Спамо-чат темичка(06.08 - 12.08)

• 59 202
  • 4 866
  •   1
Отговори
# 4 620
  • София
Мараба, банда Hug Hug Hug

# 4 621

Изпреварих те  Hug Как изкарахте?

ПЕТИ, ПЕТИ, ПЕТИИИИИИИИИИИИИИИИ   bouquet  bouquet  bouquet
Добре дошла  Hug Hug Hug

# 4 622
Cry никой ли няма от Пловдив
Сигурна ли си, че задаваш правилния въпрос? Половината заведения в този град се държат от турци. Дори хотел "Тримонциум" вече е турски.

# 4 623

Ооооо, Петилия! Hug

# 4 624
  • София
Изкарахме супер, ама много малко, беееееееееееее newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Па на отиване ни спреха куките и ни написаха един хуйбав актец за малко превишена скорост и взеха на Фил талона, та тия дни тръгва каде КАТ, да видим колко ше ни одрусат ooooh! ooooh! ooooh!

# 4 625
Рускееееее, те ти хубави картинки http://tattoo.ptattoo.ru/index.php?CURRENT_FOLDER=13&

# 4 626
Абе ей, на няколко места го засичам, абе квой туй ДиС? Некой от форумите тук ли?

# 4 627
  • София
Абе ей, на няколко места го засичам, абе квой туй ДиС? Некой от форумите тук ли?

Дом и семейство Peace

# 4 628
Дом и Семейство=ДиС. Нещо като Шести отдел, ша знаш. Mr. Green Ама с едно 'и'по средата.

# 4 629
ааааа, ясно.. не е за мен начи.. ок, мерси..

Ай че умрях от глад бай Mr. Green

# 4 630
Дом и Семейство=ДиС. Нещо като Шести отдел, ша знаш. Mr. Green Ама с едно 'и'по средата.
Алооооу! Аре да не си вадим досиетата, а? Щото аз над половината си публикации именно там ги натрупах (и в темата на Руска в "Красива мама", мухахаха) Simple Smile

# 4 631
  • София
Аре, чао и от мен, отивам да качвам снимките в Албум, после ако искате и линк, за некои мое и паролка да пусна Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 4 632
  • там нейде .............

Сигурна ли си, че задаваш правилния въпрос? Половината заведения в този град се държат от турци. Дори хотел "Тримонциум" вече е турски.

верно ли? И Пловдив ли стана турски newsm78 newsm78 За тук ясно , ама и Пловдив ли окупираха?

# 4 633
  • там нейде .............
само на некой ли бе Пети?

# 4 634
верно ли? И Пловдив ли стана турски newsm78 newsm78 За тук ясно , ама и Пловдив ли окупираха?
Че то си е открай време, ама сега е очевидно - Тримонциум е един от символите на града. Но тук местните турци са малко. Или не са толкова много, колкото в Кърджали, например. Тези, с много мангизи, идват от Турция. А четох наскоро, че собственика на Тримонциум сега го издирвали с Интерпол... Такива ми ти работи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт