Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 072
  • 307
  •   1
Отговори
# 120
Mоренка,ти добре си си напазарувала други работи,но...явно това,за което питаше не ти е харесало(комплекта за количка)жалко,дано поне намериш "твоя си" Simple Smile  Hug

# 121
Момичета, сдобих се и с количка - Bebe Comfort Everest Peace
Направила съм албум с малко снимки в албума на септемврийките Hug
Ето линк : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=160951

# 122
  • морето и сините вълни :)
юхуууу ей ма на на хоризонта
таман се връщам от лекар и аз също съм почти налице с дата Mr. Green за раждане

при мен отчета е следния-доки ме гледа гледа и вика ехографа неможа да от4ете размерите на бебето Mr. Green
пак голямо беб4е,голяма глава абе си4кото му е голямо Mr. Green Mr. Green
Пъпната връв пак на вратлето замотана,седи си и немърда и това е. Sick
и ми вика  такаааа сега 6те направим следното до 19-ти ще си пиеш хапчетата и след 19-ти  6те доиде6 на преглед.и си мисли за дата за секцио от 27-ми до 30 ти август Shocked
викам да на доктора

-ами мен ме е страх 4е ако си спра за толкова дълго време хап4етата 6те родя Mr. Green,защото аз сега ги пия и имам контракции ,а ако ги спра ще снеса Mr. Green
И той промени плана
Пия ги до 19-ти на 20-ти отивам на преглед,и ми каза да си мисля дата от 20-ти до 26-ти за секцио. Mr. Green Mr. Green

и сега момичета хем се радвам 4е наближава момента хем сам малко спе4ена.. Sick
Викам на доктора-ама докторе аз ще чакам мъжо ми да се върне..и  той ме уби направо с думите като каза къде се намира сега,след това къде щял да ходи и че щели да минат през БГ.

е на тва му се казва информиран доктор.. Joy Joy Joy
та така изплющях се и аз в темата..
благгодаря за поздравленията ...ей много си ви обичам бе да знаете Mr. Green  bouquet  bouquet

момичета къде изчезна мамчето с близнаците за началото на септември-дето и беше термина.да не ни изненада Peace Peace
цалуфффф

# 123
Ани, много хубави новини, радвам се и за теб и за бебето  Mr. Green

Варненки, за утре ще се виждаме ли, сякаш след обяд е по-добре, но все пак както решите. После пак ще вляза да видя дали сте писали нещо по въпроса.

Саморасличе, честита ви количка, да си я ползвате със здраве  Laughing

# 124
  • София
Чудесни покупки Саморасличе...както и всички, които разгледах в албумчето...мен нещо ме мързи да си снимам моите  Simple Smile

# 125
За срещата с варненките - ако ще е следобед, аз мога чак към 18 - 18 и нещо, че маймунеско спи тогава и трябва да чакам да се прибере дядо му да ги оставя двамата. Иначе преди обяд и до към 14 часа нямам ограничения. Но към 15 се прибираме да се мъчим за спим.
Не че трябва да се съобразявате с мене де - само обяснявам каква ми е програмката.

# 126
Здравейте мами!
Днес голямо обикаляне му ударих. Бях на двама доктори и имах 4 часа време между тях, та ходих, ходих, обикалях магазини...Умрях от болки по едно време. Както моята приятелка казва, аз ще взема да родя някъде по улиците:) хем ме боли, хем не се спирам.

Днес сутринта хубава срещичка си направихме и добре си напазарувахме, како вече сте разбрали от Моренка. Ето и моите нови неща: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=153241&view=1&photo=73
След като изоставих другите, ходих до Щъркел, ама там всички дрешки за 0-3 месеца са им свършили, само няколко за момиченце бяха останали. Но скоро чакат ново зареждане. А там между другото дрешките са много евтини, но продавачките са ужасно нелюбезни...

Хексина, а и другите, ако идваш на училище в четвъртък иска6 ли да те разходя до бебешките магазини в Люлин (знам 4) или в Дружба ( там е пинокио, но е много скъп и хич не ми хареса, но има 2 магазинчета за дрешки които са направо евтини), а може и до бебешката борса до моста Чавдар. там не съм ходила, но съм чувала хубави неща за тях ( пак за дрешки).

Сега да дам малко отчет за днешните прегледи. бях на ортопед, който нито ме прегледа или нещо такова, само ми написа препоръка за секцио. Вече имам две препоръки за секциото, та не би трябвало да ми направят проблем във 2 градска. 
Т Simple Smile има още отворени врати за там, но ако не успееш да отидеш, аз ще ти кажа, каквото те интересува. Ако искаш ми пиши на лични.

Преди този преглед бях на ехограф от училището на Тина Киркова и останах малко разочарована. нямаше никакво 3д, гледаха ме на 2 д, измериха всички мерки, лекарката си говореше през цялото време с акушерката и ако аз не и задавах въпроси сигурно нямаше да ми обърне никакво внимание че съм там. Е поне си видях бебо, още си е мъж:) защото миналия път се беше скрил и не искаше да се показва, а като гледам как се сменяха бебчетата тук:) Главичката му пак отговаря с 2 седмици напред, тежи 2300г ( дебеланко, на майка си се е метнал, аз съм се родила 4000г, пък после едвам ги докарах до 48) е сега съм много повече Simple Smile но това е разбираемо. Плацентата ми била 2 степен. всичко е наред. После се видях и с моята "любима" докторка за малко на входа, и се разбрахме да ми даде другиден направление да ми точат кръвчица.  Затова искам да питам мамите дето пият желязо, трябва ли да го спра преди изследването или не???

Пебс според мен е проблем това което са ти написали  за прилежанието. Много е важно да се знае точно прилежанието, защото седалищното ще те измъчи и теб и бебо, ако е нормално, а може да се наложи да си секцио.

Саморасличе честита датичка.
Имам предложение: да вмъкнем в началото вече и сектор дата за секцио ( както августовите мами)

Палечке не се притеснявай за движенията на бебчето, на него вече му е много тясно. важното е че го усещаш. Според мен може да изчакаш до петък.

И да не забравя добре дошла на новата ни мама Валентия, леки оставащи дни при нас и сладко бебче като му дойде времето.

Лека вечер на всички и нека мамите които са били днес на лекцията за кърменето, да ни предадат урока набързо.

# 127
  • Sofia
Сам честита ви количка, трепач е, особенно с тия цървени амортесьори  Flutter .... най сетне и Жорето да видим ама и той хубав бил!  bouquet

Анич 25 за дата ако не знаеш. Sunglasses

Пете то, не че беше лошо  комплектчето ама в много силни цветове ми е на мен  Wink пък и възглавничка не мисля, че искам, та май ще ми отпадне като вариант комплекта, а ще съм с пелена.

Катринко аз като пих първия път желязо, док беше поръчал да направя контролното изследване 5 дни след като свърша хаповете.

Подкрепям предложението за секционните дати, та да стискаме палци на момичетата. Simple Smile

Аз от днес след обяд се причислявам към тези с болките в междукрачието.... кофти усещане да му се невиди. ooooh!

Забравих да спомена, че при прегледа днес док заключи, че имаме всички предпоставки за едно нормално раждане, та съм супер щастлива от което. Crazy

# 128
Катрин,то по принцип май трябва да е секцио,щото ми е скосен таза,бебето е седалищно и му е омотана пъпната връв,ама тия всичките неща са ми ги казвали лекарите по частните прегледи и за това тоя не ги зачита резултатите.  Rolling Eyes Аз като ходя ще си нося и тоя от 3Д дето ми дадоха и ще обяснявам,че тоя док. не ме е гледал от 3 месеца на УЗ.Дано нямам проблеми.

# 129
Най-сетне се включвам и аз, че до преди малко бродихме с мъжа ми по разни гадни магазини свързани с ремонта. Но да се отчета, че днешното пазаруване с Морена, Лиди и Катрин беше много полезно за мен поне по два параграфа (освен удоволствието от приятната компания).  Laughing Първо, открих магазин Слънчице (на К. Величков), където има страшно много бебешки дрешки и др. подобни и то на доста добри цени. И второ, най-сетне си харесах прекрасно легълце - в Пигиса. При това цялото легло с всичките му джиджафки (люлка, не-люлка, скрин, а после разтягане до нормален размер + бюро и т.н. и т.н.) е на цената на скрина, който бях харесала преди. Аз много доволна.  Laughing  Laughing  Laughing

Хексина, същата количка съм си харесала и аз  Peace  наистина много скъпа в България, при нас вмомента е на промоция - трите части са 410 евро, а за 475 евро заедно с количката ти дават столче за хранене Simple Smile
Clara, а ти къде живееш? Къде е въпросната промоция? И при нея столчето за кола auto-fix ли е или обикновеното? Моля те, пиши, че до няколко дни мислехме да я купуваме и още 90 евро намаление няма да ни дойдат никак зле (така и така е доста скъпа тази количка и цялото семейство ме обвинява в меркантилност, лигавщина и какво ли още не, защото искам точно нея.  Embarassed Но аз пък съм се заинатила и реших да приема няколко извънредни поръчки за преводи в 8-ми и 9-ти месец, за да си я платя.) . И дали може да се поръча онлайн?? Ако имаш случайно линк, ще съм ти много благодарна!  Hug
Ваня, дано ти се оправи по-скоро детенцето. А това, че не ти дават отпуск, е направо възмутително!!! Няма ли вече да ти дават поне 45-дневния? Интересно дали и тогава няма да те пуснат?
Моренка, че днес ги гледах същите тези комплекти и в Пигиса, бе, душа.  Laughing Моят го купих от Бебе Планет, т.е. двете с bravy даже си купихме еднакви. Тези в Пигиса бяха абсолютно същите, а има и много нежно бледо розово за момиченца.  Flutter А за материята, хм... Едно такова пухкавко е, като полар. Ама май е изкуствено де. Изчетох всички етикети, ама там пише само за играчката.
gia_fire, ние за в началото ще сме в кошарка от тези на 2 нива, за да може да спи до нас в спалнята. Живот и здраве, след няколко месеца чак ще го местя в детската стая сам и на нормално лелго.
samorasliche, честити ти покупки! Количката ти е жестока!  Laughing
Катрин, много сладки гащеризончета си купила. Ама при толкоз много дрешки, не те ли е страх, че много бързо ще ги израсте и няма да може да ги износи? Аз само по тази причина си ударих вече малко спирачка специално на дрешките, колкото и да не ми се иска... За четвъртък още не съм решила, че темата ми звучи много зловещо и не искам да се плаша с разни болести. А и с тези тъпи майстори цялата ми програма отива на кино - днес се оказа, че като са дошли сутринта и не е имало кой да им отвори! А уж го бяхме организирали! Close Но предложението ти е много примамливо, ще ти пиша до утре вечер със сигурност.  Hug

А за датите секцио, аз предлагам да си останем с датите отпред, а момичетата с планирано секцио просто да ги местим на съответната дата и да пишем в скобки едно "секцио". Вече направих така със Саморасличето, вижте дали ви харесва.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 21:34 от Hexina

# 130
Страхотни покупки сте  направили.Моренка  тия гащи  за  след раждане  от  аптека  ли ги купи,или  от  магазин  за  детски дрешки.Защото  у  наше  село  където  и да  питам  все  ми  дават  памперси BlushА  сега  ще идвам  вСофия на 13.08  искам  да си  взема.Поне да имам  орентир.

# 131
На мен пък днес ми пристигна стартовият комплект на Бамбино Мио. Сега си поръчах и ей това устройство за пране с ултразвук, с което може супер икономично да се перат дори малки количества дрехи, плюс това се дезинфекцират и обезмирисват напълно - понеже няма да пера пелени и кърмачески подплънки за сутиен на 90 градуса, нито пък съм навитак да използвам дезинфекциращи средства, колкото и да ми ги хвалят като безвредни.

# 132
mutra,гащите за еднократна употреба са от магазаина за бебешки дрешки!даже като ми ги предложиха там и се изненадах и каза,че..съм мислела,че се продават в аптеката,тя каза,че...не в аптеката ,а в бебешките магазини,но..нищо не ти пречи да провериш и на двете места!Моренка,извинявай,че отговарям вместо теб,но..виждам,че те няма и реших да отговоря  Blush!Спокойна нощ на всички!!!  Hug   bouquet

# 133
  • морето и сините вълни :)
Morena-какво имаш впредвид 25-ти е датата Mr. Green newsm78 newsm78,,малко несхванах newsm78

Хексинче-според мен изобщо не трябваше да се измества термина на мамчето-проато отгоре в темата  преди да започнат термините трябва да се напише "дати за секцио" и там да се вкарат мамите който са за секцио със самата дата и после в скоби самия термин на мамата Peace Peace Peace Мисля че така ще е много по удачен вариант Peace но както решите

е гати вие яко пазарите ,а аз само се почесвам по главата..особенно като разбрах че по другата седмица ще да се ражда Mr. Green Mr. Greenголям съм майтап Joy

# 134
  • Бургас
Привет,
Катрин, трябва да починеш 5 дни преди да изследваш хемоглобина.
Аз нямам време, но се надявам утре да пиша повече
Лека и спокойна нощ!

Общи условия

Активация на акаунт