Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 062
  • 307
  •   1
Отговори
# 180
Ех,ама и вие се ядосахте заради мойте банани.  Blush Тя тортата ми е станала и без тях,а пък после мъжо ще го пратя да ми купи и ще ядеме едновременно торта и банани.  Joy
Аз преди не обичах банани,а сега от както забременях ги проядох.Така съм и с други неща.  Embarassed Хапвам си стабилно.Е,има си и такива дето пак са ми гадни де.Ама сестра ми като беше бременна прояде от всичко и ми разправяше как и аз като забременея ще съм така,а аз все си мислех,че това са глупости.  Joy

# 181
Здравейте момичета,  Hug  Hug  Hug

Включвам се набързо да ви видя как сте и да направя бърз отчет. Не съм писала скоро, щото нещо не съм в кондиция за писане, пък и от неделя и у нас започна ремонта и е един хаус - не ми се говори  #Crazy

Радвам се за тези които вече си знаят датите   bouquet
Привет и на новата мама  Hug
Честито за придобивките на всички - със здраве да се ползват! Peace

Ние в понеделник бяхме на преглед. Добре сме - вече 2,250кг. Доки каза че сме били едри  Shocked ( ама аз сега като четох на Хекси поста и бая се зачудих ). Все още сме седалищно, та може и да се наложи секцио, ама ще говорим пак към 20-25.08. Плацентата и водите са ми ОК.
Доки ми каза, че трябва да си направя очен преглед и задължително да има препоръка за начина на раждане. Та днес ще ходя до личната да ми даде талон и да видим какво ще каже очната. Сега като се замисля май ще трябва да ида и на невролог, че си имам шипове по врата и гръбнака и едно много малко разместване на един от прешлените на кръста. Та да видим и там какво ще кажат, че май е важно за упойките ( ако се наложи де ).
Разочарована съм от това, че до началото на септември май нямало да свърши ремонта в Правителствена. Доки каза, че ако не е приключил ще трябва да раждам в Шейново, щото на нея май там и е най-удобно и най-близо до там където живее. Пък на мен не ми се ще да е там. Мисля си евентуално за Окръжна, ама не се сетих тогава да я питам.
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от Окръжна? Да знам дали изобщо да питам за там.

Катринче, аз утре също ще дойда на лекцията  Wink

Айде чао засега от мен и целувки   bouquet
Отивам да си взема душ и забягвам към личната, после пак ще ви хвърля едно око  Wink

# 182
Пебси, верно трябваше тая да я занитиш за стената. На ани-бани много ми хареса предложението къде можеш да й поставиш бананите Simple Smile  Joy Joy Joy Ма какво да ти кажа, такива са хората. Аз имах подобен случай с една баба на пазара в най-големите жеги, която 1 час си избира пъпеш и на мен ми прилоша от топлото. Жената на сергията веднага ме пусна да я преваря бабетата и оная като се разфуча и разбесня!

Катринко, още ли са само на Плиска лекциите?

Само да ъпдейтвам списъка за срещичката

Предродилна среща на софийски бремелинки!

Желаещи: Мишока, Morena, Karen, Кукла, Katrin7, Thumbelina, mackomacko, Galia2007, Ваня, Сладка мама
Датa: 15 август (сряда)
Час - по хладно, да речем 18.30
Място - Хепи (на Света Неделя)

Айде, до скоро

# 183
Мишока,щеше да ми е доста трудно,щото тя беше около 100кг.Аз верно че наедрях,ама повече от 61 кило не съм.  Joy Joy Joy Ще ме уморите направо.  Hug А тя иначе не беше стара-към 50-55 години,можеше и да се зарадва на предложението на Ани hahaha ...

Ама имам чувството,че тия жени забравят какво е да си бременна.  newsm78

# 184
Здравейте,момичета!  bouquet
Аз не съм от вашата темичка,искам само да ви напиша,че Karen e в болница за задържане и затова не пише.
Нека всички и стискаме палци всичко да е наред и бебчо да изчака до термина. Grinning

# 185
Ей ама тва с бананите много гадно бе, ама пебс и аз като тебе чакам хората да се погрижат за мен вместо сама да си извоювам правата, то да ти го направи мъж ама то жена дето и тя е била бременна и знай кво е ама и смотлите има, то моя мъж наскоро се беше спречкал с нещо подобно на пазара няква си избирала домати, пък аз го бях пратила за голи праскови ама вече привечер се сетих и аз, та последните прасковки и той посяга и оная аааааа аз щях да ги взема и той и казал ама моля ви жена ми е бременна къде да ходя посред нощ да търся голипраскови и тая се смилила та си ги делнали, ми тъй де човещина малко трябва да има кво е то туи "ми съжалявам ама".
Стискам много палци на Карен всичко да е наред, и бебчо да не бърза толкова

# 186
  • София
Айде и мен може да ме пишете с дата за секцио. Моят доктор взел, че ме записал за 24 август, а не го бяхме коментирали до последната подробност, но на мен точно това си ми беше желанието. Някой знае ли след секцио колко дни се стои в болница, в случай, че всичко протече нормално? Притеснявам се, защото моят мъж днес ми сервира, че на 5 Септември ще пътува в чужбина за 4 дни и да не излезе работата, че няма да има кой да ме прибере от родилното  Wink

Стискам палци на Карен и бебето  Praynig

# 187
Пебс, то и аз преди си мълчах, и после ме беше яд на мен си, ама напоследък като им гледам безочието на хората и започва да ми писва. А вчера в няколко градски транспорта никой не си направи труда даже да ми стане ( то аз нямаше и да седна де,бях само за по една спирка, но принципа е важен) и на мен като ми прикипя и вече в НОИ не издържах. Добре че никой не каза нищо, че такъв скандал щях да им заформя...

Карен стискаме палци мъника да устиска да си седи където е още малко.  bouquet

Мише на плиска са само лекциите и ням аизгледи да ги променят на друго място.

Кали честита датичка, засега ти откриваш сезона:) След секцио се стои 5 нощувки, втига всичко с мама и бебо да е наред.

# 188
Здравейте, мами и от мен. Аз вчера не можах да вляза да надзърна какво става в темичката, затова сега наваксвам.
Beerbaby, за дрешките шивачката наистина ги уши и са като купени, но то няма как, защото зарежда хубави материи и си има професионални машини- преди е работела за някого, сега за себе си. Хем каза, че мислела да се отказва, хем пък каза, че ако сме пропуснали нещо, по – нататък сме щели да го ушием, та не мога да кажа дали само намалява платовете или ще спира, но имам телефона и, а и си пазя разбивката на цените, ако искаш, ще ти пиша на лични да не занимаваме другите мами.
Аз декларация давам попълнена с всеки болничен- мисля, че бележката от банката се дава веднъж.
Някой знае ли какво става с Людмилчето – с тая нова къща съвсем се загуби това момиче, дано всичко е Ок при нея.
О, и нова мама май си имаме- да ни е добре дошла.
Хей, търновски мами, в Пикадили или другаде има ли Сано или не сте проверявали?
Мами, май шопинг манията яко ви тресе, нямате спиране
Мен е гони пак едно безсъние, че не знам- цяла нощ кукувах, заспах сутринта и в 12,00 станах. Сега съм като пребита.
Веселче, издави ви този дъжд
Момичета, чакаме ужасно много гости- майка, братовчедка ми, брата на мъжа ми с жена си и двете си деца ( на 4 и 2 год.), а на всичкото отгоре са си поканили у нас и приятелско семейство, което дори не сме виждали с мъжа ми- супер много ме изнерви- все едно ние, като отидем в Сф да им водим гости, които не познават, но ако снаха ми и този път не се усети( честичко има такива изпълнения), мисля точно така да направя- да и натреса някой приятели, които не е и виждала.А хем знаят, че цяла бременност не мърдам заради проблеми- нямам търпение всички да си заминават вече, че да си изчистим къщичката за бебока. Толкова хора пак ще се натрупат, че не мога и да се зарадвам, че майка ми ще идва, а и брат ми скоро след това. А толкова ме е страх да не ги изпревари бебока, че още нищо не сме прали – килими, матраци и други прахоляци из нас. Толкова съм бясна, че вчера се наревах едно хубаво , та мъжо се видя в приключение – хем да ме успокои да не тормозя бебока, а и вижда, че съм права, хем не иска да се кара с брат си, което е нормално, но аз трудно издържам снаха си- сърбала съм и попарата 2 години съвместен живот и то с общ бюджет- още не мога да я приема заради милионите издънки- сигурно цял живот няма да мога да я приема- май в никакъв случай близки хора не трябва да делят покрив и бюджет, ама нейсе.
Доси, доколкото знам, всеки четвъртък се правят преводи от НОИ.
Успех на Карен- дано всичко е ОК с нея и бебока.

# 189
Павлинка, съчувствам ти мила с тези несъобразителни хора. Аз де да знам, откак съм бременна някой ме цапна през устата и хич и не си правя труда да бъда деликатна даже. И аз имам проклета снаха, ама напоследък почва да си научава местото.

Емия, стискаме палци за Карен, дано всичко е наред. Дръж ни моля те в течение как стоят нещата, че знаеш как си мислим тука сестричките!

# 190
Ще пиша периодически,как вървят нещата с Карен.Чуваме се редовно.Засега просто трябва да лежи и е на системи.

# 191
С теб сме, Карен, дано всичко е наред  Praynig Praynig

# 192
Кали и двете ми бременни приятелки са със секцио и двете лежат по 7 дни едната в София, другата във Варна и не са имали проблеми някакви, мали Павлинка бая гости ти се събират, то от една страна добре разнообразие, ама слугуването бая, ама знаеш ли може пък да решат да те глезят и помагат

# 193
Здравеите и от мен Simple Smile
абе тези доктори са в състояние да те побъркат!
да се оплача и аз
ще раждам в токуда, защото доктора ми ме изостави с думите, излизам в отпуск и аз съм човек.
отидох там, прегледаха ме, вссичко ок.
днес отивам на ЖК и ми казва доктора - ами големички сте, за 38 , пък ние сме 36, плацентата е взела да се износва и са намалели водите.
Малко съм в шах, незнам кой е прав, кой крив, това нормално ли е?
и кой да питам?

# 194
kali, засега ти откриваш сезона, честита ти дата.  Grinning  Сложих те най-отпред, само че в Майчин дом ли щеше да раждаш...  newsm78  А за нормално секцио наистина се стои "само" 5 дни. Така че не се притеснявай, мъжа ти ще може да те вземе от болницата, а даже и да те поглези няколко дни след това преди да замине.  Hug

Павлинка, устискай още малко и гледай да не се ядосваш. Няма смисъл да си тровиш нервите и тези на бебето. Ти просто си лежи, а слугуването го остави на някой друг - примерно на мъжа ти, който не би трябвало да го е срам да викне брат си на помощ, ако не се справя. Ами така де, бременна си в 8-я месец, няма какво да те е срам. То и аз каквато съм "мека мария" все ми ги натрисат разни такива ситуации, но напоследък съм станала много зла и като не ми защитава никой друг интересите, си ги браня сама. По този повод малко мъжът ми го отнася, ама по-добре той, отколкото аз и бебето.

Емия, всички стискаме много палци на Karen, че тя е чак за края на септември. Praynig  Дано да устиска поне още няколко седмички.  Praynig

Валентия, аз ще раждам в Токуда при д-р Диков и имам само позитивни отзиви за него. Пробвай той да те прегледа, ако мислиш да раждаш там. По принцип преглежда само в сряда, но иначе нали си е всеки ден там, все ще те вмести, ако е нещо спешно (той има такава практика).

Общи условия

Активация на акаунт