НАИСТИНА ЛИ КОСАТА РАСТЕ ПО БЪРЗО ОТ ХИНИНОВА ВОДА

• 128 371
  • 294
  •   1
Отговори
# 45
м/у 15 и 20 лв мисля, че беше но е малка опаковката. От тази марка имаше и др. видове - може да се консултираш  в аптеката. То даже в кутийката имаше листовка с видовете шампоани и н-на им на използване, а ма аз съм я затрила.
ОЩЕ ВЕДНЪЖ БЛАГОДАРЯ МНОГО СИ МИЛА   bouquet

# 46
  • Бургас
Използвах хининова вода преди много време-още в онези години когато нямаше почти никакви продукти за коса.Наистина косата ми започна да расте по-бързо!Като допълнителен ефект обаче ми се появи цъфтеж ,заради който трябваше да се подстригвам отново и отново и така докато спрях хининовата вода! С тази цел ( по-бърз растеж) използвах и бадемово масло.Втривах в корените на косата 1 час преди да я измия.От него останах доста по-доволна!

# 47
...
 С тази цел ( по-бърз растеж) използвах и бадемово масло.Втривах в корените на косата 1 час преди да я измия.От него останах доста по-доволна!
Не се омазняваше по-бързо косата ти от бадемовото масло? Аз слагам от него само на връхчетата.

# 48
Аз постигам главозамайващи резултати с хининовата вода.Важното е оба4е каква марка използваш- опитай  с "Кокона"  Grinning

# 49
  • DE
На мен не ми расте по бързо.
Бадемовото масло наистина е добро, но ми пада боята от него!
Препоръчвам тривитаминол!

# 50
  • Бургас
...
 С тази цел ( по-бърз растеж) използвах и бадемово масло.Втривах в корените на косата 1 час преди да я измия.От него останах доста по-доволна!
Не се омазняваше по-бързо косата ти от бадемовото масло? Аз слагам от него само на връхчетата.
Да, омазнява косата затова се използва преди миене!Ако по принцип косата е склонна към по-бързо омазняване - не е препоръчително да се използват масла.Само за върховете - това е добра идея!
На мен не ми расте по бързо.
Бадемовото масло наистина е добро, но ми пада боята от него!
Аз се изрусявам така ,че не мога да коментирам този въпрос.А какъв е този тривитаминол?

# 51
  • DE
Цитат
Аз се изрусявам така ,че не мога да коментирам този въпрос.А какъв е този тривитаминол?
Продават го във ветеринарните аптеки. Мажат овцете с него, за да им расте вълната по-бързо!  Laughing
Има ефект!!!

# 52
  • Бургас
Да не стана пухкава и къдрава като овчица! Laughing Laughing Laughing А как ли мирише? newsm78

# 53
  • DE
Да не стана пухкава и къдрава като овчица! Laughing Laughing Laughing А как ли мирише? newsm78
Не мирише много хубаво, но като си измиеш косата няма и помен!!
За 20 дена(след отваряне на шишето) трябва да го изхабиш, че бързо се разваля!

# 54
...
Как точно се използва въпросния тривитаминол?

# 55
Как точно се използва въпросния тривитаминол?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=205105.0
Заповядай! Hug

# 56
Мерси   bouquet ! Започвам да чета.

# 57
на мен хининовата вода много ми помогна при косопада след раждането, но за по- бърз растеж не знам дали помага. Но нищо не ти пречи да опиташ

# 58
Здзравейте сладки мами и мадами много благодаря на всички писали и споделили опита си за подържане на красива косица .Сега да се похваля че за 20 дена косата ми е пораснала около 1,2 см незнам точно от какво защото правя овчата маска,ползвам стимулант Икаров ,мажа се още с хининова вода и себорал важното е че вече имам отгледана косица около 3 см и съм многооооооооооо щастлива  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 59
  • Бургас
Поздравления!Много добър резултат!

Общи условия

Активация на акаунт