Мами в Италия 63

• 14 725
  • 273
  •   1
Отговори
# 225
Ей ме на и мен;)

Клеми, супер снимчици  Peace искаме още  Crazy

Илли, аз не знам сайт за пращане на безплатни смс-и към никой тукашен оператор,а и тук, за да се раегострираш на сайта и да можеш да пращаш безплатно трябва да имаш тукашен номер!Ако този, на когото ще пращаш се регистрира...може би ще може....казвам 'може би',защото с Уинд  и сайта им хич не съм наясно  Rolling Eyes

Абе някой не поддържа ли връзка със Сонита???

Линдитке,какво заформяте за утре 15...все забравям да ти драсна,че тук се прекарва празника сред близки  Peace нищо кой знае какво!

Збравих какво искам да пиша  newsm78

Наоколо съм  Crazy

# 226
  • Torino,IT
Кал4е, за утре сме се наканили да ходим на планина, като най-близки с Паоло..... hahaha дове4ера ще мажа сандви4и...казаха 4е се о4аква хубаво време..Пожелавам ти и на теб страхотно изкарване... Hug

# 227
 Wink Да се разпиша, предпразнично. Hug
След малко отплаваме към вилата,така че от мен весело изкарване на празника на всички!  bouquet

Wink Споко за Сончето,в тесен контакт съм с нея така че ще има инфо ,ако е родила. Peace

Маркрит на Златните пък навсякъде вземаха мъжа ми за румънец,казваха че не се виждали много италианци.. Rolling Eyes
Миликс,добре завърнала се.Съжелявам,че не можахме да се видим в Бг. Hug
Клеми,много сте сладки цялото семейство!  Heart Eyes Hug

Линдитка,да ти кажа много от нещата ,които са описали в този форум са точно така. Peace
Някои изказвания са  цинични,но в най-общ смисъл имат право. Tired
 За съжаление през ръцете ми минават много преводи за полицията и е пълно с измамени,какво точно ще работят ,емигрантки. Tired
   Смятам за напълно правилно и мнението ,че тук няма вече много хляб.Имам доста познати ,които обратно емигрираха в Бг.Винаги ме е дразнило сравненито колко се вземало тук и колко в Бг. Confused
  Човек трябва добре да си прави сметката и колко се харчи като живееш тук. Peace
  Thinking  А Италия на фона на ЕС  е страна с висок стандарт - като данъци и цени и  и доста ниски заплати. Money
    Който му се чете да разгледа новата книга на Беппе Грилло,"Schiavi moderni". Peace
Електронния вариант е безплатен и може да се свали от сайта.

http://grillorama.beppegrillo.it/schiavimoderni/

# 228
Дани, вашите са супер, искам да ти кажа само, че много ти отива тази прическа.  Peace
Клеми , на снимките е сестра ми !
Аз съм по ниска и бая по широка за съжаление и още повече ще ставам .
Да се похваля обаче , че за сега само кило съм качила даже и него го няма преди да ям .

# 229
Здравейте!
Прочетох темата от иде ли и не знам защо ми стана много мъчно и съжалително.
Какво да му коментирам - не разбирам и един процент от пишещите там.

Нашите хора прелетяха като комета снощи, материализираха се привечер, хапнахме, пийнахме и сутринта след закуска ги изпратихме. Удивена съм от екипировката - сателитен навигатор, в каските има микрофони, слушалки, моторът е екипиран с всичко, включително контакт (!!!) , машинка за трансформиране на тоци и тн. Има една чанта пред шофьора, в която стоят разни техники , наистина, съвременния моторист явно е високо-технологично животно.

Денят прекарахме в Икеа, купихме някои неща ( пълен провал), както и един стол ( моята мечта, червен стол).

Ще ви прочета ( и разгледам) малко по-късно.

Ние утре сме вкъщи,  центърът, в който ходи свекър ми е затворен, така че ние сме у дома.
Нищо де, компютри нали има Wink

Последна редакция: вт, 14 авг 2007, 20:42 от Lennie

# 230
Записче  Wink

В Милано е бомба паднала! Никой няма! Само ние с тумбаците са развяваме насам-натам все още  Outta Joint

Излизахме малко днес до Санта Мариа делле Грацие, за съжаление за Ченаколото на Леонардо има места чак след първата седмица на септември!

Майка ми и мъжо готвят сега. Всички наши приятели са на ваканция- Корсика, Испания ... само ние сме тук и нашето бебе като се е загнездило и не ще да излиза  Tired Направо ми се изчака чаканто! Ужасно е изнервящо!

Имаме си и куп нови дрешки, майка ми донесе над 30 костюмчета  Shocked отделно още неща, само бебе чакаме да излиза!

Хайде поздрави на всички и весела ваканца   bouquet

# 231
Ах,оредели редици...
И ние утре сме до половината в къщи.Следобед ще ходим до илата да ве4еряме,но после се връщаме.Нещо моят мъж се е посдърпал май с мама си и ще се съберем само за малко...Днес май си уредих поставянето на спиралата в България,ако вси4ко е наред понеделник съм спирализирана Mr. GreenТука голяма хамалогия Rolling Eyes....
Весело изкарване утре на вси4ки

# 232
Соня, на теория имаш още 2 седмици. Поне за тях се въоръжи с търпение Simple Smile

Денят прекарахме в Икеа, купихме някои неща ( пълен провал), както и един стол ( моята мечта, червен стол).
Защо провал? Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 авг 2007, 08:47 от sciura piccolina

# 233
защото освен за стола за нищо друго не си бях намислила точно какво и как.
исках да купя плат да покрием дивана - оказа се, че нямам идея кое точно от 300тата вида платове искам.
час и нещо бях като луда по рафтовете. накрая се отказах и купихме 2 парцала с които поне да покривам докато се търкаляме вечер пред телевизора.
после, тъкмо реших, че искам в антрето снимки да сложа, не знам за какъв дявол купих черни, а не бели рамки. то бели нямаше.сега имам 3 големи рамки 20/30, които не знам с какви снимки да използвам.
и така - освен това, аз като съм сама мога да взимам решения, с друг ли съм на пазар се обърквам.
с мъжът ми ходим, той за всяко нещо се съгласява. харесва ли ти бялото, да, харесва ли ти черното - да.
оттегчава се бързо, уморява се, помрънква.. нищо не мога да видя, като хората.
исках лампа за пода , доакто му обясня какво и къде ми мина мерака.
та, от следващия път с предварителни обяснения, разяснения и план.
но, ани - извадихме карта напълно безплатна е и безусловна.

# 234
Лени, мен пък ме ядосва, когато с всичко се съгласява.  Laughing Искам малко и опозиция. Прилича ми все едно няма търпение час по-скоро да се махаме. По принцип обаче сега той е този, който виси, гледа, пита, а аз препирам да излизаме.

Ние днес сме на обяд в майка му, а вечерта ще имаме гости, но честно казано, този празник ми е съвсем чужд.

Да ви предложа нещо леко, че от днес влизам в 9 месец. Сънувах Сончето снощи.

Wink

# 235
  • Torino,IT
Здравейте и от мен,

Тцугуми, мерси за по4ерпката, така сладко да ти мине и последния месец... Hug
Ние днес щяхме да ходим на излет на планина, но аз нещо не се 4увствам добре, та си оставаме в къщи, сандви4ите от в4ера дето ги направих ще си ги хапнем за обяд...
Ние в Икея не сме ходили още, може сега с майка да я заведем....много е хубаво 4е правят картата безплатно, ние искахме да си направим за Иперкооп, но искат 25 евро, ли4на карта и коди4е фискале..Паоло се ядоса и каза 4е се 4увствал все едно 4е е при карабиниерите  и се отказахме... Joy
Ина4е и ние спорим като пазаруваме но за това къде са сложени продуктите, обикновено ги намирам аз, но като 4е ли вкусовете ни съвпадат в пове4ето слу4аи и бързо постигаме консенсус.
Италинке, кога заминаваш?
На вси4ки празнуващи днес весел празник и вкусни манджи... Hug

# 236
Ей ме на и менWink

Буон Феррагосто  Heart Eyes  и весело изкарване на празнуващите  Heart Eyes

Сонитке,боли ли те ..........какво се случва?Важното е,че изчака бабаSimple Smile
Обожавам града без хора...един от любимите ми моменти е София през август  Sunglasses

Лени, страхотни неща има за мотори,а с тия навигатори е песен...инструкции от врата до врата  Peace

Вчера забравих да се изкажа за заголване на пишлетата : и тук заголват и препоръчват да се прави....вече си зависи от теб,но около годинка-годинка и малко ако не се е заголило добре си пращат в болницата за 'операция'!

Линдита, ако пазарувате чат пат там не е лошо да имате...някои промоции са само за сочи...а и при първата спеза има 10евро отстъпка(поне при нас беше така)...ние не сме всяка седмица там,но си заслужава и не съжалявам  Peace

Цугуми,стискам палци  Peace

Наоколо съм  Crazy

ПП http://dnes.dir.bg/2007/08/15/news1997652.html#sepultura

# 237
Мерси, Линдита  Hug сладко едва ли ще мине, но поне да е бързо  Tired
нашето ходене при свекървата също се размина. Тя не разбрала (за кой ли път), че синът й е свободен чак след 14.30 и понеже не можел обядът да чака, а после трябвало да чисти и мие чиниите, той ще мине да вземе храната оттам и ще я ядем в къщи, понеже аз отказах да отида сама без него.
Изобщо, поредните "странности" на италианската фамилна система. Явно аз съм възпитана грешно, но моята майка няма да максимизира толкова, че трябва да оправи една маса (още повече, ако няма какво друго да върши цял ден), а ще предпочете да ме види да на обяд и да си прекара времето с мен. Въпросното миене на няколко чинии може да изчака, според мен и вечерта.

# 238
  • Torino,IT
Мерси, Линдита  Hug сладко едва ли ще мине, но поне да е бързо  Tired
нашето ходене при свекървата също се размина. Тя не разбрала (за кой ли път), че синът й е свободен чак след 14.30 и понеже не можел обядът да чака, а после трябвало да чисти и мие чиниите, той ще мине да вземе храната оттам и ще я ядем в къщи, понеже аз отказах да отида сама без него.
Изобщо, поредните "странности" на италианската фамилна система. Явно аз съм възпитана грешно, но моята майка няма да максимизира толкова, че трябва да оправи една маса (още повече, ако няма какво друго да върши цял ден), а ще предпочете да ме види да на обяд и да си прекара времето с мен. Въпросното миене на няколко чинии може да изчака, според мен и вечерта.

newsm10 smile3525

# 239
Цугуми, гледай да не се ядосваш с глупости....хапнете си на спокойствие и т'ва е  Peace

Пиколина,писах ти ЛС...дали си я получила  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт