Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 514
  • 855
  •   1
Отговори
# 765
  • нейде там, където ....
Спите ли? Аз съм на

разходихме се, за днес стига. сама съм с децата, пропускам курса, трябва да наваксвам пред компютъра. ама попаднах на едни руски песни военни, поревах си дори. Не ми е до учене и работа

# 766
и аз в момента правя кафе. стягам багажа на децата, ще ходят на гости на баба си в Бургас. ще ми е мъчно, но е важно на тях да им е добре.

# 767
# 768
  • да има едно лесно - на мотора
Добър ден  Дами  Hug
Докато ви прочета  ooooh!
Пиле  Hug
На смалилите се   smile3501
Относно децата - един стар виц - не си спомням Рицарка ли го каза  или го прочето " Майката вика детето си от терасата : Петьоооо, прибирай се ! Петьо -  Защо ? Студено ли МИ е ? Отговор - Не , гладен си "  Joy
А  аз винаги , когато сгреша се извинявам на тийна .
Бети сериозно ми липсва . Някой знае ли нещо ? И за Мими и Лу ?
 Hug

# 769
Уффф, изядох си дневната доза по никое време  smile3516
Сега довечера какво ще правя  Confused
Вие какво правите в такъв случай - стискате - или ядете?

Роси  Hug
Айче   Hug - много са весели тия лампички  Heart Eyes
Предполагаме, че Мими е в отпуска. За Лу нищо не знаеме. За Бети също  Confused

На мен също ми се струва нормално да се извиниш. Децата трябва да знаят,
че и ние сме нормални същества - със свойте грешки и недостатъци.
Аз много обичам да обяснявам на дъщеря ми, че е нормално да се греши - важното е,
като си направил грешка - да си вземеш поука и да направиш така, че да не се повтаря.
Всъщност през цялото време живея с гадното чувство, че бъркам основни
неща във възпитанието на децата ми. И много ме е страх какво ще излезе ... Blush

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 17:09 от huffman

# 770
А добрютро  Hug
Поспахме си де  Simple Smile
Хъфи понякога ям, понякога не ям  Mr. Green
Роси, Айче  Hug

# 771
изядох 5 солети от тези на децата, да знаете. иначе съм режимна. пия вода и кафе.

# 772
Диче, доброутро  Mr. Green
закуси ли  Joy

Преди малко си дадох сметка, че в следващите дни навлизам в
предцикления ми нервен период, когато обикновено оплесквам тотално работата  Confused
Сега се чудя какво да направя.
Единия вариант е да облекча малко режима и да мина
на 1500 - 1700 калории дневно -  с цел избягване на ексцесии.
Лошото е обаче, че не съм сигурна, че това ще ме спаси от тях.
Другия вариант е да си карам както досега - на строг режим, с надеждата,
че като съм стегната и мобилизирана - и ексцесиите ще са по-безобидни.....
А де.....
дилема...
май си търся оправдание да оглозгам останалата половина от пилето в хладилника  Crazy

Съни - и аз отивам да сипя едно кафенце  Grinning

# 773
  • нейде там, където ....
И Танитка Отдавна не се е мяркала със сигурност. И Онка, и Ума, и Фоли, а и Пилето само малко си показа човката и пак зачезна . . личи си, че е отпускарски сезон. Аз така , ама други
Някой ще ме светне ли какво стана с изпита на Бети? Че последните теми нещо не ги изчетох както трябва

# 774
Хахахахахахаха  Joy Joy Joy Joy
много ми хареса на Ж-то подписа 

Закусих Хъфче...ама няма да кажа какво с кисело мляко  Mr. Green и без това днеска вече 6 пъти бях в тоалетната... ooooh!

# 775
  • нейде там, където ....
Е сега ако някой помогне да намаля и размера на картинката, зада си сложа подходящия аватар . .

# 776
Ж - дай я тая картинка насам

# 777
  • Пловдив
 newsm43

# 778
  • София
Ето ме!  afwitch

Бяхме на Бояна в НИМ, после "летяхме" на лифта и слязохме от Бай Кръстьо пеша. Добре се изморих и си заслужих вечерята - много съм гладна.

Хъф - първо щом си си изяла дневната доза, хапвай нещо по-нискокалорично, краставица например или яйце. В никакъв случай не гладувай.
Второ - едно много мъдра жена веднъж ми каза, че докато се тюхкам дали това върша правилон или онова, дали децата ми получамат нужните житейски насоки и т.н., докато се чувствам неидеална майка значи всичко е наред, защото това означава, че ме е грижа. Обратното - да си сигурен, че винаги си прав и уверен, че си абсолютно непогрешим - ето това означава, че грешиш кардинално.
Така че, докато се учим от и за децата си, то ще вървим по правилиня път, защото преди всичко идеални хора няма.

Ж - готин ти е аватара и подписа  rotfImao

Голди не си единстевната луда и аз исках да си взема кантара за почивката, но както обикновено става го забравих  hahaha bowuu щото нали съм малко  newsm78 Whistling демек доста разсеяна.

О Вещи ... думите са излишни нали, ние си те познаваме, пък и ни предупреди  Joy

Туй то засега

# 779
  • Пловдив
Всъщност въпреки всичките ми старания само оризът ми беше нережимен  Embarassed и то не го ядох в голямо количество. Иначе имаше пуйка, пилешки пържоли, кола лайт, такива Дюкански неща  Crazy Ама до довечера има време де, може да си наваксам  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт