Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 042
  • 307
  •   1
Отговори
# 210
cherry spa,
Ето тук има много подробна и ценна информация.

# 211
Escarina ПИК трябва или да си получила с последното писмо от НОИ, когато дават отчет за 2004г, или може да отидеш да си поискаш от самото НОИ при вас. не знам как е там, но в София, отиваш ЛИЧНО, попълваш молба и веднага ти издават кода. И после се води обезщетение за нетрудоспособност или нещо такова беше. Лесно е за намиране в техния сайт, аз днес така си проверих моите и се оказа че са ми превели всичко до момента. да не повярва човек.

Басилискче благодаря за линкчето.

# 212
https://benefits.nssi.bg/

Escarina   от този адрес, но само с ПИК се получава информацията за изплатените обезщетения за неработоспособност. Самият ПИК се получава от ТП на НОИ по постоянен адрес на лицето, освен ако не си намериш оная разпечатка от 2004 г., която получавахме по пощата.

# 213
Escarina ...може да отидеш да си поискаш от самото НОИ при вас. не знам как е там, но в София, отиваш ЛИЧНО...
Простете невежеството, но къде ТОЧНО се ходи в София? Може ли адреса на въпросния клон на НОИ, моля.

# 214
Базилискче, Gia_fire благодаря много за бързия отговор.

# 215
Здравейте момичета,
аз бях една седмица в болница и сега се старая да наваксам и да изчета всичко. Виждам, че всички сте добре, дано не греша, надявам се да не се е случило нещо непредвидено. Последно прочетох за тревогите на Вилиан, но доколкото разбирам сега вече всичко е наред с нея и бебчето и се радвам за това.
Аз имах повишено кръвно и бебката беше изостанала с 3 седмици, но сега всичко е наред.

# 216

Простете невежеството, но къде ТОЧНО се ходи в София? Може ли адреса на въпросния клон на НОИ, моля.

Стамболийски 62

# 217
  • София
Hexina

Централно управление на НОИ
СОФИЯ, 1303
бул. "Александър Стамболийски" № 62-64
Тел. (02) 926 10 10
E-mail: NOI@nssi.bg

106 стая - издават ПИК кода и става за минути - до 2 дни може да забавят включването му и после си проверяваш каквото те интересува.

# 218
Мерси много, момичета!  Hug

# 219
Айде пак да се запиша и аз.Ей това да си в отпуска било много изморително...друг път си седя в офисчето по цял ден...а днес от сутринта съм по улиците.Първо пообиколих и намерих в ч магазин цялата гама Цано максима и съм много доволна.
После за последна ЖК при доки преди да хвана пътя за Пловдив,излседванията са ок(вагиналното не е готово само),обаче хемоглобина 108 и ще пия желязо.Ама то така,последно ктъв ми е вземана в 3ти месец #Cussing out
Мърмора,че съм качила 4 кила-викам и кво да правя да се обеся ли???
И накрая се оказа,че на овцата видеозона не и работел и грам не прегледа бебо,а за тонове не е чувала сигурно...та другата седмица пак ще ходя.Обърка името на фирмата на болничния и се качвах още 1 път до 4тия етаж на поликлиниката #Crazy

Днес е видях с една приятелка,каза,че била беменна в 4та седмица,и двмата го искали,ама майка и не харесвала приятеля и и и казала да маха бебето.Много тъп съвет за една майка.Той не,че приятеля и е стока,ама като се харесват и като искат бебок,дъртата за кво им се меси.Аз само и казах,че да си бременна ид а очакваш бебок е страхотно Laughing
Пебс,много тъпи хора има и недосетливи.Ама и аз мисля,че не трябваше да даваш бананите.Мен в банката ме знаят вече и ме пусакт най-отпред,а днес в една препълнена аптека ме пускаха пак отпред Laughing
Катрин 7,благодаря за предложението,но няма нужда да ви занимавам за дрешките,ще видя първо в Пловдив какво може да открия,там ще има по-голям избор Simple Smile

# 220
Виждам,че датички за секцио си имаме вече.Само така,браво Кали За Шейново доколкото знам ги държат 4,максимум 5 дни /ако всичко е наред/,а в Майчин дом- 7 дни.Дано таткото е тук Praynig

Карен,стискам палци да задържиш още малко  bouquet

# 221
Имам си креватче  newsm44 но не се знае кога ще го сглобяваме моят мъж е много суеверен.
T:)   Ходих във Втора градска но закъснях и изпуснах началото но ми хареса  Wink В стаите има по 2 легла и WC дават нощници / които са само на 5 дни значи новички / пелени не искат но може и да занесеш, предлагат лигнин ако не си носиш превръзки, свиждания няма и не дават на родилките да излизат. Когато родиш може да се видиш с таткото и той да види бебето. Избор на лекар 800 лв /малко слабичко/  повече ми хареса от Шейново защото не се налага да си на опашката сутрин за да се пооправиш   Blush и мисля да раждам там   Peace

И аз съм с Краен    Praynig

# 222
Аз си нямам дата за секциото  Sad
само ми казаха възможно най-близо до термина

# 223
  • морето и сините вълни :)
ЛИДИ--мила включвай се по честъичко че съм те замислила с тез мъничета...и дса си запишеш ЩЪРКЕЛОВ номер.че близначетата излизат по рано..Кажи как си ти ,как са те..много си кратка Peace

# 224
привет мамчета
три дена нямах интернет и много ми липсвахте.вчера бях на консултация и доктора ме обърка съвсем.каза,че бебо е около 3кг и на 20 ме вика на ЖК.тогава ще определи и дата за секцио.та то не останало. newsm78иначе вече и аз съм в болнични по майчинство.
сега ще ви оставя за да ви изчета,че за три дена сте писали,писали...

Общи условия

Активация на акаунт