Мами в Италия 63

• 14 739
  • 273
  •   1
Отговори
# 180
Ленка,аконтентати Peace
4овекът е важно,4е се вклЮ4ва,слуша и запомня...ти сега и самоинициатива искаш  newsm78това е още по-лошо да знаеш,а и с неизвестен край Confused... Rolling Eyes
При мен гости най-редовно искат българска ракия,а и мъж ми все я хвали,каква е хубава PeaceАз сладки ликьори нямам,освен дежурното амаро.И него не пия,ама някой го искат Rolling EyesИталианска им работа...
Лени,а ти защо бе душко не им извади пластмасови 4инии,знам,4е е кофти и не им сме свикнали,оба4е в такъв момент... TiredТук аз на гости в нормални 4инии не съм яла,за гости ползвам,но за нас не.

# 181
  • Torino,IT
Добро утро,

Лени, да ти кажа в4ера купих 4ервените 4ушки и фета, струва 1 евро пакета, много съм доволна...след малко по4вам да пека... Crazy
В4ера бяхме за пръв път с приятели на Паоло, само с един де... Simple Smile
на китайски ресторант в Ивреа. Понеже никога досега не сме били с външна компания, освен със сестра му и мои приятели в БГ, мислех 4е ще се притесня, но мина много добре. Е, от ресторанта си тръгнах полугладна, защото порциите съвсем не са като в нашенските, тамън си мислех сега като се прибера ще си направя едни талятели, но пък отидохме в един открит бар уж да пийнем нещо. като влязохме видях 4е на вси4ки маси има по една диня  и вси4ки сму4ат с едни дълги поне 80 см сламки от динята. На мен ми беше интересно и естествено взехме и ние.Така се опиян4их, защото динята беше издълбана  и вътре пълна с ром и много екзоти4ни плодове. Страхотна лятна напитка.  
Май вси4ки се напихме...
Влади, 4естито първо зъб4е на Теодор....
Тук от в4ера пак е жега, ве4е планирам къде ще водя майка като дойде..
Весела неделя на вси4ки... Heart Eyes

# 182
Здравейте и от мен и Маттео !

Днес ме чака отново събиране на багаж. Утре заминаваме. Кучката и тя ще идва с нас   animal037

Владе, честит зъб на Тедо калпазанин.  tooth

Лени, не си ли свикнала вече??   newsm12

Гери, и аз ще съм със свекървата...вече предприемам нова тактика...лицемерие до дупка. Ще си играя на театър.  newsm68

Да ви се похваля, детето ми е станало златно, много е добричък.

И да ви питам...вие не си ли чистите всеки ден къщите??? newsm78

Лек ден

# 183
Сончето от вчера я няма, да не би да е тръгнала да ражда... newsm78

# 184
моят мъж има 2 групи познати.
едната група е на отдавна задомилите се с деца. тези хора си имат някакъв стил на живот, който изобщо не кореспондира с нашия. поне докато и ние не се сдобием с дете, което пак не е гаранция, защото техните вече са зрелостници , а нашето ще е кърмаче и отново, допирните точки са малко.
другата група са групата на 'плей стейшън', както ги наричам - ергените, които вече са прехвърлили 40 и смятат, че жените са кучки, връзките им не траят повече от седмица или свалят някоя жена за по вечер. тази група е затънала в темите за нови технологии, инчове монитори и саунд и останалото не го помня, защото не говоря този език. те пък са досадни на дамиано, защото явно му напомнят за ергенлъка, от който се отръва с голям кеф.
така че ние се оказахме в някаква среда, между едните и другите, тоест никъде  Mr. Green

остават роднините. крайното ми решение е да инвестираме в тях - тукашните и българските. слва богу са голяма и пъстроцветна група. от това, което видях което остана от бг приятелствата ми съветвам всички да се ориентират към роднините  Laughing

Анджи, ами не. Аз не чистя всеки ден. Надявам се и ти да не го правиш  Crazy

Линдита, печи, печи и после покажи снимка на продукта  Joy

# 185
Охх Лени, чистя и още как. Около 2 часа на ден ми отнема чистенето. Пълно хигиенизиране. А да не говоря, че всеки ден пускам по 1 пералня..в най добрия случай..след което следва гладене. Явно ние цапаме повече от нормалното..незнам. Ако не изчистя един ден, на следващия гледката е малко неприятна.

# 186
Охх Лени, чистя и още как. Около 2 часа на ден ми отнема чистенето. Пълно хигиенизиране. А да не говоря, че всеки ден пускам по 1 пералня..в най добрия случай..след което следва гладене. Явно ние цапаме повече от нормалното..незнам. Ако не изчистя един ден, на следващия гледката е малко неприятна.

анджи, много зависи какво разбираш под мръсно и цапам.
това са категории вариращи. съветвам те да не полудяваш, защото когато почнеш работа ще
видиш ада. с дете, с работа и с 2-3 часа всекидневно чистене не мисля, че ще оцелееш.
пести се, никой няма да ти даде орден 'стара планина'.  какво толкова чистиш?

# 187
И аз не 4истя всеки ден вси4ко ;-)4истя кухнята,мивка,съдини,плотове,маса и ъгъла за сядане.Отделно мия пода в апартамента,но гледам някой ден да пропускам... Winkмиех всеки ден задължително когато пълзеше PeaceСега да ре4ем сме на 3 дена "си",1 "но" NaughtyОт там насетне като ми доиде музата мия банята,друг ден други неща,според каквото ми се прави...и според където има по-належаща нужда.Дрехи и игра4ки подреждам в движение,пералнята се врътка сама,нея не я мисля...Но вси4ко,всеки ден е абсурд. Naughty

# 188
  • Torino,IT
Лени, такава пепероната направих, 4е изядох половин самун хляб, та не мога сега да покажа снимка на продукта... Blush
а отгоре на вси4ки опекох и люти 4ушлета после с 4есън, оцет, зехтин и магданоз , та отиде и другата половина... hahaha JoyПаоло само гледаше как из4езват 4ушлетата, докато още се съвземаше след първата хапка, която определи като безумно люта... Ох, кога ще отслабна, не знам....имам 4 дни докато дойде майка... ooooh!Аз 4истя веднъж в седмицата.... Blush Tiredне ме заплювайте моля... Praynig
Ина4е и аз съм за идеята за ориентиране към роднините...и без това нямам голям избор... Hug

# 189
И да ви питам...вие не си ли чистите всеки ден къщите??? newsm78
Как ли пък не! Joy

# 190
Лени, като започна работа ще си разпределяме задълженията с мъжа ми, то е ясно. Но сега при положение, че той се съсипва от сутрин до вечер, как да го накарам да мие чинии след вечеря. Поне ми помага с това да не оставя следи след себе си.

Ани, защо реагира така? Странно ли ти се вижда един дом да се поддържа чист всеки ден? Ние живеем в къща и непрекъснато вятъра носи разни боклуци и прах отвън.  Peace

# 191
Ами, защото ще се гръмна, ако трябва всеки ден да чистя Grinning Мисля, че бих се намразила.
Чисто е и без да се чисти всеки ден, смятам. Лек тунинг и поддръжка и се изкарва спокойно по една седмица.
И ние живеем в къща, но не в град. Село с чист въздух.
В София апртамента ми се прашеше много повече, но и там не се утрепвах от чистене, а си чаках съботата Whistling

# 192
Ей ме на и мен  Crazy

Анджи,как си?Климатизира ли се вече?

За чистенето и аз не съм от всекидневночистещите...особено, както сме на пиантерено и влиза известно количество прах,но не ми стига време за всичко...а и не съм от перфекционистите по отношение на чистотата  Peace,но когато лазеше и аз всеки ден ближех с белина  Peace

Лени,браво браво...някоя снимчица на нещо цвъркащо има ли? Crazy

Влади,чесито ви зъбче  Grinning

А и как ми лети времето....с бясна,ама наистина бясна скорост...понеделник,вторник...и ей на неделя  Shocked #Crazy

Наоколо съм  Crazy

Последна редакция: пн, 13 авг 2007, 15:15 от Kaлa(Bella13)

# 193
Здравейте момичета !
Прибрахме се преди малко бяхме на плаж и след това минахме през Лидл , че имах малко пазар да правя .
Фатима , заспа без да успея да я изкъпя , а със Самира споря вече половин час кога ще влезнем в банята .
Линдита , много ме разсмя !
Не зная и аз кога ще отслабнеш , но не се тревожи .
Майка ми ги правеше чушлетата пържени , с лед това ги заливаше с мазнината от пърженото , оцет , магданоз и чесън с малко сол . Ех колко вкусно беше . Аз скоро не съм си правила чушлета , че и аз като теб ги ям много , но после ме боли корема , а и сега заради бебето трябва да намаля лютото .
Аз чистя също всеки ден с изключение на първите три месеца от бременностите ми , даже пода и по няколко пъти на ден . Банята чистя следно 3 пъти седмично . Шкафовете в кухнята 1 път в месеца от вътре и 1 път седмично от вън . Прахосмукачка не пускам , защото си махнах килима заради жегата . Иначе приз зимата и по 2-3 пъти на ден писках и нея .
На Сонита , нали майка и щеше да идва тези дни , така че или е това или е в родилното .
Дано всичко е наред пък като се включи ще ни каже къде и какво е правила .
Кала , как сте вие ?
Какво прави малкия бонбон ? 

# 194
Ама защо всички честитите първото зъбче на Тедо на Влади?
То е поне трето_четвърто_пето.
През пръсти четем май? Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт