Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 059
  • 307
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ти мила,
точно тои ме прегледа и каза че се развиваме нормално,
имам записан час за следващата сряда, но този днес ме стресна.
ЖК ми е води Коларов от Маичин дом и тои ми каза днес, големи сте за 38-отговариате... айде това ок, но износване на плацента и намаляване на околоплодните ме стресна, пък тои си вика, "аааааааааа, то е нормално"
е какво нормално има в първия ден на 9 месец?

# 196

Мисля си евентуално за Окръжна, ама не се сетих тогава да я питам.
Момичета, някоя от вас има ли впечатления от Окръжна? Да знам дали изобщо да питам за там.

Два пъти съм раждала в Окръжна и сега на там се бях насочила ама нещо се разколебавам  newsm78 . До колкото разбрах си имаш уговорка с лекар, което значи, че със самото раждане проблем няма да имаш. Обстановката разбрах, че и тя горе-долу се е подобрила, че едно време си беше много зле. Най-вече много хора с една стая настаняват, освен ако не е във ВИП стаите ама те май са малко и все няма места за там. Бебетата са при майките през цялото време и не се дохранват със шишета. Моите съображения против са насочени към неонатологията (не знам така ли се пише отделението на педиатрите).

Аз си Ви чета редовно ама не ми се пише, пък то и няма какво. Днес се бях насочила за консултация по ЗК ама много момичета чакаха и на мен не ми се стоеше. Ще опитам утре. Ако ми хрумне още нещо пак ще пиша, че сега не се сещам.

# 197
най-после успях да се регистрирам.......
 Laughing

# 198
  • София
Хакси, ще раждам в Шейново, за там се съгласих в крайна сметка. До колкото успях да разбера от доктора и за стая е говорено, щото аз само по тази причина се съгласих да ражда пак там.

Валентия, тая работа с ехографите е малко тука има--тука нема. Важно е кой ти е термина според ПРМ. Аз бих се доверила на лекаря, който все пак се е ангажирал с раждането. Той ще те следи изкъсно, а и в последните седмици се ходи редовно на прегледи, така че няма да те изпуснат.

adi_san, в Правителствена ще ражда моя приятелка около 20 Август, аз и дръг път бях я споменавала, но тя се е уговорила твърдо с тях от много отдавна и изобщо не е ставало на въпрос да ходи в друга болница. А за Окръжна има добри отзиви за родилното отделение, а и там ми правиха операция от апендисит. Останах доволна от условията, а ако си отидеш с твоята лекарка, едва ли ще имаш проблеми.

# 199
  • морето и сините вълни :)
Карен---стискам ти палци мила,дано бебока се задържи вътре

Момичета призовавам ви доста сериозно да си запишете по едно телефонче на щъркел ако не сте за да не с епритесняваме излишно и защото вече мисля че е време

Кали честита датичка мила..и аз се двуомя между тази дата и 22-ри.затова чакам другото бъдещо родителско тяло да си дойде в петък за 3 дена че да мислим newsm78 newsm78..

Валентия
-голяма съм блейка ,всеки път като тръгвам да пиша все е ти казвам добре дошла и всеки път забравям Sick Whistling ooooh! голяма съм гарга заспала еййй..та добре дошла миличка  bouquet  bouquet

# 200
Стискам палци на Карен всичко да минава добре и да успеят да я стабилизират та бебчето да се развие нормално в мама докато си му дойде времето да излиза. Дано за нея да се грижат добрите специалисти, които да направят необходимото. Колкото до нас - подкрепа, прегръдки и положителна енергия и изпращаме.

# 201
  • София
И аз стискам палци Карен и бебока да са добре и всичко да е наред!  Praynig

Аз много стриктно си записах няколко номера на щъркелчета, макар че те най-вероянто ще са преди мен...  Joy

# 202
И аз стискам палци бебчето на Карен да изчака поне още малко и всичко да е наред!!!  Praynig

# 203
Ей дано всичко с Карен и бебчето й да е наред и да си се роди нормално и без проблеми!  Praynig
А тия справки за болничен в сайта на НОИ как точно се правят? Аз се опитах да пробвам, но не съм сигурна, че търся на правилните менюта, защото не знам болничня обезщетение ли е, помощ ли е, какво е...  newsm78 Но така или иначе ми иска и някакъв персонален идентификационен номер, който също не ми е ясно откъде трябва да го имам и как евенулано да го получа. Моля ви, нека някой опитен да помогне, ще съм ви много благодарна   bouquet    bouquet

# 204
  • София
Привет и от мен Simple Smile
Днес пак пообикалях магазините и понакупих това онова, остана ми само кошарка и ваничка и съм готова  Grinning
Стискам палци с Karen всичко да е наред  Praynig

# 205
Здравейте отново милички, имам един въпрос, на който знам че е отговаряно и то подробно ама като съм блейка и забравих как беше, та въпроса ми е кърмата колковреме може да се съхранява в хладилник и колко във фризер и непременно в някакви специални съдчета ли трябва да е, благодаря ви предварително за отговора

# 206
  • Sofia
И аз съм с Карен и вярвам, че всичко ще е наред!

... записах няколко номера на щъркелчета, макар че те най-вероянто ще са преди мен...  Joy
Нищо де, то не пречи да снасят хубавите новини. Grinning

Относно името ми като щърк, нЕма нужда... гсм си вдигам единствено аз, та отговарям на Морена без проблем Laughing.... друг е въпроса, че в къщи всички са наясно с другото ми аз, та пак не би имало проблем с ника ми .... ама съвсем не искам да си изтипосам името на всеослушание, щото не четем само ние тук я.
Пък и аз с който съм се запознала реално, на повечето им помня предимно ника.

# 207
Привет и от мен!
Аз да се похваля, че вече взехме кошарата и щ я сглобяваме след малко  newsm44 Вече си приготвих и "сакчето" за болницата (то доста голям сак си стана ама айде  Joy) Утре ще пера бебешки дрешки и ще ги нареждам, че вече май е време .........
Еееееее Пебс, не се давай на такива изкуфели дъртофелници, чак аз се ядосах  newsm61 newsm61
Кали, честито ти датичка, ще чакаме вече само такива добри новини  Hug А относно престоя в болницата- навсякъде практикуват по различен начин, при нас ако всичко е наред сслед секциото те изписват след 5 дни  Peace
Дано всичко да е наред с Карен и с бебето  Praynig Praynig Praynig
Отивам да гледам мъжо как сглобява кошарката, после ще се отчета със снимки  Hug Hug Hug

# 208
  • София
Относно името ми като щърк, нЕма нужда...
smile3532

Охх, много смешно ми стана. Значи като звънна, да търся щъркела Морена ...

# 209
  • София
cherry_spa - до 24 часа в хладилник, а във фризер до 3 месеца - по упътването на Avent поне така пише

Общи условия

Активация на акаунт