НАИСТИНА ЛИ КОСАТА РАСТЕ ПО БЪРЗО ОТ ХИНИНОВА ВОДА

• 128 379
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
Хора видях, че темата е за хининовата вода, искам да ви попитам дали мога да я използвам за да ми поникне брада, да няма странични ефекти и да ми окапе всичко?
Пишете pls!!! Simple Smile

# 256
Eй, мен  Joy,

С хининова вода няма да ти поникне по-бързо брадата. Като минеш пубертета ще стане и това. Не насилвай нещата. На всеки му е генетично заложено какво окосмяване да има.  Peace

# 257
някой ползвал ли е Хининова вода "milva" моля ви пишете ми на емайла да ми кажете дали помага different.girl@abv.bg  Grinning Confused

В момента ползвам Хининовата вода на "Милва" и съм много доволна! Действително косата расте доста бързо  Grinning И поне моята не се омазнява толкова скоро след впръскването. Аз впръсквам само в корените, след това масажирам . Правя го всяка вечер !  Wink

# 258
За съжаление преди години исках от чиста суета да ми порасне по-бързо косата. Пробвах доста упортито с хининова вода, но не растеше по-бързо. Но пък вчера прочетох какво пишеше на лосиона Себорал-за стимулиране растежа на косата, мойеш да пробваш цената е към 2 лв. и е на билкова основа-нищо не губиш. Дано ти помогне!
Здравейте първо на всички! Аз преди месец се подстригах, исках нещо по-различно, обаче установих, че по-късо не ми отива  Grinning също така започна и да ми капе и не стига че къса ми и капеше... ужас  #2gunfire бях се побъркала. Но открих идеалния начин за растеж и подхранване, нали уж косата растяла с по 1 см на месец... е моята порасна с около 2 пръста за няма и месец... виждам, защото се къносвам и измервам колко е пораснала отгоре, а иначе ми расте ужасно бавно...

# 259
не расте по барзо обаче спира омазняването  Naughty

# 260
косата ти е пораснала понеже е лято и си хапвала повече полезни неща за 2 лв такива чудеса не се случват !!!!!!!!!!!! Peace

# 261
Аз пък ще кажа точно обратното,но въпреки всичко си е въпрос на ген. Peace Косата ми порасна много бързо и се омазняваше много бързо.  Mr. Green Но за сметка на това косъма ми изтъня много,получих косопад и отрязах толкова,колкото беше пораснала,заради цъфтеж.
Повече не бих я използвала,но това е само моето мнение.  Simple Smile

# 262

оу аз нямах предвид изобщо хининовата вода  Simple Smile това го забравете, те са няколко неща, които трябва да се спазват просто и са съвсем елементарни, може и да е до ген, но определено не е само това, така че забравете за тая вода-пълен боклук,даже май хининът го спряха не знам, но като цяло аз винаги съм се интересувала много за косата си,защото съм на мнение, че по-лесно е да поддържаш,а не да възстановяваш,тоест сещайте се навреме, за да няма после мъки.

# 263
Извинявай,че не прочетох всичко,но мога с 2 ръце да ти препоръчам Фитоциана на Фито.Ок.16лв.беше последно май.Помага много при косопад и расте косата много по-бързо от него.Така че-ефекта за теб  ще бъде двоен.Пробвали са го доста маи близки и всички са били много доволни.В първия момент няма да видиш някаква супер впечатляваща промяна в растежа,но изведнъж ужасно бързо косата "дръпва".И започва да расте значително по-бързо от обикновено.От стимуланта на Икаров също съм доволна,но аз го използвам в маски(от бабешките),не самостоятелно.Успех! Peace

# 264
Този Фитоциан в аптеките ли се продава?За първи път го чувам.

# 265
пробвай да вземеш от ветеринарен кабинет витамините AD3E, за животни са но имат много добър ефект върху косата! не са скъпи към 4-5 лв са, мажеж косата с тях и седиш поне един час, после отмиваш обилно.Прави го когато имаш време, това са витамини и дори всеки ден да ги слагаш яма да навредят, поне на мен страхотно се отразиха  Grinning

# 266
Преди време изпозлвах тривитаминола,но нещо започна да ме мързи да забърквам маската.Иначе имам от всички съставки.Определено косата ми стана по-хубава,но нямам и толкова време да седя намазана с него Rolling Eyes

# 267
Преди време изпозлвах тривитаминола,но нещо започна да ме мързи да забърквам маската.Иначе имам от всички съставки.Определено косата ми стана по-хубава,но нямам и толкова време да седя намазана с него Rolling Eyes

Ако нямаш време може да спиш с маската(даже още по-добре) Simple Smile Аз не съм го правила де, да спя с нея, обаче съм чела че може.  Peace

# 268
Аз точно това възнамерявам да правя вмомента - ще я намажа с тривитаминол, ще сложа шапката за баня отгоре и ще си легна. Добре, че днес ще спя сама. Simple Smile

Няма да е проблем ако седи  8-9 часа на косата ми нали?

# 269
А ако не сложа мас ще има ли проблем?

Общи условия

Активация на акаунт