Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 071
  • 307
  •   1
Отговори
# 135
Базилиск, те тая ултразвукова пералня дали ефективно чудо  newsm78 преди няколко години я рекламираха някои от телешопите, аз се бях навила да я взема за пране на летни дрешки в по-малко количество, ама след това нещо ми мина мерака ... та имаш ли отзиви  newsm78 не разбрах и каква е гаранцията  newsm78
Катрин,  аз давам кръв и урина всеки месец и нонстоп пия витамини и желязо ... т.е. в деня преди да дам на кръвопийците пак съм пила, а сутринта отивам на гладно и жадно  Thinking не почивам от хаповете, иначе не мога да поддържам 115 хемоглобин ...
Виждам, че яко пазарувате, честито за което - аз също, ма ме мързи да снимам, имаме си вече легълце и ние ... Peace
Брех, Ани, ти ли ще откриеш сезона, бе мацко   passifier  bouquet
иначе болки и болежки - бол и сходни с вашите  Mr. Green ама най-големия майтап е сутрин като ставам как ми пукат костите и междукрачието  Mr. Green newsm27
Добре дошла на новата мама  Валентия   bouquet

# 136
  • Sofia
Аз току що се прибрах от разходка( ама изглеждах баш така newsm27 , както казва и Весич... то не кръста, не гърба, та и междукрачието и тъкмо кат патка с клатушках) до кварталния търговски център.. и по- точно до Фантастико и аптеката, та се обзаведох с Лактофлор и вече го почнах.

Анич  Laughing.. нали трябва да мъдриш дата за секциото бе душата, та да помогна ако се чудиш Hug

Базилски с Лактофора ме зариби, сега и с мини/псевдо пералня( т'ва нещо кат' онова.... Вулкано ли беше  newsm78 Rolling Eyes, дето оня Къци го рекламираше) ли  newsm78 Thinking

Хекси ми аз точно тия пък одеалца не ги видях Shocked ... при останалите ли бяха  newsm78 ...., а за количката, купувайте, това намаление няма да ви огрее, че Кларич е в Испанско. Grinning

Мутра има ги в Слънчицето и Пигиса гащите... демек в детските магазини.
 Hug Пете няма какво да се извиняваш, щом можеш да отговориш, пък и така - повече информация .

Лека нощ от мен! Hug

# 137
мдаа, Моренка, май Вулкано се казваше  навремето Peace

Лека нощ  Peace

# 138
Виж, тва Вулкано съм го пропуснала - аз теа Телешопите като ги дават и малко имам навика да сменям канала. Ама българската ултразвук пералня отдавна я бройкам, само че не ми се вземаше преди, че трябва после сам да си изплакваш дрехите. Е, не че не можеш да ги пуснеш само за плакнене и центрофуга в нормалната пералня, ама нали идеята е уж да може да переш малко количество. Но сега се зарибих, щото съм се замислила, че тези акани пеленки ще е хубаво да се дезинфекцират и обезмирисват по някакъв начин, пък с химия не ще да го правя това. А и ще имам да пера често и по малко както изглежда, щот не ми се събират няколко дни лайненцата на бебка, докато напълнят пералня.
А иначе дали работи добре - ми ще го пробвам и ще ви кажа. Но нали така и така нищо не пазарувам тая бременност освен някой и друг парцаляк, та реших че сега е моментът да пробвам това чудо. Тъкмо и като затръгваме по света и у нас ще ми е лесно да си го пъхна в багажа, пък и със сигурност и за други работи из къщи ще ми е полезно, щото хич ме няма да търкам на ръка квото и да било.
А и с еко показателите си ме срази просто - тая консумация на ток не е истина. И химията е по-малко. Ми ще пиша като пристигне дали става за нещо.
Забележете обаче в колко часа пиша  #Crazy
Напоследък и двете с майка ми ни гони безсъние и имаме среща в 5 часа в кухнята на билков чай. После си лягаме кой откъде е и тъкмо заспя и дребосъка се буди и почва да ми скача по главата.

# 139
  • морето и сините вълни :)
Добро утро---
абе Басилиск -аз верно съм кукундрел ама ти си направо БухлЮвица Joy Joyимали среща на чай наще в кухнята... hahaha hahaha hahahaей луда работа значи hahaha hahaha

аа Моренче намен датат 25-ти много ми харесва но незнам ако си спра хапетата дали е устискам 6 дена без да снеса.аз заради това. newsm78.Като си дойде мъжо сега за 3 дена ще обсъдим ще видим и той по принцип трябва да си дпйде на 22-ри а на мен таз дата също ми харесва..та си мисля докато се паркирват на морска гара..аз да раждам Mr. Green Mr. Green Mr. Green

иначе от таз нощ вече взех да сънувам операции,и разни такива Sick Sick

аа Веселче-мисля че няма да съм аз с откриването на сезона бе. Peace някой ще снесе преди мене ми се струва....ехх че абравих софииското мамче с Близнаците как се казваше .та ми се струва че тя ще гръмне първа Hug Hug HugА и нещо не е влизала скоро newsm78
айде лек ден от меня  bouquet

# 140
  • Sofia
Да знаеш, само чакам отзивите ти Базилски  Crazy...., а относно доставката къде пише, че не намерих.
Иначе на срещата и аз можех да дойда( а уж поспивах напоследък Rolling Eyes), самопоканвайки се ама с половин часово закъснение и ако предлагате мляко, че аз по чайчето не си падам. Laughing Обмислях аз дали да не кацна за малко пред компа ама викам, к'во ша прая ... ша си кукам сама, пък то виж какво било... имало компания за кукане. Grinning

Анич ша ма скъсаш бре жена Joy... викаш нЕма само мъжо ти и компания да паркират я ..., ша паркираш и ти отрочето на белия свят. Joy Hug
Вземи тогава 23ти, та да разбере и таткото нещо от твойто паркиране.............. аз си падам по нечетните дати ако забелязваш... бтв моЙте са на 17 и 27  Sunglasses

Хелче е май мамчето с близнаците.... ама аз си мисля, че може и да имаме вече попълнения ... има толкова мамчета, дето не пишат, та нищо чудно.

Аз от снощи си сътворих такава бъркотия/разхвърления в нашата стая ooooh!... и сега ме чака .. ама половината багаж от шкафовете ще засиля на Княжево( новото дом), та това е светлинката в тунела. Crazy После отивам за боята и утре - други ден ще вапцам Laughing. Пък довечера или утре вечер, зависи кога мъжо ще се прибере по нормално време, отиваме за скрина. newsm44
Ииии хубав ден и от мен на СиЦки!  bouquet Hug

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 08:39 от Morena

# 141
Моренка-23-аз не харесвам тази дата,защотот има 3-ка вътре.предната бременност термина ми беше за 13-ти и се случи  нещастието.Факултетния ми номер във Университета  завършваше на 13-ти и хич не ми вървеше с таз 13-ка накрая ooooh!(не че не завърших) Но мразя цифрата 3 #Cussing out #2gunfire #2gunfire Затоова нейскам да имам пряк достъп до тази цифра защото ми е свързана само с лоши моменти

Абе и на мен ми се струва че имаме попълнения с родили майчета..ама  е на щъркелите ся седим без работа Joy Joy Joy

А за паркирването--ами ще с епаркирам и аз дет викаш ти..че той от кораба и ще дойде веднага милия..иначе ги задържат до вечерта..А така ще го пуснат и още как Peace

# 142
Здравейте сладуранки ранобудни   bouquet. Аз от 2 часа съм будна, ама докато се намотам, да си изпием кафето, да си изпратя момчето на работа и станало пак късно  Joy .

Ани, споко бе, ще решиш за датата, има време още, е малко , но имаш 2 седмици да го измъдриш Mr. Green

За срещата денс, много се извинявам на всички, но преди обяд не ми е възможно, мога чак след 3 часа, излезе напредвидено излизане по работа. Ако е за по-късно или за друг ден съм на линия   bouquet

# 143
А, поспах аз, след като се разписах среднощ из форумите. Моренски, ами не знам - за доставката имаше някъде там горе вдясно да се клика, ама не е проверена системата още. Като си попълних формата за поръчка и изпратих, ми излезе надпис, че ще се свържат с мен да уточним доставката. Надявам се да работи.
Мацки от Варна, в 10.30 ще бъдем със Саморасличето на едно заведение Класик на 8-ми приморски полк, между Лучано и бингото, едно такова с пясъчник и пързалка за децата отвън. Ако на някой му е сгодно и иска да мине да се видим, идвайте.  Hug
Ние сме едни такива две с шкембета, лесно ще ни познаете  Laughing

Последна редакция: ср, 08 авг 2007, 09:13 от basilisk

# 144
  • София
Привет и от мен, докато малката не е станала Hug
И аз вчера си зех бумагите от доки, обменни карти, направление за б-ца без дата, правихме хемоглобин - 109, док вика браво, ма аз знам че не браво. Цел мес. съм рупала желязо и само 109. Та си го самоназначих до края.
Минах и на очен док, не знам кой питаше, задължително е за мамите с диоптери и докито ми писа средна степен на рискова група с насоченост към секцио. newsm78 newsm78
Но ще видим какво ще го решим с екипа по раждане.
Ани, много добре те разбирам с избора на дата на раждане. Ти поне се съобразяваш с мъжо, ми мен майка ми вчере ми се обажда и вика - От 22 август съм отпуска, айде раждай тогава #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Напрао ме утепа. newsm78 #Crazy
Ми аз още не знам как ша раждам, ако е секцио добре, ми ако е нормално отде да знам кога ша снеса. #Crazy newsm78 newsm78
То така става разбираш ли, да се съобразза с нейната отпуска. #2gunfire
Пък детенце прави годинка на 29 август, не ми се ще първия й рожден ден аз да съм в болница, ма квото сабя покаже hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А таз ултра звукова пералня и мен ме блазни, та Базилискче чакам отзиви
Айде пак доскоро  bouquet  bouquet 

# 145
Добро утро Wink

Днес ми е първия неработен ден...свикнала съм да ходя поне час по-рано на рбота да свършвам това онова ,а сега Shocked,чудя се какво да правя из къщи ThinkingОсобено като не мога да изчистя като хората...
Момичета чудни покупки сте си направили,показах ги на майка ми и на мъжо и само скимицах че и аз искам такива сладурски дрешки,ама тук няма особен избор.

galia2007 ,теб майка ти те кара да бързаш с разждането,а  мен свекитата-понеже са даскалица и директор на училище и ми викат да раждам преди 15 септември,че да не им се объркали плановете,пък термина ми е на 22ри и хич не ми се бърза.

# 146
Добро утро и от мен, току що завърнала се от ЖК, ама на частно, а не при гадната лекарка, която "делим" с Катрин. Човекът ме гледа по съвсем различен начин от нея и определено се усеща разликата. Само дето новините не са особено прекрасни. Бебето вече е над 3 кила (а не съм стигнала и средата на осмака!!!) и най-вероятно ще трябва да раждам със секцио. Доки каза, че до термин ще стане бая над 4 кг и с моя ханш (представете си, бил тесен въпреки покрилите го обилни сланинки) вероятността бебето да си намести главата и да минем по нормания път била минимална. Иска до към 20-22-ри (ако изобщо устискаме толкова) да си планирам датичката. Каза, че ако чакам 30-ти септември, има вероятност да стана една от мамите по новините, дето поставят рекорди за най-огромно бебе.  hahaha

Иначе уби у мен и последните надежди за момиченце. Имам си изключително ясна снимка на пълно оборудван мъжки пакет, така че моят щъркел си остава по-син от всякога.  Wink

Това е засега от мен. Днес ще си вися цял ден самичка вкъщи в мръсотията и при майсторите и отсега ми е гадно и депресивно. Та затуй ще ви навестявам честичко да се разсейвам.  Hug

# 147
  • Асеновград
Добро утро и от мен- то добър ден вече де Laughing
galia2007:моя хемоглобин преди 2 месеца беше точно 100 и оттогава пия желязо- за 1 месец ми се вдигна от 100 на 101, а оттогава досега до 114 Shockedнаправо не мога да повярвам.Аз сегач чакам майка ми да дойде и започва да мие прозорци, а аз да я гледам Joy
После и аз съм на преглед и като си дойда ще ви пиша, че аз съм от 3-ти август в 9-я месец вече Shockedще видим и какво ще каже док. за тая бактерия,дето ми откриха във влаг.секрет, на вас не ви ли правят вече микробиология?????

# 148
  • Асеновград
АниАни: на мен много ми харесва 25-ти,много я обичам тая дата- е аз съм родена на 26 август, но 25-ти по-ми харесва  Peace

# 149
Красииии -правят ни естествено,само че аз си я изпросих да ми я направят.То по принцип е задължително да правят  края на 8-мия месец за да се види каке влагалището Peace Peace..ама някой доктори се услушват ooooh! Crossing Arms

аууу момичета вижте ми лентичката Mr. Green Mr. Green Peace Peaceайде навлязох в заветната 9-вятка Mr. Green Joy

Общи условия

Активация на акаунт