НАИСТИНА ЛИ КОСАТА РАСТЕ ПО БЪРЗО ОТ ХИНИНОВА ВОДА

• 128 393
  • 294
  •   1
Отговори
# 195
Skypi Dami az polzvam syshto kakto nqkoi ot vas hininova voda i sym mn dovolna.Ne e zadyljitelno da e Milva ili kakvito tam izbroihte dostatychno e i da e obiknovenna koqto se kupuva ot aptekata, vtriva se v korenite na kosata zadyljitelno sled kypane(kakvoto i drugo da vi govorqt ne e polezno, zashtoto omaznqva). Mn sym dovolna zashtoto az polzvah HV predi bala si i kosata mi znachitelno porasna. A vyv vryzka s kosopada predi da si q zakupite proverete dali ne e protiv pyrhot zashtoto ima i takava.
P.S:Maika mi kato malka mi vtrivashe vsqka vecher skilidka chesyn v korenite na kosata(po skalpa) da deistvitelno mn shtipeshe no kosata mi stana mn gysta i dylga Simple Smile Nadqvam se che sym vi pomognala:)

# 196
Здравейте дами, косата ми е дълга до малко под закопчалката на сутиена и принципно си расте бързо, но съм решила и аз да я пробвам тази прословута хининова вода.Мерси много на всички, който сте давали съвети- изчетох всички коментари!  Hug

# 197
За редки и тънки коси тая хининова вода е убийство, тя изтънява косата много Sad

# 198
  • София
Аз пък си взех Хининов шампоан, тъй като водата не ми понася добре, един път съм го ползвала, но след това косата ми беше по тежка някак и с блясък,ще го ползвам него, пък да видим... Thinking

# 199
Записвам се за да следя темата !

# 200
Момичета, наскоро бях изчела темата и даже бях дала мнение, т.к. преди ползвах много и бях много доволна от хининовата вода. Четейки ви се навих пак да опитам. В една доста уважавана от мен аптека  ми дадоха една, производство на "Купро 94" Г.Оряховица. Ами тя само по външен вид/розова/ прилича на тази която се ползваше преди 15 г., а мирисът - друг, направо щипе като се нанесе на кожата на главата. Флаконът е малък /около 150 мл./ и ще се насиля да го използвам докрай, но ми се струва че е абсолютно менте. Някой ползвал ли е хининова вода на тази фирма?

# 201
Момичета, наскоро бях изчела темата и даже бях дала мнение, т.к. преди ползвах много и бях много доволна от хининовата вода. Четейки ви се навих пак да опитам. В една доста уважавана от мен аптека  ми дадоха една, производство на "Купро 94" Г.Оряховица. Ами тя само по външен вид/розова/ прилича на тази която се ползваше преди 15 г., а мирисът - друг, направо щипе като се нанесе на кожата на главата. Флаконът е малък /около 150 мл./ и ще се насиля да го използвам докрай, но ми се струва че е абсолютно менте. Някой ползвал ли е хининова вода на тази фирма?

Не съм чувала за тази вода,но ако ти щипе по-добре не я използвай повече.По-добре след като си решила да пробваш пак си купи друга! Peace

# 202
Номерът е в масажа, не в хининовата вода. Обикновена да си втривате с масажи ефектът ще е същият. Така се засилва кръвотока и това е, което може да спомогне косата ви расте с отредените ви от природата максимални темпове.

# 203
прочетох доста коментари за хининовата вода.искам много да си взема но ме е страх че ще ми падне цвета на косата,понеже я боядисах преди 2 дена,ако някои го е ползвал и може да ми отговори на въпроса (наистина ли пада цвета на боядисаната коса?) нека да го сподели. предварително благодаря.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 204
Люлякова,

Аз честно казано масаж на главата не правя, ами само пръскам с хининова вода в корените и леко подсушвам с кърпа. Права си, че масажа действа благотворно на косата.  Peace Но мисля, че наистина хининовата вода има ефект. В преден пост бях писала, че я ползвам 2-3 пъти и след това правя почивка на 2-3 измивания. Доволна съм. За сваляне на боята не мога да дам отзиви, защото съм с естествения си цвят, но скоро мисля да се боядисам и ще е кофти ако наистина влияе на цвета.  #Crazy

# 205
Лично аз съм много доволна от шампоана с хинин на Клоран. Продава се във всяка аптека. Малката опаковка 250мл е около 11лв., а голямата е 400мл и е 17лв. Уникален шампоан. Косата става плътна, бляскава и бързо расте. Той е точно за косопад. Ще забравите и за хининова вода и за разни други маски.
Ползвала съм какво ли не. След раждането получих мъжко оплешивяване отпред. Но сега след 5 години косата ми е напълно възстановена. Само него използвам. Този шампоан е оригинална френска козметика, която е най-добрата. Препоръчвам го на всички, които имат проблем с косите. Ефекта идва горе долу след първите няколко измивания. Успех.

# 206
  • София
Маги, а забелязваш ли да намалява косопада? Напоследък имам жесток косопад, породен от стрес, а и пролетта като се сложи и положението е страшно. Косата ми е наполовина  Cry А и без това не ми е много  ooooh!

# 207
Искам да попитам нещо :
Аз си закупих "Стимулант на Икаров" ,защото се постригах късо и не ми хареса ,но просто исках косата ми да живне след третирането и с пресата...Та въпроса ми е ако съчетая стимуланта и хининова вода има ли опасност от нещо ?  Thinking

# 208
За редки и тънки коси тая хининова вода е убийство, тя изтънява косата много Sad

Това пък как го измисли?струва ми се глупаво.....
Моята коса е тънка и като ползвам водата ми придава повече обем.....косата ми не се сляга!Веднъж ми беше свършила и не си сложих и  Sad всичко увисна много грозно....
Как така ще изтънява косата?

И да допълня......Не,не расте по-бързо от хининова вода!Няма как да стане.......косата си расте нормално,но просто не капе ,което означава ,че дължината не окапва,а остава и продължава да си расте-от там идва измамата,че расте по-бързо!Дори на опаковката не пише такова нещо- пише че укрепва косата.....
Аз вече 8 шишета изхабих и продължавам да я ползвам,но не е тръгнала да расте лудо- има си зададен темп,това е.....Също зависи от сезона,мисля ,че лятото е по-бързо,зимата  по-бавно.....
Другото са митове и легенди.....

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 22:30 от katalina69

# 209
Искам да попитам нещо :
Аз си закупих "Стимулант на Икаров" ,защото се постригах късо и не ми хареса ,но просто исках косата ми да живне след третирането и с пресата...Та въпроса ми е ако съчетая стимуланта и хининова вода има ли опасност от нещо ?  Thinking
newsm78

Стимуланта е за маска преди миене! Водата се пръска в корените след измиване и леко подсушаване!Как ще ги смесваш?те се използват отделно........

Общи условия

Активация на акаунт