-
Какви са разликите в цената на диваните в зависимост от материала, с който са тапицирани?
-
Какви са основните характеристики на кожените дивани?
-
Какви са основните предимства и недостатъци на еко-кожата в сравнение с естествената кожа?
-
Мога ли да боядисвам косата си, докато кърмя?

.Спрях да говоря лоши неща,да се дразня от разни не дотоам умни старозагорски изказвания.А вчера докато карах ролери в ранни зори по липовия булевард незнайно как мислите ми се вырнаха кым липите,града,теб/сигурно си кихала много усилено/и получих паник атак.от ужас едва се добрах до тротуара.Преди никога не бях се замисляла,какво би станало ако мыжыт ми беше получил предложение за добра/по былгарски критерии/работа малко по-рано,или колегата не беше толкова алчен и безскруполен.Ужас!!!!!Като си помисля колко хора нямаше да познавам,как нямаше да обичам Сиена,да сым виждала огромната пылна луна над кулата над Дуомото в ыв Флоренция...Даже Лара Фабиян нямаше да сым чувала,да разбирам нейния"Карузо".Е,щях да суым ходила в Италия,все пак сестра ми вече доста години е там,ама това щеше да е само гостуване.И нямаше да се влюбя в Гент,Брюж,уф,дори и Бургас нямаше така да обичам ,както сега...Страшно!така те разбирам,макар,че при мен е по-друго.Да,дори нямаше да знам как се прави песто и щях да харесвам тукашното
и нямаше да пылня куфари с пармиджано 
!Тук има една ненаред
,дето по самолети до другия край на света кашкавали,олиота и моцарели пренася.Пырвия пыт едва не ме глобиха,като бях натоварила 7/седем!/кг.моцарела.какво сым виновна,като нямат биволици тук,а
?Девойката на летището добре че беше италианка/щото аз не знам английски и я извикаха да се разправя с мен/се смили да не изхвырлят богатството,само ме посыветва следващия пыт да са вакумирани сирената.През зимата приятели италианци ще идват на ски насам.Като си представя 4 куфара по 23кг колко нова реколта тоскански зехтин ще донесат
!Е,тоалетна хартия чак не мыкнем,ама веро някакво специално и прахове разни за пране от тук кым Бг задылжително!А и килограми кафе и вино италиански насам и за Бг.си е естествено.