Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 491
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро, днес съм на консултация Hug , така че малко по-късно ще имам новини Party Надявам се всичко да е ок Praynig

# 76
  • Варна
Здравейте момичета Simple Smile Благодаря на всички за поздравите и хубавите пожелания за рождения ми ден! Всичко да ви се връща и да сте много щастливи! Аз изкарах много хубави няколко дни, имах различни гости - както в приказите 3 дни яли,пили и се веселили Simple Smile
И аз не мога да намера САНО макс във Варна...Няякой ако има информация, моля да сподели...
Сега отново изчезвам - сега ни се е паднало време за разходки - да го използваме пълноценно Simple Smile
Поздрави на всички Heart Eyes

# 77
Добро утро и от мен.
Снощи колата ни изостави в най-големия порой  #Cussing out #Cussing out Нещо гръмна отдолу и тя спря! И ся кво??? Пак рИмонти! Аман ви казвам!

За болките, аз също усещам едни такива пробождания долу вляво, където си мисля, че малкия си набутва ръцете от време на време. Това разправям на мъжа ми, че имам чувството, че ръката му аха ще се покаже през мястото за излизане! И така се протяга и опъва, че ребрата ми вече са се отлепили от гръдния кош! Затова и не мога да спя само на ляво, а се въртя като едно малко дебело пате или по-точно като хлебарка, дето е паднала по гръб и се опитва да се обърне. Открих, че като си сложа мека възглавница под корема се спи много по-добре.

Аз в петък съм на ЖК и нямам търпение да си видя мъника, който вече не ми се вижда толкова малък!

Предродилна среща на софийски бремелинки!

Желаещи: Мишока, Morena, Karen, Кукла, Katrin7, Thumbelina, mackomacko, Galia2007
Датa: 15 август (сряда)
Час - по хладно, да речем 18.30
Място - Хепи (на Света Неделя)

Айде, до скоро

# 78
Вече се завърнах от консултация и съм много доволна newsm44
Бебка продължава да си е бебка, тоновете и са добри и добре си расте - по ехограф отговаря за 34г.с  Hug
Разгледахме я хубаво на ехографа с лекарката ми - видяхме резличните органчета и личицето и Crazy
Вече имам насрочена дата и час за секциото в оперативния план - 13.09. от 10ч
Пуснахме и 45-те дни преди раждането Hug
Направо хвърча из вкъщи - толкова ми е леко и хубаво Whistling
Видяхме се и с FEMININE докато чаках - хубава срещичка, макар и набързо Hug

# 79
Браво, Саморасличе, за добрите новини! И току-виж сме се засекли в болницата.  Hug
Мен пък вчера ми правиха забележка за килата - трябва да не качвам оттук нататък  Sick

# 80
  • Севлиево
Здравейте мамчета
Аз от вчера нямах нет и се побърках от скука. Много ми липсвате като стане така.
За спането аз спя и на двете страни,обаче когато сменям позициите ми е много трудно.И болки между краката имам от време на време и сега новото което е като спя дълго на една страна ме заболява таза от тази страна.
Моите пръсти на ръцете не ме болят но са ми подути от много отдавна и не мога да си извадя халката по никакъв начин.
Ескарина и мен ме рита бебока отдясно горе. Даже понякога като си мърда крачето ме кефи щото е все едно минава мишка под килим.

# 81
  • Севлиево
Забравих да ви питам за едно списание.Вчера една приятелка ми препоръча едно списание,ама му забравих името."Моето бебе" ли беше "Мама и бебе" ли незная,ама ми каза че към него имало книжка за храненето от началото до незнам си кога. Имало и за кърменето нещо. А и процеса на раждане описвали от до. Ако някоя от вас се сеща или си го е купила да ми каже че аз тук никъде не намерих такова списание. Било от пред с една руса мама и бебе

# 82
Doci, списанието е Моето дете. Наистина информацията в него е много полезна. И в книжката за кърменето и захранването се следват последните тенденции така да се каже, поне по това, което досега съм чела.

Саморедактирах се Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 авг 2007, 11:36 от Mishoka

# 83
Doci, сп. "Моето дете" имаше книжка за храненето от 1 до 18 м. /отвреме навреме в него има и дискове с детски песни/, а в сп. "Мама" пък имаше статия за "естественото раждане - пътеводител".  Peace друго нелошо списание е и "Бебе"  Peace
Мишока, когато спиш настрани, пъхай под корема някаква възглавничка, по-тънка  - спи се много удобно, а ако телцето тръгне да дава назад - слагай и една по-голяма за гърба  Hug и така можеш да си спиш до сутринта  Hug

# 84
  • Севлиево
Оф много благодаря Hug,че се ровех до сега да го търся кое тва списание.Ама пусто като забравям,хем я попитах два пъти как се казва списанието.Ще го потърся из реповете тук ама вече ще зная кво да търся.

# 85
 Здравейте мацки.   bouquet
 Аз се завърнах най накрая от морето и не мога да смогна да Ви изчета. Иначе много хубаво си изкарах, много хубаво си поплувах и въпреки, че стоях само под чадъра и се мазах с какво ли не пак съм направила стабилен тен.
 Да Ви се похваля само каква беше изненадата като си дойдох и като си видях корема в огледалото в къщи,  #Crazy майчице станал е огромен. По този повод да споделя, че и аз спя с три възглавници, като тази между краката е направо задължителна.
 Утре ще ходя да си взема болничния 45 дневния, които всъщност започнаха от вчера да текат. После ще давам отчет.
 Ние я разисквахме тая тема, ама аз пак да питам, като занеса тоя болничен трябва ли да нося бележка от банката, при положение, че съм носила и декларация съм попълвала и данните нямат промяна? Питам защото мисля да дам на нашите да ми занесат болничния, че нали работя в друг град и да не бия пътя, ако може да мине и без мен.   car003
Павлина, много са ти хубави всички бебешки неща, направо са чуднички, тая жена дето ти ги е ушила се е справила страшно, мислех да карам мъжо да ходим до Елена да си поръчаме от там, но нали ти спомена, че май вече спряла да работи.
 А и да честитя на патерица годишнината на Ани бани     bouquet, много любов и щастие Ви желая.
 За сега това е от мен, пак ще пиша.

# 86
  • Севлиево
Беербейби,щом веднъж си попълнила декларация няма нужда да попълваш втори път.Таз декларация ще я попълваме пак като родим живот и здраве и ни изтекат всичките 135 дена болничен.Тогава ще попълваме и молба за 315 дневния отпуск по майчинство.Тъй че не си струва да се разкарваш ако има кой да ти занесе болничния.

# 87
Здравейте , мамчета   bouquet
Да дам малко отчет от петък когато бях при доки  Laughing,бебчо вече е 2.550-2.600 кг.  и 47 см. малко е голям , може би няма да дочака термин според доки , но на 16 ще ми каже по точно  bowuu
Аз съм много назад с покупките купила съм само 3 бодита от Премаман и това засега, но вече сматам да се замъкна до Пловдив и да пазаря
Весич ,дай ми адреса на Чиполино  ако ти е удобно само те занимавам , ама няма  начин  Embarassed
Сега се връщам да изчета новата ни темичка

# 88
Хей, сладурки  Flutter
Мъжо го няма и викам да вляза да ви видя как сте  Mr. Green
Че какво го е прихванало  Crossing Arms мърмори ми, че сме били секта бременлийки  smile3515 кви ги ръси само ... туй не прави, онова не прави, спри се, поспи си, стига си търчала насам на там  smile3511 ...а той нашия тука на кафе, там на кафе, от време на време на работа .... аааааа айде ся ....  smile3516
Та, Саморасличе, честита ти датичка  Hug
Като се замислиш, аз нали ще съм нормално (живот и здраве) и един вид сме в невидение кога ще е събитието. А вие сега си знаете  newsm53 ... представям си какво е чувството да знаеш, че УТРЕ, да речем, ще си видиш бебката  newsm32 направо се разтапям като си представя  Rolling Eyes
Ани, миличка, честита ви годишнина  Hug
Да сте си все такива диваци с едно диваче в къщи  Mr. Green Живота е достатъчно напрегнат за да си прайм майтап с него и да не го приемаме на сериозно Hug Мислете за настоящия момент и за бъдещето, защото сега то е на първа линия Simple Smile Желая ви едно червенобузесто и здравичко бъдеще, и само усмивки в семейството ви  Hug
Момичета, аз да ви кажа съм в чуденка какво са тези подготвителни контракции  newsm78 Усещам 2-3 пъти на ден рязко, остро пробождане ниско долу в корема и се чудя това ли са подготвителните контракции  newsm78 Не са продължителни, ами секундни такива усещания ....
Иначе за спането и аз съм така: уж Уеко в Уево да се спи. Е да, де, ама то се схващам направо. Иначе и по гръбче си спим без проблеми, надясно също .... но гледам уж да е на ляво  Rolling Eyes
Та ше се видим дали ше удържим позицията до края  Mr. Green

Айде, аз зачезвам да ударя един phone call и после една глава, че .... да не ми мърморят в къщи, че не съм се спирала  smile3560

Кисессссс

# 89
Здравейте,момичета!

Радвам се,че нашите мъничета удържат и не бързат да се появят по-рано.Днес бях на преглед и въпреки че лекарката смята,че всичко е наред аз съм притеснена.Сега съм в 36 г.с.,а УЗИ-то ме изкарва в 34 г.с.Теглото на бебето е някъде между 2160гр. и 2560гр. според апарата и лекарката го закръгли на 2400гр.Самата тя каза че е много малко,а после ми каза,че нямало защо да се притеснявам.Повечето от показателите които измерва изостават с 2 седмици,а главичката,която досега вървеше най-напред сега изостава с 3 седмици.Ще се побъркам.Каза,че плацентата била незряла.На листа пише І-ІІ степен.Някой знае ли какво означава това?Питах аз какво да направя,за да помогна на бебето,какво да ям,а тя каза че от мен нищо не зависи.Така ли е наистина?Иначе то се представи добре на записа на тоновете днес.Дадоха ми да натискам едно копче всеки път като мръдне.Отначало си кротуваше,но в един момент явно се подразни от слушалката и имах чувството че се опитва да я избута.Беше смешно и като не знаех това за едно движение ли да го броя се скъсах да натискам копчето.Казаха,че тези резултати били добри.Но не ми казаха дали трябва пак да ходя за такъв запис.
Не съм изчела темичката още,че ме хвана нервата от резултатите от прегледа,но оформлението е чудесно както всеки път.Като вляза в началото на темата и като видя колко красиво е оформена се чувствам някак празнично.Сега отивам да огледам хладилника,за да реша какво евентуално мога да направя,за да помогна на бебето да расте повече.Дайте идеи,че откъм хранене наистина съм за критика и вече се чувствам виновна пред малкото човече.

Общи условия

Активация на акаунт