Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 074
  • 307
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мами,пиша за последен път от служебния компютър...пуснах на колегите от всички офиси един прощален имейл,макар ,че мисля след 6 месеца да почвам работа пак.И сега всички ми пишат много мили неща.

Утре ще си вземам болничния,а днес ми вземаха изледвания.Бях се притеснила,че влагалището ми се е изменило на външен вид,но докито ме успокои,че то така ставало като наближи раждането.

Базилиск,филмчето е много хубаво...на хората в онез страни не им трябват обучения,интернет и т.н. за да кърмят...понякога много ме е яд,че в днешния забързан живот трябва да стои въпроса да кърмя ли или не и да се стига до там,че кърменето да се пропагандира и популяризира...а процеса е толкова естествен.Бебчетата сами си знаят ,че трябва да сучат и къде е зърното(малко като животинчетата).А в днешно време сме изкривили всичко естетвено #2gunfire

И мен ме болят пръстите,особено сутрин,може би е защото и те са отекли.

# 91
  • Севлиево
Не зная от какво зависи разтежа на бебето в корема,ама аз Джи-Джо да ти кажа,че през цялата бременност съм си яла както преди-малко.Аз съм от тези дето забравят някой път да ядат.Е откакто съм бременна гледам редовно поне да ям,може да е малко но редовно.Тъй че не се притеснявай,а и тез техники кой знае колко са сигурни.Споко маме,и не опустошавай хладилника!

# 92
Хексина, същата количка съм си харесала и аз  Peace  наистина много скъпа в България, при нас вмомента е на промоция - трите части са 410 евро, а за 475 евро заедно с количката ти дават столче за хранене Simple Smile
За шкафовете взехме решение - отделно скрин и отделно вана, пак стана на мойта  Mr. Green
За болежките, и мен ме болят пръстите на ръцете, сутрин като се събудя и са схванати, ако не ги намокря със студена вода, много трудно ги раздвижвам  Tired
А от 1 седмица имам доста силни менструални болки, дано да са за хубаво, ама да дойде след най-малко месец . Доста често сънувам напоследък, че раждам и то доста преди термин... дано поне да е в деветия  Praynig

# 93
Здравейте тумбички сладки  Hug ! Взеха ми изследвания и секрети от където се сетите, само в ушите не ми бръкнаха, но поне това беше за последно  Mr. Green. И болничния ми дадоха, ама рано било още за направление, сигурно другия път ще ми дадат  newsm78 .

Хекси, и аз съм със същите усещания като теб, все едно аз съм го писала твоя пост, същия купон е в тумбата ми и краката ми се схващат, по-често десния, но и левия не ме пропуска. Днес сутринта купона беше пълен схванаха ми се и двата крака и бебока риташе хълцайки, абе ..........какво да ви разказвам     Peace

Саморасличе, честита ти определена дата, радвам се че сте се засекли с Фемито. Аз пак да питам, Варненекиииииииииииииии, имали желаещи за среща? Вчера питах, ама явно никой не е видял, че днес пак да питам аз  Laughing

# 94
Майчета да ви попитам, някоя ходила ли е вече на очен лекар?
Аз нося очила и ми се иска да се прегледам, моя доки каза, че ще ме прати в деветия. Ако някоя е ходила вече - какво ви преглеждаха? Казаха ми че се мери налягане на очните дъна.

# 95
  • Асеновград
Dji-djo:изобщо не се притеснявай, размерите не отговарят на седмицата, в която си.Няма нищо притеснително.По принцип след 28г.с. е напълно нормално бебчо да се развива и да расте не по план и не както пише по книгите-т.е. едната седмица може да порасне двойно повече от предната седмица, а следващата много по-малко.Именно затова след 28г.с. ехографа дава такива изменения, защото напр.бебчо може да има някакъв ген от някого- и да бъде с по-малка главичка или пък да има по-дълги краченца-това не означава че не се развива добре Simple Smile
Затова и всеки човек си е абсолютно различен и индивидуален.Знам, че точно след 28г.с. именно заради това, че бебчо вече не расте толкова равномерно- се променя и термина, понякога с по 1-2 седмици.А и мисля че за твоите седмици, бебчето ти не е изобщо мъничко,а е напълно нормално.Моята бебка в 34г.с. тежеше 2 200- и док.каза че е напълно нормално, и че не е малко.Така,че не се притеснявай за нищо- всичко е абсолютно нормално.
Аз пък още се притеснявам за тия E.coli-бактерията, която ми откриха във влагалищния секрет.Утре съм при док.и ще видим какво ще каже той.Но навсякъде пише,че трябва да се лекува,а аз съм в 9 месец вече и дори и да започна да я лекувам-ако родя преди да съм я излекувала -какво??/ newsm78 Cry

# 96
Дуди, кажи ден, час и място и съм първа пушка  Hug

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:06 от FEMININE

# 97
  • София
Запис

# 98
Samorasliche, супер новини наиситина. Много се радвам, че всичко при вас  е наред. Ние сме на преглед в четвъртък и аз тръпна от нетърпение и вълнение от неизвестното - дали бебчо е добре и всичко наред ли е... Дано да е така!  Praynig Praynig Praynig

А basilisk като каза за килограмите... мауееее, цели 4 съм наддала за няма и 2 седмици, което си е супер много  Sad Не знам даже как е станало. Но да видим и кантара на докторката, че те имат разлика с тоя на майка, на който се тегля. Че аз дотук бях с 10 кг отгоре, а сега изведнъж 4!!! Ужас. Но какво да се прави  #Puppy dog Моят мъж ми вика, че съм като едно кюфте с копче  Wink Mr. Green (заради изкочилото пъпче)

А пък за болките в таза и ставите там + болките между краката в слабините съм чела, че се дължи на разширяващия се таз, който се подготвя за раждането. Съвесем нормално е и не бива да ви притеснява. Това е основната преграда, която бебето трябва да преодолее при раждането и прганизмът му помага да го направи като го разтваря. Колкото до болките в други стави по тялото - те също са нормална "екстра" за бременните жени. Мен ме наболяват китките например, питах моята докторка за това и тя каза, че е съвсем нормално да не се притеснявам от това, но за съжаление трябва да го изтърпя, няма как. Е, ще търпя разбира се, къде ще ходя!  Wink Grinning

# 99
Дудуланке, бърборанке казвай час и ден и аз съм на линия - ето вече ставаме 3 с Феминето Hug

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 15:08 от samorasliche

# 100
Моят мъж ми вика, че съм като едно кюфте с копче  Wink Mr. Green (заради изкочилото пъпче)

Mr. Green Joy Mr. Green
Ше падна  Mr. Green

# 101
  • София
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 37 нови отговора. Вчера следобяд прегледах набързо темата да видя дали някоя мама не е родила и тъкмо да пиша нета нещо заби и се отказах. Та сега като влизам ми излиза това съобщение. Laughing

За срещата ме пишете, от другата седмица съм си в къщи и мога по всяко време. Емко е болен, пак някакъв гаден вирус  Confused, аман вече! Close И естествено шефката не дава да си ползвам болничния, та търсих кой да го гледа и за капак вчера в най-големия дъжд като тръгнахме за поликлиниката колата отказа да ми запали. #2gunfire Сега е доста по-добре миличкото, ама колкото и да се опъвах не се разминахме с антибиотика. Ох, няма да ви занимавам. Hug

Да попитам на кой ден след раждането беше добре да се заведе бебешочето на ортопед? Ние днес бяхме при Драганов, че Емко продължава да криви навътре крачетата, ама забравих да го питам, няколко нощи не съм спала да меря температура и съвсем забравям вече. ooooh!

# 102
Феми , Саморасличе , а и всички други варненски мами, които искат среща, предлагам за ден утре сряда, докато е хладничко времето, а за часа няма проблеми, когато кажете, аз и без това цял ден съм самичка и си тъпея. За място също нямам претенции, където кажете- кафене, пица, сладкарница, в Морската на разходка няма проблем за мен. По-късно пак ще вляза да проверя дали нещо сте се разбрали. Аз имам тел. на Саморасличето, така че ако се наложи ще се обадя.

# 103
Здравейте и от мен.  Hug Hug Hug Аз от повече от месец не съм ви навестявала, имахме малко проблеми , ама вече всичко е наред. Влезнах в 9-тия и мога да си чакам бебка всеки момент, макар че доки не ми дава да я пускам по-рано  Party Blush Много теми сте изписали докато липсвах от хоризонта и не обещавам, че ще мога да ви изчета, ама се надявам вече да влизам по-редовно.
Радвам се, че удържаме фронта още и няма бързащи бебоци, стискам палци всичко да е наред Praynig Praynig Praynig малко остана, на финалната права сме.
Гледам сте разнищили много въпроси, за козметиката аз реших да пробвам Mustela, взех стартово комплектче от най-необходимите неща да ги пробваме първо. За праха за пране ще пробвам със Сано максима, чакам малко слънце и ще врътна първите дрешки в пералнята  Laughing Вече съм готова с багажа за родилния дом, за да няма изненади. Утре ще ходим за кошарката и ще я сглобяваме, нямам търпение да я видя на мястото си вече.
Радвам се, че около всички вас има повече добри новини, дано занапред са само такива  Praynig
Чао засега и прохладен ден  Heart Eyes

# 104
kalaka, ходи ли на 'оглед' във втора градска? как беше? казаха ли какво да си носиш? а действително ли са поддръжници на кърменето от самото начало, стана ли ясно?
ще се радвам ако пишеш отзиви, че и аз май натам съм се ориентирала, ама късно чух от теб за тези 'отворени врати", то съм и на работа така или иначе...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт