Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 073
  • 307
  •   1
Отговори
# 105
здравейте
и ние сме за септември
термин 09.09.
мома
аз на 34
първо бебенце

пожелавам на всички здрави бебета и леко раждане
споделям всичките радости, за които пишете
и.... всички теглила на бременна жена
незнам, дано не ме упрекнете, но утре влизаме в 9 месец и на мен не ми се чака ............ надиавам се да порасне барзо и да се покаже по-барзо, 9.09 е тоооооооооолва далече................. Simple Smile

# 106
Здравейте амо набързичко се вмъквам да споделя и аз вашите проблеми с болките в пръстите на ръцете, ужасно е ама се трай. И аз спя с възглавница под корема, а като изпитам желание да се обърна по гръб си слагам една под кръста и така не съм изцяло по гръб но ми е доста удобно, кофти е при въртенето от ляво надясно и се събуждам всеки път като се въртя ама нямма как още малко остана и ще се кефим на бебчовците и ще забравим вичко, а и тазобедрените стави ме болят като съм продължително наляво или надясно, а и ми е по-удобно надясно да спя и не съм много съгласна с твърдението че е не трябва да се спи на дясно по-скоро по гръб не трябва поне за мен има повече логика, но и намен акушерката ми е казвала че правила точно няма ако ти е удобно спи си както искаш то ако има нещо бебето отвътре ще ти подскаже.
В моето тумбаче също настава бурна веселба, която по някога не стихва по няколко часа та и аз се чудя да се радвам ли да се притеснявам ли ама пък има дни и в които много малко мърда даже се налага да прилагам трикове за да го усетя.

# 107
  • Sofia
Сам честита ти дата... на моя термин, макар да не вярвам аз да съм тогава! Hug

Валентия добре дошла.... не сме тук да се упрекваме, а да споделяме и да се подкрепяме, така че споко.  Hug

Пете в Слънчицето има доста дрешки, малко столчета за кола и колички, на прилични цени. Моите покупки без физиол. р-р са от там.

Аз се върнах от ЖК с последния докИмент( вездесъщото направление за хоспитализация без дата Laughing) в ръце и прав ми път вече. Освен това питах за обменната карта, та разбрах, че док., който ми връчиха миналия път със заглавието Направление на бременна за родилно отделение е въпросното чудо. Бебка отговаря на седмиците, чухме тоновете и е пак главично, а док каза, че вече не очаква изненади в предлежанието и всичко ни е ок Crazy.
Взеха ми секрет за микрото и в четвъртък - петък ще видим каква е работата.
На консултация съм в четвъртък другата седмица.

Това се днешните ми покупки от пазара с Лиди, Хекси и Катрински.  Grinning

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 17:25 от Morena

# 108
Добре дошла на Валентия  bouquet Hug Само прекрасни моменти да имаш сред нас Simple Smile

Някоя от варненските мами пита са праховете на Сано...пълно е с тях из гаражите на Колхозния пазар. Има ги буквално във всяко магазинче, както и в някой от бебешките. Днес например видях поне 4 вида в първия гараж, на първата редица, като идваш от зеленчуците...след това по реда има магазин за мляко и в следващия гараж пак има Сано.

И аз съм "за" за срещата, ама утре ще ми натоварен ден...на зъбар съм от 17, а преди обяд имам работа...Без да ви карам да се съобразявате с мен, ако се разберете за ранния следобяд, някъде около Червения, ме бройте и мен за среща.

Саморасличе, супер се радвам, че вече ти е известен часът и мястото на срещата с бебка Wink Peace И новините за теб са повече от добри Simple Smile

marina_79 аз щях да ходя, ама лекарката ми е в отпуск до 20 август. Чудя се дали да не отида при друг, иначе ти гледат очните дъна, като за целта ти разширяват зениците. И след това трябва да искаш от тях становище, черно на бяло написано за начина, по който е препоръчително да родиш. Като ходя ще питам, но мисля, че ако носиш лещи, както е в моя случай и раждаш нормално, ще трябва да си с очила Crossing Arms

# 109
Ама съм и аз пак забравих да поздравя новите мами с добре дошли и весело и приятно доизкарване на бременлийските дни.
И на Саморасличето честита датичка, много се радвам че всичко с вас е ок, сега като знаеш кога какво те чака и се диша по-лесно нали
Моренка като кликна на препратката да видя покупките ти от днес и ме праща в isq search и все не успявам

# 110
  • Sofia
Чери ми как ще видиш като съм оплескала линка ooooh!.... оправих го ... ама и без това като идеш на албума ни, на септемврийките и гледаш.  Grinning

# 111
  • София
Ваня, ако не се лъжа, на ортопед се ходеше като мине първия месец. Дано се оправи бързо баткото. Изприщвам се само като чуя за вирус.

Морена, имаме си същата хавлийка с пискалка и жирафче, но е на Дани. А физиологичния разтвор за какво ти е?

Аз още се чудя каква дата да избера за секциото. Този път много ми се иска бебето да е Дева, един Лъв вече си имам вкъщи. По тая причина май ще трябва да стискам до 24 Август, пада се петък и ми харесва като дата. Ако докторът не може тогава, ще искам да е 27.

# 112
  • Sofia
Кали ми дано не ми потрябва ама да си го имам ... иначе за носле, а и за друго май се ползваше ама в момента ми бяга от мисълта що беше newsm78 ooooh!

Хекси все се каня да те питам ама  ooooh! ..я издай от къде е одеалцето и какво е памучно или ... ?!

# 113
 Hug Утре ше женим кумовете ни  Blush случва се така да се подредят нещата - наопаки  Mr. Green
По един автограф само ше праснат в гражданското.
Уж за сутринта е нарочен часа, ама трябва да питам мъжа ми кога точно ... та дайте ми наистина един час за да знам къде да търча да ви търся посУе  Blush

Кисесссссс  Hug

# 114
  • София
Моренка, разглеждах ти за пореден път покупките и откровено казано почвам тайничко да си мечтая аз да съм твоето бебе  Laughing И аз искам да ме обличат така  Wink
Аз чистех носа на Ани с физиологичен разтвор. Сега друго ли се ползва  newsm78
Валентия, добре дошла   bouquet То и аз се лутам между нетърпението и страха, няма нищо лошо да искаш да се гушкаш с бебе  Simple Smile
Ваня,разбирам те напълно, ние току що приключихме с антибиотика. Стискам палци да се оправите бързо!
Саморасличе, много хубава дата, радвам се че всичко е наред при вас.
Въобще, надявам се оттук нататък да чета все така добри новини за бебоците на всички. Че ще ни е все по-трудно да спим, да ходим, да дишаме... това е ясно, но си заслужава  Simple Smile
Фемче, ти май се чудеше дали имаш контракции, но това, което описваш е друго и също е нормално, не се тревожи. Контракциите се усещат точно като стягане. Не е задължително да имаш подготвителни контракции.
Чери, радвай се на бурните движения, обратното е доста по-гадно.
Моят разбойник от три дена никакъв го няма, обажда се по 5 пъти на ден и вече се чудя дали да не отида спешно на доктор или да си чакам ЖК-то в петък. Но тази сутрин като се събудих, установих, че корема ми е паднал още по-ниско, та сигурно му е доста тесничко на бебока.
Хайде стига съм писала, че се улях  Simple Smile

# 115
  • София
Кали ми дано не ми потрябва ама да си го имам ... иначе за носле, а и за друго май се ползваше ама в момента ми бяга от мисълта що беше newsm78 ooooh!

Ахаа, аз покрай моят вече бивш сополанко, съм се запасила с цяла банка физиологичен разтвор, който ползвам с инхалатор. Да чукам на дърво, скоро не сме го ползвали и да не ми се налага.

# 116
Здравейте и от мен.Аз се върнах преди малко от док.Даде ми документите за раздане и ми правиха запис,който казаха,че е добър.
Аз цяла сутрин бях много напрегната и притеснена,а пък и нали бях помолила мъжа на сестра ми да ни закара до МД,че мъжо беше на работа и тя ми се обажда и почва с едни...Да сме тръгнели по-рано,да се приберел до 4 часа,да сме първи там при доктора...Направо избеснях или по-точно ми накривя много.8 месеца не съм ги занимавала,ама сега нямаше кой друг и тя ми наду главата.Накрая като ревнах,направо не можех да се спра. Rolling Eyes Е,намерих си друг превоз до една част на София,после с такси и готово,ама просто ми стана кофти от постъпката,а и съм си ревла тия дни...
А в тая обменна карта са ми писали "Предлежание-главично" или нещо от тоя род,а то никога не е било така.Седалищно си е,аз си усещам.Ама го прочетох чак тук като се прибрах.Мислите ли че ще имапроблем?Те изобщо не са ме гледали на УЗ от месеци там.Аз за това си ходих на частни и на всякъде го виждахме,че е седалищно.Ама защо са написали така? ...  newsm78
Стига съм се оплаквала.Отивам да сготвя нещо,макар че с тия киселини...  #Crazy нищо не ми се яде.

# 117
  • София
Привет и от мен Simple Smile

clara, Хекси - и аз със същата количка Simple Smile Малко големичка ми се вижда, ама...иначе май е една от най-добрите.

Дами я да ви питам, че съм едно мече в голямо затруднение...нещо не мога да реша кошарка за спане или класическо легло да взема...По-скоро съм за кошарка - тази на CAM, ама се чудя каква друга мебелировка да взема за стаята на бебо - нищо не ми харесва Sad
Попаднах в нета на една страхотна кошара на Chicco, ама явно никъде я няма, нитов БГ, нито в Италия, нито в Гърция...егати... Та - вие какво сте избрали?

# 118
  • Sofia
Тумбелинко много мило, благодаря! Hug
Пък да те осиновя, а Thinking ... дрешки има достатъчно, а и тъкмо повод да купувам още  newsm44!

Кали дано ! Simple Smile

Пебс определено не звучи добре таква подвеждаща информация Thinking

Джиа аз съм със сгъваема кошара, като на Ади(снимка в албума).... друга мебелировка ще вземем само един такъв скрин.... , че ще ми се върже на мебелите в стаята, за повече няма място, пък и все един шкаф ще осободя за бебка.

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 19:12 от Morena

# 119
  • Асеновград
pebs:напълно те разбирам, защото и аз много се разстройвам от подобно отношение. Поплачи си и ще ти мине Peaceзащото аз напоследък май само това правя-за щяло и нещяло.
Утре от 17 съм при док. и вече нямам търпение да видим какво ще каже и дано всичко е наред.
За количките на Chicco-на мен много ми харесват и са много леки и маврени-аз си взех ДУО на Chicco.Иначе ми харесваше и Trio-то, но ми беше неудобно да искам толкова пари от баща ми-а пък и се разколебах лесно от нея,защото е доста тежка със зимния кош,а и не ми се сменя зимен и летен,така с 1 комбиниран мисля, че ще ми е по-удобно Naughty newsm51

Общи условия

Активация на акаунт