Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 526
  • 855
  •   1
Отговори
# 735
  • Пловдив
Майче, по принцип съм съгласна. Това, което цитирах е мнението на разни светила, които са единодушни - и живи, и разни отдавна си отишли през миналите векове.  А иначе говорех, че родителите се карат в повечето случаи справедливо, но тези дяволчета като ги заронят едни тежки - тежки и на нас ни дожалява и ... А че децата си заслужават понякога да им се скараме, заслужават си. Просто не трябва да съжаляваме след това, това е моето мнение. Друг е въпросът дали винаги го удържам  Embarassed А иначе за заплашването съм твърда - ако заплаша с нещо(много рядко се случва) но после съм на принципът тъп и упорит- гледам са си го спазя.  Mr. Green

# 736
Да се запиша пак.
Ванче, честита ти звездичка.
Относно дечицата - ами много са хитри, аз се опитвам при някакъв спор да предложа някаква алтернатива, така, че да се спре заинатяването, но да не е нито на мойта, нито на неговата, за сега успявам.
От по-опитните от мен знам, че на дете като обещаеш нещо, трябва да го спазиш, а не само да отбиеш номер, защото много ще го разочароваш - за това слушам внимателно и внимавам какво обещавам.

Лека нощ.
До утре.  Simple Smile

# 737
лека нощ и от мен. Hug

# 738
  • Пловдив
От по-опитните от мен знам, че на дете като обещаеш нещо, трябва да го спазиш, а не само да отбиеш номер, защото много ще го разочароваш - за това слушам внимателно и внимавам какво обещавам.

Това твърдо да. Смея да кажа, че никога не съм излъгала с обещание децата си. Дори като искат да измъкнат нещо от мен ме карат да обещавам, защото знаят, че винаги си спазвам обещанията, ама майка им не е вчерашна, обещава само неща, за които е сигурна, че може да спази Simple Smile

# 739
Аз пък по никое време се качих на кроса , откарах 15 мин и можех още толкова .
Но си спомних преди месец и нещо , как така пак се изсилих и после две седмици ходех , като пребита .
Та слезнах , честно казано с нежелание .
Утре пак ! Mr. Green

Попрочетох първия пост в темата за НВД , за да си припомня основните неща и реших да си изчисля нужните ми за мен калории .
Леле на мен ми трябвали 2743 калории , за да си запазя сегашното тегло ( не , че горя от желание ) , значи не е чак такова прегрешение , че редовно стигам към 1500 калории .
Даже аз доста съм ги намалила , за моите килца .
Вдигам си ги най - нахално на 1600 пък , нали вече и ще спортувам .
Абе хитра съм , само и само , за да си хапна още малко съм готова и да се поизпотя .  Sunglasses

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 00:58 от nepukistka

# 740
ЧаУУУУУУУУ ви мили, умни, сръчни, добросърдечни, диетични, подкрепящи се, разбиращи, изслушващи, красиви рицарки!
Няма да ме има известно време!

# 741
  • ГОре на черешата...
Добро утро   bouquet !

Кафенце   

Аз съм кукнала в 4,30, ама изчаках малко по-прилично време за тук Rolling Eyes...
В къщата точно под прозореца на спалнята ни има нови квартиранти - пълни идиоти - крещят, трещяj входната врата /желязна/ и в 4,30 точно всяка сутрин мъжа заминава нанякъде с колата. То лошо няма, и на нeго не му се става сигурно, обаче незнаете за какво отваряне на гаражни врати става дума, за какво трещене, пък бръмченето на колата му - Боинг 747 Д издава по-малко шум #Cussing out...
И тъй - всяка сутрин съм кукуряк по първи петли...дано само като се появи Мишката не й прави впечатление този шум иначе...

Сега си пия кафенцето, поглеждам подозрително облаците отвън и им правя заклинания да не са посмяли да завалят до обед, че да си свършим работата на разсадниа.

Като я няма още Тани аз мога ли да ви пожелая:
Днес ще бъде един прекрасен ден Hug!

# 742
Добро утро  Hug
"Лудото Ленче" е заспало в 1:30 и станало в 5:30 ч.  Mr. Green ходих да тичам,ама тоз път в двора на училището. И след 25мин се появи един батко с един огромен ротвайлер и аз се изнесох лека-полека  Laughing Laughing Laughing
Ванче с капака нещо обърках май , щото не се наду. Май много го оставих да се сгъсти  Rolling Eyes и на работещ котлон пусках яйцата. Другия път ще е по-иначе да видя къде ми е грешката. А и тикветата от мързел не ги запържих,ами ги нарязах на кубчета и така ги бумнах вътре  Mr. Green
Отивам да храня фурийката. За сега ви желая бездъждовен и усмихнат ден   bouquet

# 743
  • ГОре на черешата...
.... И след 25мин се появи един батко с един огромен ротвайлер и аз се изнесох лека-полека  Laughing Laughing Laughing

От баткото или от ротвайлера  hahaha

# 744
В случая май и от двете  Crazy  Laughing

# 745
  • ГОре на черешата...
Що бе, аз от баткото не бих избягала Mr. Green...

# 746
Къде бе, къде са батковците?  search

Мариетка, благодаря за кафенцето. Добре ми идва сега.

# 747
  • Пловдив
Добро утро момичета!  Hug Аз заминавам на село, има събор и познайте ...  Mr. Green Довечера ще гледам из под стола  Crazy

# 748
Ехо, добро утро  Grinning
Аз закусих - 1 кофа кисело мляко 4.5 %
Сега ще пия кафе.
Кантара ми прави мръснишки номера  #2gunfire
Показва 1 кило повече. То ясно, че снощи изядох една филия, ама чак 1 кило повече -  не е познал, че ще се вържа   #2gunfire
Предпоагам съм прекалила със солта във вчерашното ядене.

Хубав ден на всички пожелавам   bouquet

# 749
Що бе, аз от баткото не бих избягала Mr. Green...
И аз попринцип,ама този беше такъв,че да избягам  Mr. Green  Laughing Laughing Laughing

Леле попиках се от смях с тия двамата Иван и Андрей.... Joy Joy Joy страшни танцьори са  ooooh!  Joy Joy

Хъфче ш'са опрай - няма къде да иде- не е от филията- или е точно от нея,ама късно изядена и водозадържаща ...  newsm78 знам ли...

Общи условия

Активация на акаунт