Броиме дните със наслада, СЕПТЕМВРИ ще ни изненада!

• 11 039
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
Ани,добре съм ,благодаря.То ще се чуе,не се тревожи.Записала съм си щъркелови номерца,ама се моля да не ми трябват скоро. PraynigОще нямам дата за секцио,вероятно ще е в края на месеца! Дано устискам до тогава,че хич не ми се ще да са в кувиози и т.н.Багажа ми е стегнат де....
Ходим редовно на записи,ритат като за световно и вече не зная къде са главичките,къде са крачетата LaughingПоследно бяха и двамата седалищтно,но все още има шанс да се обърнат.А аз съм добре,не се оплаквам от нищо.Е,не мога да спя нощем,ама като се замисля колко момичета се молят да не спят по тази причина и ....
Гледам и ти датичка се чудиш. Thinking..Каквото и да избереш все ще е хубава Hug

Базилчо,мисля че ти щеше да купуваш прах бамбиноМио - последно за колко пранета е? Друга мама беше споменала,че не е за 70 както е обявено,а за 12.Така ли е?

Момичета в Августовския отбор ни чакат с нерърпение,ама има да почакат Laughing

# 226
Кошарката ни вече е сглобена  newsm68 newsm68 Не мога да спра да й се радвам. Вече сме с нова подредба в стаята и имам нужда от време да й свикна, ама стана супер Laughing
Малииииииииииии, то с тези бебешки покупки наистина си е луда работа, не мога д аспра да купувам  Crazy Crazy Такава шопинг мания ме е обзела, че то бебе вече има повече дрешки и от мен  Sick
Иначе при нас всичко е наред, само дето последно бях на преглед като си вземах 45 дневния болничен на 20.07 и сега чакам доки да се върне от отпуска следващата седмица, та да се видим вече как растем. Последно бяхме 2500гр, на мен ми се стори малко множко, ама ще видим като излезе  Whistling
Момичета да ви питам с колко спални комплекта е нормално да се запасим Thinking 3-4 дали ще са достатъчни?
И да ви питам (то може и да сте говорили ама да съм го пропуснала) за стерилизаторите ако се наложи да ползвам, май ще предпочета  да е електрически и ще ви помоля ако знаете някой като марка и ценички, че доста скъпички ми се виждат. Вчера видях този на Нук, за 6 шишета 145 лв. Ще се радвам ако имате повече инфо да я споделите  Hug
Чао от мен и лека вечер.

# 227
liddi,
Прахът наистина е за 10-ина перални, така че скъпичък идва, иначе е супер като съдържание - от това което прочетох друг подобен още не съм открила. Ако ми докарат това устройство за прането с ултразвук, може би ще мога доста повече да изпера с тая опаковка, щото с него много икономично се пере, съвсем малко прах се слага. Но никой не ми се е обадил още за тая поръчка.
Много ме вълнува препаратът за бебешко пране на Фрош, за който разправяше Лилеби - щото Фрошовете са без фосфати, но пък имат ензими останалите им продукти, а за бебе е добре препаратът да е небиологичен, т.е. без ензими. Бамбино Мио отговаря и на двете изисквания, но може и бебешкият Фрош да е без ензими, ако го намеря, ще проевря.
За близначетата скоро четох че при разни изследвания с ултразвук се наблюдавал доста сложен социален живот в майчината утроба - виждало се как се удрят и ритат, как се целуват и си играят заедно. Това общуване още преди раждането страхотно им стимулира развитието, тъй че са много облагодетелствани деца. Супер интересно ще е да имаш близнаци (освен че ще е доста голям сбръч да гледаш две бебета). liddi, леко раждане ти желая - че нали с близнаци може да избързаш.  Hug

# 228
Карен, дано всичко се оправи  и бебока да почака още малко  bouquet
Калина, радвам се, че всичко се е наредило и вече сте си вкъщи  Hug
Моренски обещавам да остискам до срещичката ни в петък, макар че наистина термина ми наближава заплашително  Mr. Green
Честити датички на Самораслячето и Кали! Hug
Ани ,Кали и на мен 24ти ми е дата фаворит, също и 25ти. Заплюла съм си ги много отдавна за раждането на бебка. Ама аз засега съм нормално и защо ли си мисля, че никой няма да се съобрази с моите фаворити Whistling Дано донесе много късмет на вашите бебоци. Ани и 22ри да избереш, пак суперска дата - за мен с лична сантиментална стойност Flutter
Добре дошла Валентия. Дано много ти хареса в нашия септемврийски отбор Grinning
Ескарина и аз забелязвам, че напоследък имам по-малко коластра, което ми се вижда леко нелогично. Незнам дали е тенденция или случайност.
А пък аз да ви издам, че сред нас има видна художничка, дето незнам защо си трае тъй скромно, скромно. Мацкото на последната лекция на училище 9 месеца получи наградка за най-сполучлива рисунка на коремче Peace Получава моите лични поздравления, макар, че снимката не съм я виждала. Моля талантката да не се крие, а веднага да я публикува Mr. Green Ша ма прощаваш, че те издадох, ама не се сдържах.
А вие къде се бяхте скрили не е истина. Гледам си аз за познати лица на нашата масичка, ама нъцки- чак след като започна лекцията ви визирах. И после толкова бързо се изнесохте, че не можах да ви засека ooooh! Ама нищо- утре съм на линия и този път ще се оглеждам много осторожно Crazy

# 229
  • Асеновград
И аз да кажа какво стана днес след прегледа-Мери ми обиколката на корема и аз викам-много ли е пораснал-а той-ами не-даже е намаляла и аз така гледам Shocked Shockedгледа ме на ехограф и казва- раждането наближава- околоплодните ми води са много малко и плацентата е започнала да старее-каза че до 1-2 седмици ще родя.Казвам ви момичета, в 9 месец съм,ама изтръпнах като ми каза до 1-2 седмици.Мъжа ми и той с мен и той така-целия от вълнение изтръпнал GrinningИначе бебка- 100000 % сигурно че е момиче- е 2 500-док.каза че е нормално-но аз мисля че е малко мъничка,но всичко си е наред с нея де-гледахме всички органи и така.Относно тази бактерия, за която толкова се бях шашнала док. каза че КАТЕГОРИЧНО не е опасно нито за бебето нито за мен по никакъв начин, но все пак е по-добре да я нямам-и ми даде пример- мръсните ръце не са опасни,но е хубаво да се измият.Даде ми ципрофлоксацин и едни свещички и каза че са абсолютно безвредни и че за 3 дни ще съм ок.Та това е от мен- много съм щастлива. А сега ще се върна да ви изчета Hug

# 230
Карен  стискаме  палци  дано всичко  е наред. Praynig

# 231
Красии радвам се за добрите новини  Hug Така както си го написала си представих как и на мен ми го казват това с 1та седмица, та чак и аз изтръпнах. Ама то няма мърдане. Скоро трябва да излизат бебоците Grinning

# 232
  • морето и сините вълни :)
ейй тресе ме вълнението да знаете и мене..кой ще с е похвали с първо бебче Hug Hug Hugсамос едя и киризя  дали няма новина във форума Mr. Green

ммм Да Красииии-ще да се ражда мацко няма как.и да с епулиш и да не се пулиш няма друг начин Joy Joy

Басилискче-аз нали споменах че оназ вечер гледах в пикадили Фрош ама бебешки нямаше Crossing Arms Crossing Arms Crossing Armsявно не е много търсен. Crossing Arms ThinkingАко намериш от него свиркай киде има Whistling

iliqna-ехеее вии направои сте изкупили магазините бе мацки...уби ме с израза че има повече дрехи от теб вече Joy Joy Joy

Лиди-бравос че са добре мъниците..,много се радвам...ама защо те оставят за накрая на месеца..да не тръгнат мъниците сами да излизат  Mr. Green

мм да августинките  ни привикват ..при тях Joy Joy Joyаз им писах че не ние гръмнал още топа..ама ни чакат с отворени обятия Joy Joy

# 233
каза,че бебо е около 3кг и на 20 ме вика на ЖК.тогава ще определи и дата за секцио.
А, имало и още една мама в клуба на много шишкавите бебета по никое време.  Wink Аз вече точно започнах да свиквам с мисълта за планирано секцио и свеки като писна, това били лиготии, трябвало да се чака до последно и да се пробва за нормално. Ама аз все си мисля, че ако докторите изчисляват как през големината на таз А не може да мине бебе с размер XXL (XXL>>А), май е по-добре да ги послушам, а да не се мъча като грешен дявол...  newsm78
Аман вече, заравям си главата в пясъка като щраус и отказвам да го мисля това още един месец!  Crossing Arms

# 234
Tiarra, във вторник бяха седнали вече на масата, на която обичайно седим, затова там се бяхме скрили, нямаше друго свободно местенце. а аз прилежно си попълвах анкетката и не съм те видяла като си влязла. после си тръгнахме бързо, че беше много задушно вътре и мен лично ме хванаха лудите, а да не говорим, че и тази презентация вече за не знам кой път я слушахме  Mr. Green за утре аз няма да мога да дойда, ще ходя да ме бодат за изследванията за операцията и няма да успея да стигна навреме, но ще се видим другата седмица, вие да слушате и за мен утре  Wink а за картинката - хич не се и сетих да се похваля, а и тя не е кой знае какво, нямах много площ за творене  Mr. Green , че корема, дето рисувах още не е огромен като нашите  Mr. Green но съм си сложила собственоръчната ми рисунка в албумчето ни от училището, а и чакам другия вторник да творя върху някоя от вас  Wink стига да има желаещи  Mr. Green
карен и аз стискам палци всичко с теб да е наред  Hug

# 235
ani-bani ме провокира да погледна вашата темичка(вярвам,че не ми се сърдите...) и реших да погледна първата ви страничка и с удоволствие видях,че има мами,които чакат третото си детенце...Ще можели да ги помоля да се включат в темите на многодетните мами в подфорум Нашите деца? благодаря ви!

На всички вас леко раждане!

# 236
Карен,стискам палци за вас с Бебко.  Hug Така де, мъничето ще се чувства по-добре в собственото си басеинче,докато минат летните горещини.Дано притесненията ти се разминат и всичко да се нормализира и да се прибереш в къщи до раждането.

# 237
E как така ша ходите при августинките ?!  Naughty Те тва пък на нищо не прилича  Crossing Arms
Чакай сега mackomacko ти си рисува върху собственото шкембенце ли  newsm78 бравос - супер си  Peace и как разбра къде да рисуваш  newsm78 че аз на мойто си нищо не мога да закарам  Joy Joy Joy
Хексинче, за какво наистина да се мъчиш като грешен дявол - тя медицината го е измислила, ти за какво да се пънеш  Rolling Eyes пък и ако мъника е наистина дебеланко и за него ще е по-добре да си го извадят докитата  Hug
Краси, честито ти добри новини за бактериите - успокои ли се най-после  Hug
Честито на мамите с покупките -  Peace
Илиянче, и аз като тебе натрупах доста дрешки в последните дни  Crazy, ама реших да се стопирам за малко ... поне засега  Mr. Green
Калина, радвам се, че всичко  е наред  Hug
и кво друго щях да пиша ... newsm78
та викате, че е време за раждане ли  ooooh! ми щом трябва, пък и се налага ... Grinning

# 238
Калина добре си се завърнала от болницата, дано нямаш повече такива проблеми че е кофти и другия път да си излезете от болницата със здраво и хубаво бебче.
Ама Хексинче свекито ти ме уби направо вече сме далеч от времето когато тя е раждала, сега няма за какво да се мъчиш като има и по-удобно а и ти не мъчиш само себе си ами  и бебчето.

# 239
Калина,радвам се че вече всичко е наред с Бебка.Искам да те питам лекарите как коментираха изоставането от три седмици-като ттегло или според различните параметри при УЗИ прегледа.Казаха ли какви са причините за изоставането?В болницата какви мерки взеха,за да наваксате и успяхте ли за 1 седмица да наваксате 3?Питам защото при нас има 2 седмици изоставане и аз се притеснявам,а лекарите смятат че всичко е наред.Извинявай ако ти припомням неприятни преживявания.

Общи условия

Активация на акаунт