Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 527
  • 855
  •   1
Отговори
# 720
Ох, Ванче, потекоха ми лигите  Crazy

и на мен,признавам си. Crazy

близнах от крема,близнах от ганаша...страхотия ви казвам.Лошото е ,че няма да ям. Confusedили може би е добре... Laughing

# 721
  • София
Здравейте отново!

Вече сме в по-добри отношения, до кога ли?

Аз нещо не съм сигулна за хранат, май ми е малко. Досега - закуска манджата от снощи, онази дет си я направих заради Хъф; обяд 3 яйца с майонеза; сега една бира  Mr. Green Вечеря след малко, че още се готви - снощната манджа в нова доза  Joy Вода недостатъчно, нерви повече.

Утре мислим да ходим в Националния Исторически Музей и ще липсвам. Мисля да изкарам един хубав ден в полите на Витоша и отсега се настройвам с кеф!

# 722
Идвам да си допълня вечерната проверка  Close
Тръгнах да си свалям лещите - 1 час. Ужасно нещо.
Така се изнервих, че в тоя 1 час изядох още едно парченце от шоколада и 1 филиа бонус с омеги.
Общо калориите ми станаха 1400 - въглехидратите естествено са в повече.
Махнах ги най-накрая тия пущини  #2gunfire
Болят ме очите от зор  Crazy
Сега се закотвям пред телевизора и никакво ядене повече, обещавам.
 newsm46

Ванче, какво е ганаш   Rolling Eyes

# 723

Ванче, какво е ганаш   Rolling Eyes

крем от сметана и шоколад. Crazy

# 724
  • София
Ганаша Хъф е едно такова мнооооого вкусно и нережимно нещо, което на този етап е по-добре да не знаеш какво е  Wink И аз много обичам, ама тук в къщи за момента е мръсна дума, щот иначе не ме чакайте да свалям кг и обиколки

# 725
Ехо - "вечерна проверка"  Wink

Жд - по тона ти разбирам, че млко съм те ядосала. Виж, само трябва да знаеш, че и аз работя на пълна ставка(детето е по 10 часа в градината дневно), отделно другите ми ангажименти. Но с караници и скандали дори в делничен ден с ограничено време няма да можеш да убедиш детето си, че лягането е правилното за него нещо за момента. Трябва просто да "доведеш"детето до разбирането, че твоето желание еи  негово.

Вещи - Аз мисля, че на децата да трябва да се извиняваме, ако имаме усещането, че сме сгрешили. Дори повече от това, на децата трябва да се казват само неща, които имаме редвид, а не ей талка подхвърляници. Ако не си изядеш храната няма да ти дам да гледаш телевизия ... и после не го правиш - тук децата веднага напипват слабост и манипулират. Аз никога, ама никога не заплашвам с каквото и да било, само от страх, че няма да удържа на заплахата.

Е, тук е момента да ви призная, че далеч не съм идеалната майка, но за мен децата са моята житейска инвестиция. Не се изморявам да уча за тях и да се уча от тях  Hug

# 726
Добър вечер мили мои !
Пак сте завихрили гореща тема , този път не мога да се изкажа .  Simple Smile
Днес съм режимна от всякъде , не ми се пише меню , мързи ме .
От утре съм на НВД и поне до морето - слабея не слабея това ще правя .
Ако ме свие жлъчката , няма да е Високо мазнинно , но ако си трае ще е НВД - ВМ .
Изпълних си плана за деня , свалила съм сигурно поне 1 кг само докато се епилирах - бляк егаси и кърския труд .
В солариума нещо се заблеях и не си сложих очилата , сетих се когато светнаха всички лампи и нямаше как да изляза . Почуствах се като мишка в капан . Мижах 10 мин  Joy .
Сега отивам да си направя вечерята , знам , че е късно , но не ми се рискува да си легна гладна .  Mr. Green

Не спортувах днес , не остана време . Но утре това ще е първото нещо , което ще направя сутринта .  Whistling

# 727
рицарки, между вас има плагиатка:)
казахте предните дни тиквички, пълнени с яйце и сирене и аз това направих. вчера хъфи каза кайма с тиквички и днес това ядохме. това е положението:)
поне съм склонна да менкам рецепти, диетични:), няма само да ви използувам за идеи:)

ето две от моите, които и преди съм казвала - пълнени гъби с яйца и сирене и запечени на фурна и кайма със спанак. който иска - поствам рецепти.
за пиле със зеле няма пак да говоря, щото то при мен си е традиция , откакто съм на диета - правя една каца и ям през седмицата:)

# 728
рицарки, между вас има плагиатка:)
казахте предните дни тиквички, пълнени с яйце и сирене и аз това направих. вчера хъфи каза кайма с тиквички и днес това ядохме. това е положението:)
поне съм склонна да менкам рецепти, диетични:), няма само да ви използувам за идеи:)

ето две от моите, които и преди съм казвала - пълнени гъби с яйца и сирене и запечени на фурна и кайма със спанак. който иска - поствам рецепти.
за пиле със зеле няма пак да говоря, щото то при мен си е традиция , откакто съм на диета - правя една каца и ям през седмицата:)

То и аз от вчера почнах да бленувам тиквички с кайма и утре ще си направя .
Нали ще съм на НВД вече . Докога , не се знае  hahaha

# 729
ами освен да ти цитирам пак ипократис - докато има потенциал и виждаш резултати от тази диета, давай. ама не за една седмица, просто не се отказвай. понякога човек трябва да е по-търпелив и настоятелен и резултатите не закъсняват да му се отблагодарят. можеш да я направиш нвд ниско мазнотийска. не пречи. и да те подсетя да не забравяш да пиеш витамини.

# 730
И аз плагиатствах- на Ванчето мусаката  Mr. Green ама не точно по рецепта- малко видоизмених  Rolling Eyes ама стана мноооооого вкусно  Crazy
За децата...кво да кажа...имам някои вижания, но определено незнам кое е правилно, най-малкото защото ми е първото детенце,а и няма покрай мен близки,които да са "в час" повече от мен. Като ми прави на инат се карам. Понякога викам повече отколкот трябва и ме е яд, но не се сдържам на моменти. Сигурно,ако не бях сама и имаше кой да "сътрудничи" във възпитанието нямаше да е така. Не знам. За пошляпване същото. Имаме си случки и такива. А за извинението не съм се замисляла. За сега се извинявам,когато нещо направя без да искам- бутна я или нещо от сорта, или сбъркам ,че нещо е направила,а то се окаже,че не е тя. Определено ми трябва и малко четене на литература, но за момента няма кога. Единствения вариант е да си купя книга, ама за туй трябва да спестя от закуски  Joy Joy айде да не изказвам повече некомпетентно мнение.  Mr. Green
Сега се закотвям пред телевизора в равнинно положение. Утре сутрин,ако не вали пак съм си навила събуждане за обиколка  Simple Smile
Лека и спокойна нощ ви желая.  Hug

# 731
Диче,радвам се,че мусаката ти хареса. FlutterА капака как го направи? Mr. Green

# 732
  • София
 hahaha Леле половината форум яде тиквички с кайма, а другата половина ще яде  Joy Joy Joy Хъфи ти си роден лидер. От тебе тръгна тая краста.

Казва го човек натъпкал се с тиквички с кайма  bowuu

# 733
  • Пловдив

Само като си го представя и ми се доплаква  Cry

# 734

Само като си го представя и ми се доплаква  Cry
шшшшшшшшшшшшт!тихо,тихо. spoko

Общи условия