Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 523
  • 855
  •   1
Отговори
# 750
Диче,   Hug
ще му се наложи да се опрай  #2gunfire

# 751
Добро утро. Hug

Деничке,ще те чакаме.  bouquet

Мариетке,благодарско за кафето. Hug

Хъфчо Hug,и аз съм в стрес. ConfusedТова ПМС ще ме умори.снощи хапнах 2 филии и  днес съм с 2 кила отгоре. Sad

Диче Heart Eyes,сместа само трябва да заври и изключваш.Яйцата се добавят при изключен котлон.Затова не се е надуло-опекла си яйцата. Rolling Eyes

Вещи приятен ден и на теб. Hug

# 752
  • София
Здравейте мили мои! Аз пък не мърдам ни напред, ни назад. Запълнал се е кантара и това си е  ooooh!

Днес ще бъде един прекрасен ден, въпреки че това малкото пак успя да ме извади извън релси.

Хайде изчезвам, до довечера!

# 753
Здравейте Рицарки!
Вероятно не съм ви липсвала, ама вие на мен - много!Да знаете!
Голяма почивка му ударих!Голямо спане, голямо плюскане!И прегрешенията ми - и те големи!Чак ме е срам да споделя!
Добре, че последните дни се взех в ръце, та да спра регреса, че иначе - язък ми за напредъка.
Тая сутрин кантара ме показа с 500 гр. повече, от теглото с което тръгнах!Иначе мерките са си същите.Т.е. - навреме съм се спряла!
Най-ме е яд така!Вижам резултата върху себе си, много се кефя и съм доволна и после, за кой дявол се издънвам, и аз не знам!Ама карай!...А и кантарите си бях понесла, и елка, и таблицата със съдържанието на храните - та да меря, да смятам и да съм стриктна!...Мерих друг път, добре поне, че върнатото е малко!Най ме е яд обаче, че пих по-малко вода!И, че изгорях като последния човек на плажа!Голям съм охлюв!

# 754
Здрасти Голди.И аз съм така-виждам резултат и му отпускам края,или ПМС ще ме гони...абе шантава работа.
Днес се чуствам като балон...отврат.

# 755
Голди,
аз че съм луда - луда съм, ама не съм предполагала, че има и по-луди.
Че кой носи кантар и елка на морето   smile3532

Нищо ти няма   bouquet Heart Eyes
Ми че тя почивката затва е почивка.
А и най-вероятно си се движила повече.
Днес почваш наново - с нови сили.
Таман си залъгала малко метаболизма и сега един режим ще му дойде изневиделица   bouquet

Добре дошла

# 756
Луда съм я, единият кантар /тоя за манджите/ го носих от Варна чак в Котленския балкан.А там ядох домашен сливов мармалад направо от буркана.Това си ми е любовта от детството!Добре, че беше девера, че да спрята скарата, та да ме връща в правия път.На кака момчето - как си ме гледа!!!
Тоя за телесата /кантара/ си го взех на морето в Шкорпиловци.С подлата идейка да шашна не само мен, а и всички отървали му края от компанията, та да се вземем в ръце дружно.Верно, че се впечатлиха, ама после пак си се наплюскаха като прасета.Добре, че аз наблягах на мешаната салата и на скарата, че да корегирам издънките!Пък и то, след всичките приказки дето им изприказвах за килограми, мазнини, обиколки на талията - вече не вървеше да омухам половин хляб!Т.е. действах така за самозащита от собствената си лакомия!

# 757
Ама ти всъщност с 2 кантара си била  rotfImao
Не ми се сърди, ама изкрено ме развесели  newsm51

# 758
Аз пък по никое време се качих на кроса , откарах 15 мин и можех още толкова .
Но си спомних преди месец и нещо , как така пак се изсилих и после две седмици ходех , като пребита .
Та слезнах , честно казано с нежелание .
Утре пак ! Mr. Green

Попрочетох първия пост в темата за НВД , за да си припомня основните неща и реших да си изчисля нужните ми за мен калории .
Леле на мен ми трябвали 2743 калории , за да си запазя сегашното тегло ( не , че горя от желание ) , значи не е чак такова прегрешение , че редовно стигам към 1500 калории .
Даже аз доста съм ги намалила , за моите килца .
Вдигам си ги най - нахално на 1600 пък , нали вече и ще спортувам .
Абе хитра съм , само и само , за да си хапна още малко съм готова и да се поизпотя .  Sunglasses

да, пуки, не слизай под 1600. аз бях на отслабване в албена преди да забременея с втория ми син. ще взема да изровя менюто от там. то е нвд и може да се яде и в хотел. там не ни даваха да падаме под 1500 ккал на по-дебеличките:). иначе се движеше между 1100 и 1200. имаше вкусни манджички от типа на пълнени чушки без ориз, печено заешко, печено пиле нон стоп и още един куп неща, които ще намеря. айрян се пиеше на корем. просто не слизай под тези калории засега, за да не се стресираш.

# 759
  • нейде там, където ....
Добро утро!
Вчера ми беше много страхотен ден! След курса дори пих кафе с колежка,която много сериозно ми зададе въпроса "Ти на колко години си, че имаш син на 5?" . И  #Crazy събра очи при отговора ми  Laughing Laughing Laughing. Прекрасен завършек беше и разходката с гореспоменатия батко по магазини, в които количката на малкия не влиза.
А днес . . започнах със закуска Скарлсдейл, кафето дими до мен. Без захар и сметана. И една кутийка зелен чай, който мисля да опитам днес.

Не, не съм се обидила. по-скоро ми беше тъжно, че знам тези неща, а не мога да ги спазвам винаги. Само за храненето никога не казвам "Хапни още една лъжичка за мама". За спането, ако на мен ми струва уморен, а той отрича, обикновено се споразумяваме да полежи 2 минутки със затворени очи и ако след тях не е заспал - става да играе. Но второто става мноооого рядко. Е, обещавам и награда, ако лежи мирно двете минутки - 10 минути игри на компютъра, разходка до далечна площадка. А ако го оставя да заспива когато си реши, както на морето - заспива 2 минути, преди да се събуди брат му. и край с почивката - за всички. и сега ми е мъчно, че понякго карам баткото да си гледа братчето, за да свърша нещо. не искам да го чувства като бреме.

Просто тъга. Никога и за нищо не съм се сърдила на някой тук във форума. Напротив  Hug  Hug Hug
Добър да е денят ви, рицарки!

# 760
  • нейде там, където ....

http://smiles.33b.ru/index.php - дали има нещо, което търсите, а го няма тук?

# 761
Мерси Ж
ето това ще го ползвам от време на време  Mr. Green

# 762
  • нейде там, където ....
Искам да питам нещо за аватарите - харесах си картинка, с размери 150х110, определено е по-малко, от допустимото, а ми дават съобщение, че е по-голямо. Не че не си харесвам картинката, но все пак друга си харесах. Какво да направя, че да си я сложа?

# 763
Добро утро !
Дика станала в 5 и нещо , а аз си легнах в 7 . Луда работа .
С тези игри съм , като малките деца .
Поспах три часа и се почна едно звънене на телефони ... зор всички днес точно искат да ме видят .
Кантара е на същите килограми , но аз имам едно прегрешение от вчера вечерта  , което мислех , че днес ще си каже думата .
Ядох от пилето със зеле на мама , тя не запържва нищо , но затова пък олио си имаше .
След малко ще се качвам на кроса , че си изпих бърнерите .
Много ми харесва да спортувам , дано се чуствам добре , за да не прекъсвам .
Храната довечера ще дам отчет , но планирам пилешко филе на скара със шопска салата , кисело мляко за следобедна закуска и вечеря тиквички с кайма .  Mr. Green

Приятен ден мили мои .

Вещи да внимаваш !  Laughing

# 764
Ванче така подозирах и аз...че точно там съм сбъркала  Laughing  Hug
Голди ти си супер  Hug  Laughing а за 500гр в + не се тормози...аз след 16дни почивка си дойдох с кило отгоре,ама вече го няма за 4 дни  Party а се улях от нережимно ядене  ooooh!
Ж- мерси за сайта  Simple Smile а за аватара май не мога да ти помогна  Rolling Eyes
Пуки и аз да повторя- не се претоварвай. 10 мин - 15мин са ти стига на първо време  Hug
НИе си направихме разходка в центъра малко...сега да изгладя и лягам ,че с тия 4 часа сън не се знае дъл няма да заспя вървейки към 18:00ч.  Crazy

Хахахаха- извинете ,ама ей такива прибори ми трябват на мене

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 13:40 от Дика

Общи условия

Активация на акаунт