Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 067
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
Брех, аз сега ставам и не мога да си отворя комбалите, пък те наще мацки чайове и млекцета пият ранко-ранко  baby_neutral
Ами, Ани, щом ти харесва 22, то е хубаво число  Hug хем и лесно се помни  Peace
момичета,  сори за тъпи въпрос, дайте ми линк с картинка    Praynig какво е положението на бебето в момента - ако е нормално застанало или е седалищно как точно е свито, че единия док вика главично е нормално, а другия седалищно  Shocked и аз го усещам в ляво горе, където според единия е плацентата  Rolling Eyes  Rolling Eyes
Другото за което искам да попитам мамите, които са си купили дървени легълца вече - каква е височината от матрачето на най-ниското положение до горе  - т.е. с каква височина разполага мъника като се изправи, че нещо ми се струва мойта да не е много плитка  newsm78

# 151
Hexina, те не са лоши новните бе, що така подхождаш към въпроса. Я виж какво голямо, здраво бебче си имаш. Какво като излезе секцио. А и момченце хич, ама хич не е лоша алтернатива. Даже е супер. Така че, споко! Wink Всичко ще е наред  Grinning  И за датите за секциото, Ани е права, аз вчера написах почти същото и тогава инетрнета ми каза, че станало нещо си и трябва да се логна наново и ми се изгуби постинга, пък ме мързеше да пиша пак всичко Wink Та така - няма нужда да се местят датите на термините, нека всеки си знае кога е, пък в скоби нека да пише дата, ако има за секцио. Иначе ще трябва да добавяме и август месец  hahaha Joy

Красииии, на мен ми правиха микробиология, но тя включваше анален секрет и урина май. Вагинален не са ми вземали и аз почнах да се притеснявам, че ако и при мен има бактерии или гъбички, няма да знаят докторите, пък те трябва да се лекуват и за бебчето са опасни Cry Утре съм на преглед и ще питам.

Айде лек ден от мен  на всички Hug

# 152
привет и от мен  Wink
нищо интересно около мен, бавно, но славно си подреждам кухничката ... ако успея до преди да родя ще е добре  Joy да не говорим, че още е толкова разхвърляно навсякъде, още не можем да се подредим след ремонта, тъй че Моренски споко, у нас със сигурност е по-голяма бъркотия отколкото у вас  Mr. Green добре че поне е хладинка, че да може да се върши нещо, че иначе лошо с тия жеги, дето бяха
аз утре пак ще ходя да ме бодат  Confused почнаха се вече подготовките за секциото, другата седмица моята док ще ме срещне и с анастезиолога и със сигурност и аз ще си знам датичката вече, по принцип ще е някъде края на август, към 27ми някъде, ако, както казва Ани, не снеса до тогава де  Mr. Green , 'щот наш'то чадо нещо май много нетърпеливо ... като то гледаха оня ден на ехото, няма на кой да прилича и то недодръжко като майка си  Mr. Green

# 153
За датите секцио единствената причина беше, че то винаги е по-рано от термина. И в такъв случай късният термин поне според мен става излишен като информация. Хем вече не е актуален, хем ако следим кой кога ще ражда по дати, не ни върши никаква работа. Т.е. по примера със Саморасличето, тя се води на 23-ти, а секциото й е за 13-ти. И ние как на 13-ти да се сетим да й стискаме палци, като ако вървим по датичките в началото на темата, на 13-ти не излиза никъде нейното име?  newsm78  Малко сложно го обясних, ама дано сте схванали де. В крайна сметка, majority vote, както казват братята хамериканци, демек, мнозинството решава.  Wink

А за моя бебок, звъннах информативно на свеки да я питам за мъжа ми и се оказа, че той се е родил 5 кила!!!   #Crazy   newsm09  Направо шах с пешката! Ама свекито е с широк ханш и не е имала проблем, а мен ще трябва да ме режат.
Извинявайте, че днес малко оревах форума, ама хем ми дойде супер неочаквано, хем наистина страшно много ме е шубе от операция...  newsm50

P.S. Да не говорим, че ако е толкоз огромен моя бебок, май няма да се събере в някои от дрешките за новородено, които съм му купила.  newsm78  Майтапът при нас е пълен!  Laughing

# 154
хекси, споко, и мен никога не са ме оперирали (освен дето са ми рязани венците), ама не си го слагам особено на сърце, заради бебо ще стискаме зъби и така  Wink

# 155
  • морето и сините вълни :)
Хексина--влез в августинките и виж как са им направени датите за секцио Peace Peace

пишеш отгоре дати за секцио..

датата,еди си коя мама,(термин)

надявам се че ме разбра Peace

Хексина и мен ме е страх ама вс еот някъде трябва да излезебебето.така че по добре от корема д излезе голямо бебе отколкотъо отдолу да цъфнеш като майска роза по есенно време Mr. Green Mr. Green

абе Веселче-той мъника ти няма да се роди  ходещ и ставащш Joy Joy Joyче от сега си се загрижила за височината.нали има две нива кошарата Joy Joyохх ще ме умориш ти казвам

момичета някой да знае сайтче за значение на датите на самите месеци Peace Peace Peace

# 156
Мен са ме оперирали от апандисит преди няколко години и имам доста ясни спомени. Първите няколко дни е гадничко. Първо докато излезеш от упойка ти е едно такова замаяно и лошо. А и до към 3-4-тия ден не можех да ставам, което за тогава биваше, защото мама се вътеше около мен и нямах проблеми. А сега ми е мъчно, че няма да мога даже да си повдигна детенцето и да се грижа за него пълноценно.  Cry
Да не говорим и за козметичната страна на въпроса. Не само че остава белег (с този от апандисита ще си правят компания, направо чудничко!), но и статистиката сочи, че коремът на родилите със секцио жени се прибира по-бавно и трудно.
Уфф, днес явно ще трябва да ми потърпите черногледието и мрънкането...  Embarassed Че то шубето е голям страх, както са казали старите хора.  hahaha

Ани, ОК, сега ще ги видя датичките на августинките и ще го направя като при тях. И добре, че си ти, да вкараш малко позитивизъм в цялата история.  Hug Да, поне ще си спестя хемороидите и упражненията на лекарите по шев-и-кройка между краката ми.  Laughing

# 157
  • София
Ох, аз като съм на опашката, май ще съм от закриващите септемврийки  newsm78 Ама това е положението, някои вече ще раждат, а аз още си чакама да изляза по майчинство и чинно си ходя на работа.  Close

Гледам, че пишете за дати за планово секцио. И аз най-вероятно също ще съм секцио, както и първия път, ама точно затова не искам да ми е планирано. Как така аз ще му избирам дата - то си има природа, която знае кога е точния момент да се роди едно човешко същество и аз нещо хич не съм навита да си раждам, когато на някой си лекар му е удобно. И според мен датата и часът на раждане са си важни и до известна спетен определящи и живота на човек. Ето от това ми е много гадно и затова се замислям дали да си избирам някой, при който да раждам, или просто като си тръгне бебока, да отида при който се случи и да режат тогава...  Thinking

# 158
Хексинче, кви са тия настроения сега  no я се стягай в кръста   341uu дрън-дрън статистиката - всичко е строго индивидуално. Пък и белегът който се прави вече е толкова ниско, че не се забелязва и най-изрязаните бикини  Hug докитата казват само, че повече време ти е необходимо да  излезеш ако си с  пълна упойка и там раздвижването е малко по-късно, ама ти ще си избереш упойката, така че и това не е болка за умиране  Hug
Ани, ама то мойто легло е правено от майстор и не е от масовките по магазините, та човекът му е турил само едно ниво, пък на меня ми се струва да не е плитко  newsm78 че ако е плитко, тва ша го пробутам на мами, пък аз ша си купя друго  Mr. Green  /че и тя голям мерак има и прави ремонт на стаята на мъника, дето ша спим като ходим/  ...  иначе е много хубаво, ама де да знам, аз нали мисля в дълбочина и дълголетие  Joy
та дайте ми височина ей мамита  Grinning

# 159
  • Асеновград
Escarina:май наистина е хубаво да се види и влагалищния секрет, макар че имам много приятелки, на които цяла бременност не им е правена микробиология, защото по принцип в организма на всяка бременна жена може да има бактерии и знам че в 9 месец има няма такива гадини се слагат свещички профилактично ,за да се прочисти влагалището.Така, че мисля че не е толкова страшно,повечето даже и незнаят дали имат такива неща. А пък съм чувала, че дори и майката да е имала бактерии или гъбички-нелекувани- бебчетата имат конюнктивит за няколко дни и това е.Но все пак днес ще ми каже със сигурност док. и ще пиша довечера. Hug

# 160
  • Севлиево
Здравейте,мами!
Днес на мен не ми е ден.Снощи имах едно гадене и тежест в корема.Сутринта се събудих с адски болки в таза отдясно(явно съм прекалила със спането на дясна страна).Сега пак ми е едно такова шантаво.Мислех днес пак да миткам из улиците ама може и да ми се размине,ако продължава да ми е такова.Дано се оправя докъм 5 че да поизляза с мойто момче.

# 161
Малее, гледам вече дати си имате... ама нали и аз съм от последните септемврийки и май не съм го замислила още толкова раждането.

Хексина, аз съм в Испания, промоцията на количката е в нашия магазин на Чико... гледах из нета - онлайн доста по-скъпи са.

Ани, и аз съм за 22-ри август  Peace хубава дата, а и лъвче май ще се води  Flutter

Аз преди два дена сънувах, че раждам, ама доста по-рано... на 20-ти август, което си е в 8-ия месец... и сега един страх ме е обзел, че ще се случи нещо по-рано.... По принцип си харесвам датата 20 и се надявам да родя на нея, ама септември месец...

И моята бебка доста голяма върви и май вероятността от секцио и при мен е доста голяма... ще разбера на 27-ми август, че тогава съм на док.

Саморасълче, честита количка, много е готина  Peace

# 162
Здравейте мами, ама много готски работки сте накупили Бравос, много ме накефи количката на Саморасличето, удържала си да не е кенгуру ами аз да видим как ше се оправям като тая дето я искам и до края на септември може да не я докарат в БГ и ако и от Италия не ми я донесат направо ше  #2gunfire тука в Силистра няма да ви кажа избора е невероятен Sick, та единствения ми дерт е как ще пренесем бебето от Тутркан, не ми се купуват две различни работи.
А инъче имаме голям напредък купихме си кошарката ама ще ни я докарат на 10-ти и тогава ще сложа и аз снимки
Хексинче ми ако имаш дрешки дето са малки на голямото бебе ще менкаш с мами с по дребнички бебовци Heart Eyes такива са ви сладурски работите, че ако продавате он лайн ша са включа Wink, пък за раждането дето вика Ани Бани по добре шевче на коремчето отколкото на друго място неколцина, пък и всичко си е до оргънизъм за прибирането на корема на братовчед ми жена му с близнаци и секцио корема и за половин година се прибра и няма увиснала кожа нищо все едно не е раждала тя тея двечките
Хайде чао за сега от мен и цунки гунки

# 163
 Shocked Shocked Shocked Докато ви изчета и страниците станаха много Simple Smile

Хекси, уби ма мацкоо! Ей туй е голямо бебе твойто, ма не се притеснявай, все пак природата си знае работата, може пък мъникът да реши да мине на диета до края  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Няма да се плашиш и на мен до последно няма да ми кажат секцио ли ще е или нормално, щото както докторката си каза - всичко зависи.

Мацкомацко, ша са опрайте и с ремонта Simple Smile Аз какво да ти кажа, като все още гащите ми са в един плик, а дрехите в сакове, щото още не ни е сглобен гардероба. Да не говорим, че половината ни мебели ще дойдат в началото - средата на септември и ще посрещам монтажници раждайки  Laughing

Сладка мама, Клара и аз съм сред закриващите сезона, така че споко Simple Smile Не сте сами! Simple Smile

Пебс, кажи има на хората от болницата за това предлежание, ама те и като тръгнеш да раждаш пак ще те гледат, така че ще си реагират овреме.

Аз на 25ти август чакам братовчедка ми да се прибере от Щатите и ще ми е донесла разни неща за бебета, та и един слинг си поръчах, та на 25-ти и аз ще се порадвам на първите придобивки за бебока.

Предродилна среща на софийски бремелинки!

Желаещи: Мишока, Morena, Karen, Кукла, Katrin7, Thumbelina, mackomacko, Galia2007
Датa: 15 август (сряда)
Час - по хладно, да речем 18.30
Място - Хепи (на Света Неделя)

Айде, до скоро

# 164
Да ви се оплача колко съм възмутена.Отивам значи до кварталната бакалиика да си купя прясно мляко и бисквити,че ми се е дояла бисквитена торта.И понеже някъде бях чела да се слагат резенчета банан между пластовете,тръгвам да си сложа в торбичка ПОСЛЕДНИТЕ 3 банана,а една жена (която ме познава и аз нея по физиономия) си слагаше сливи и ми вика: "Ама аз щях да ги взема бананите!!!" И аз в шок Shocked Гледам я наколко секунди и викам Ми добре. и оставих торбичката.Тя влиза в магазина и вика на продавача "Имате ли още банани?"и той казва НЕ.И тя със всичкото си нахалство ми вика "Извинявай,ама ......." Лелеее.Направо ви казвам много се ядосах,ама нали съм си тиха,нищо не й казах.Никога не съм парадирала с това,че съм бременна и дори миналия месец в Метро ми прилоша и пак никой не ни пусна да минем първи на касата,и аз си поседнах почти на земята до като ни дойде ред.  Rolling Eyes Ама там никой не те знае и не те познава(не че и това е оправдание де),ама тая жена...Още повече ако не се лъжа и дъщеря й е бременна с второ детенце...Поне един банан да ми беше дала да си купя,а тя да вземе 2. Нямам думи направо.  #2gunfire #2gunfire
Все пак отивам да си направя тортата,пък ще мине и без банани...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт