Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 065
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
  • Севлиево
Еха,просветна ми малко.Като хапнах отворих сайта на Нои да си проверя за болничните и там пишеше че са ми привели първия болничен вчера.Та сега ща не ща ще прибягам да проверя дали наистина имам парички,че сме го закъсали този месец.А доколкото ми стана ясно НОИ правят преводи два пъти в месеца(в началото и в края).Поне по справките е така,ама ще видим.

# 166
Пууу, Пебс, дано да и приседнат на дъртата кикимора    #Cussing out #2gunfire  #2gunfire
ама ти пък що не ги взе - и що не й каза "ми да сте ги взели госпожо сори" ...

# 167
Ами Весела_123,що не ги взех-и аз не знам.Не съм достатъчно нахална,а напротив.После ме е яд,че съм си замълчала,както и в случая,ама...Такава съм си.Той мъж ми ми се кара,че като трябва и на който трябва не казвам нищо,а за сметка на това него само го тормозя. hahaha Абе здраве да е.Такава ни е и държавата,и хората сме ужасни...Верно,че живота е труден,ама и ние си го усложняваме с тия лошотии,дето постоянно ги правим... Rolling Eyes

# 168
Doci, ти уби рибата мацка Shocked - как така само в началото и в края превеждат като на мен ми ги изплатиха средата на юли за няколко месеца на куп newsm78 #Crazy
Имахме много приятна срещичка с dudulanka и Basilisk Hug , не мога да не се похваля Simple Smile
Чери, каква количка си поръчала ти?Можеш ли да ми дадеш мобилния си на ЛС, че в събота съм на сватба в Силистра, та уикенда ще съм по Силистренско Praynig Peace

# 169
Ама, Пебс, как ще оставиш бананите, бе? Че като ги е искала да ги вземала на време  Close ще ти ги взема от ръцете... тук в такива случаи до бой се стига  Mr. Green особенно по намаленията, кой превари, той завари, да не се е моткала. Чак аз се ядосах...

Да се похваля, че взех на мама билетче и идва на 13-ти септември  newsm44 newsm44 newsm44
Дано бебка я дочака в корема ми, че да ме види дебела и тромава  Wink

# 170
Привет мами!
Ей много гадни хора има обаче. Пебс трябвало е да и кажеш да ти даде поне единия банан. А и тая патка как не се е сетила. като я видиш следващите дни, я питай дали са и се усладили последните банани от магазина, пък белким се светне. Не че ще имаш банани в тортата, ама... поне и на нея да и стане малко сконфузено.
Вчера аз така като ходих и обикалях и минах покрай НОИ и реших да си взема прословутия ПИК, на опашката имаше 5 жени, и аз като минах отпред да си взема само молба и тия издивяха, че молбите свършили и сега ще копират и дадат и те за това чакали. Дадоха ни молбите и аз си я попълних бързо, ама една там направо щеше да ме отнесе, да не би да я изпреваря. А то цялата процедура трае не повече от 1 минута. влизаш, даваш си молбата, и ти отпечатват номера и готово. та излиза тая и аз тъй като бях попълнила вече молбата тръгвам да влизам и другите направо щяха да ме изядат, ама аз съвсем невъзмутимо си влезнах и затворих вратата. Колкото повече остаряват тия хора, толкова по злобни стават повечето от тях.

Хексинче, то предложението за пазар важи и за другата седмица, аз обичам да си обикалям винаги. така че ако сега не дойдеш на училище, може и по нататък:) А за термините и датите за секциото, видях че Ани вече ти е написала, така че ням ада се повтарям.
И не се шашкай толкова, ще преживеем и тази операция. Е малко повече ще ни боли и по дълго ще се възстановяваме, ама... каузата си струва. А и ще си имаш един вече отгледан пухкав юнак. представи си да трябва да пипнеш и гушнеш едно мъниче 2 кила, ами то ще умреш от страх и притеснение да не му направиш нещо:) А и никой не ти дава да си лежиш 3-4 дни след секцио... на другия ден трябва да си станала и да се разхождаш вече, макар и трудно. Я виж онази бременната от Биг Брадър, на втория ден я изписаха и тя като нямаше кой, сама си гушкаше бебето и се оправяше. та ние ли няма да се справим Simple Smile А за хемороидите, че ням ада имаш ако не раждаш нормално, не е гаранция. Из нета пише че ако си предразположен към тях, те се появяват след 7 месец и аз за нещастие страдам от тях сега, пък не съм раждала, нито съм се напъвала.
А за дрешките не се притеснявай ще менкаш с някоя мама:)
Аз обичам да имам много дрехи, сигурно половината няма да има кога да ги облека на бебо, ама... това не ми пречи да купувам. Аз съм така и с моя гардероб, претъпкан е, и все се оплаквам че нямам какво да облека, а сигурно имам блузи, за всеки ден от годината да съм с различна...Simple Smile та затова не мога да се спра...
Хекси напиши също и истинските имена на щъркелите срещу тях.

Ани честита деветка Simple Smile ти като си избираш дата, можеш да си избереш и зодията. И аз съм така но за следващия месец и се чудя дали е по добре да е мъж Дева или Везни?
 Но аз не съм сигурна дали ще си знам датата предварително, защото в болницата където съм избрала, те прибират 10 дни по рано и там ти насрочват дата. Не мисля да си избирам екип засега, така че дата не знам...

Камелия гледайки нашите дрешки, избери си каквото ти харесва и трябва и ние ще ти ги купим и изпратим, щом при теб няма голям избор.

Малко дългичко стана, ама си личи че днес цял ден си седя вкъщи:)

Сега да кажа и за пералнята на Басилиск. Една моя приятелка има такава и е много доволна и вече повече от година си я ползва. като работи издава лек шум, но много тихо жужене и това е.
Приятен ден и утре ви чакам на училището:)

# 171
Сега да кажа и за пералнята на Басилиск. Една моя приятелка има такава и е много доволна и вече повече от година си я ползва. като работи издава лек шум, но много тихо жужене и това е.

Катринко, аз пак за "пералнята" да питам  newsm78 ами ако има петънца някакви - в нашия случай от млечице или връщано, ръчицата няма ли да играе пак ?  Laughing тъпичък ми е въпроса, ама ако преди това ще се препират на ръка, има ли смисъл  bowuu

# 172
Ох,Катрин,как ми се иска и аз да съм така-да не им обръщам внимание и да минавам отпред на опашките,ама не мога...  Embarassed Редя се и си чакам и така...
За секциото да се изкажа и аз.Значи аз шпионирам най-редовно августинките и там едната мама беше раждала нормално двадесет и незнам си там колко часа! #Crazy И накрая така се е разкъсала и имала толкова много шевове.Мисълта ми е,че и при двете раждания си има и добри и лоши неща.Аз лично казах:За мем няма значение дали ще се възстановявам 2 седмици или 2 дни.Единственото важно нещо е бебенцето ми да е живо и здраво и да не се мъчи!  Peace
Хексинче,наистина не се оплаквай мила.На мен като всички ми казват,че е малко бебето знаеш ли какво ми е...  Cry Постоянно си викам да не почвам да раждам,че да порасне,че ако се роди някое 2 кила...А и се успокоявам,че след 30 г.с. ехографите не мерят много точно.Тука също има доста теми за това какви разлики са давали ехографите в сравнение с реалните размери-някои измерили повече ,други по-малко.Ама колкото и да са,само да са добре.  Praynig

# 173
Ами за пералнята, приятелката ми твърди че и петна изпира. Ти просто накисваш дрехите и пускаш тая джаджа в лигена и след 1- 1.30ч ги вадиш, не помня колко време беше, ама си е доста ( поне на мен така ми се стори, защото аз си представях как се перат за 10 мин;) , та тя каза че изпирала добре, дори и без търкане и накисване.
Сега е на море, ама като се върне ще я разпитам пак за нейната пералня.

# 174
  • Севлиево
Саморасличе, на мен ми пише в справката, че на 3ти, 7ми и 20ти са ми превели пари (не в един и същи месец де). И аз за това си вадя такива изводи. Ама то кат се замислиш 20ти не е много в края на месеца де. Не мож им хвана спатиите май. Най-вярно кат идеш на банкомата и да има нещо, иначе не се знае. Тъй че днес мисля да пробвам и дано има нещо. Praynig

# 175
  • морето и сините вълни :)
ауууу ПЕБС-и мен ме е яд на таз пръдла с бананите.ако бях щях да и ги навра в гъза.....щях да си гии взема и още как..да ходи да си тръси от друго място...аз кват съм скандалжийка както казва мъжо ги оправям такива и  не ми мигва окото даже #2gunfire #2gunfire

абе Лилеби бнеше писала че си купила на Фрош препарата за пране..да ама аз в Пикадили не го видях-за бебешки дрехи имаше за цветно,за бяло и  още някакъв.нямаше с бебенце отпред newsm78 newsm78..моял ако се включи Лилеби да каже от киде го е закупила Peace

# 176
  • Бургас
Привет,
минавам само набързо, досега чистих, взех си душ и малко ще полегна че едвам дишам, до после

# 177
Хексинче,наистина не се оплаквай мила.На мен като всички ми казват,че е малко бебето знаеш ли какво ми е... 
Така е, най-важно е бебето да е добре. Но както каза доки, износеното и здраво бебе може да тежи и 2, и 6 кила, така че ти не се притеснявай.  Hug Аз просто нямаше как да се въздържа да не се пооплача моят какъв дундьо е станал.  newsm30  А и след като вече знам колко се е родил татко му, много е вероятно ехографът да не бърка.
По въпроса с бананите, и аз съм същата като теб. Щеше да ме е срам да си ги взема, просто не обичам конфликтите. Ама мъжът ми като е с мен, гледай какво става.  Laughing  В кучи з...к ги навира хората наоколо, ако случайно някой си и помисли да не ме пусне с предимство.  Laughing

Катрин, за училището ще видя утре как ще съм с майсторите. Ама е по-вероятно да не дойда. Много се радвам, че предложението ти важи и за другата седмица, защото и на мен ми се обикаля из непознатите магазини. Така и така вкъщи по цял ден ми е малко скука.

По въпроса за секцио датите в темата, вече копи-пейстнах от августинките. Lilian после може да оправи оформлението.  Wink А за истинските имена, моля, признавайте всички веднага и без бой (може и на ЛС).  Laughing Изключение прави само ani-bani, при която все ще се досетим някак.  Wink

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 15:42 от Hexina

# 178
  • морето и сините вълни :)
аз може ли да не си призная...то май си личи по юзера ми Joy Joy аи Веселчето нали много ми обича името та ме нарича тука поименно Joy Joy Joy

абе някой да знае къде зачезна Лилиан  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 15:41 от ani-bani

# 179
  • София
И аз най-после да се похваля с нещо - днес купих шампоанче за коса и тяло и крем против подсичане на Klorane (друга козметика май няма да ми трябва). И съм много доволна.  Blush
Може другата седмица да ме включвата и мен в разни срещички, че нали от понеделник ще съм волна птица вече.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт