Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви стъпки трябва да предприема преди раждането, за да избера педиатър и какво е значението на избора на педиатър преди раждането?
Преди раждането е важно да изберете педиатър, да информирате избрания от вас лекар за предстоящото раждане, да уточните кога трябва да доведете детето и да попитате за имунизациите. Това ще гарантира, че новороденото ще получи подходяща грижа. Изборът на педиатър преди раждането е важен, тъй като позволява на бъдещите родители да се запознаят с лекаря, да обсъдят важни въпроси и да се подготвят за грижите за новороденото.
-
Какво е значението на консултацията с педиатър преди раждането?
-
Какво е значението на първото посещение при педиатър след раждането?
-
Какви са препоръките за бактериалната микрофлора на влагалището по време на бременност?
-
Какви са препоръките за прием на пробиотици по време на бременност?
, така че малко по-късно ще имам новини
Надявам се всичко да е ок
Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания за рождения ми ден! Всичко да ви се връща и да сте много щастливи! Аз изкарах много хубави няколко дни, имах различни гости - както в приказите 3 дни яли,пили и се веселили 

друго нелошо списание е и "Бебе" 
майчице станал е огромен. По този повод да споделя, че и аз спя с три възглавници, като тази между краката е направо задължителна. 

мърмори ми, че сме били секта бременлийки
кви ги ръси само ... туй не прави, онова не прави, спри се, поспи си, стига си търчала насам на там
...а той нашия тука на кафе, там на кафе, от време на време на работа .... аааааа айде ся .... 
... представям си какво е чувството да знаеш, че УТРЕ, да речем, ще си видиш бебката
направо се разтапям като си представя
Усещам 2-3 пъти на ден рязко, остро пробождане ниско долу в корема и се чудя това ли са подготвителните контракции