Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 509
  • 855
  •   1
Отговори
# 780
  Хъф , остави го пилето на мира , че какво ще закусваш утре  Mr. Green

Роси , ходи ли в Търново  motor

Ж , за Бети и ние не знаем нищо .

И  аз ще си нося кантара на язовира. Там е хладно и много измамно. Все си мисля , че съм заслабнала даже , а се връщам с поне две кила в повече. Сега съм решила да се контролирам  Laughing

Ям таратор. Уж щеше да е само една купичка , вече съм на третата  ooooh! Ама така , като направих пак цяла кофа  smile3538

И аз съм от тези дето се извиняват на децата си , но и те са деца , дето се извиняват на майка си .  Laughing

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 18:36 от Айя

# 781
Лелееее, много сте луди  hahaha
а аз как обвиних Голди - тя сигурно ми се разсърди  Cry

Почвам да се замислям.... - щом сте толкова много - дали и аз да не го направя  Crazy
Все пак ми изглежда безумно  Crazy, ма ще видим - има време  Mr. Green

# 782
  • София
Хъф няма какво да се замисляш, като те знам, не си по-нормална от нас, поне на тема кантар със сигурност, така че ако него забравиш (като някои други  Joy) вземай го със теб. Ако сте с кола няма да ти тежи, нали колата го носи  Mr. Green

Вещи, четох в другата тема и паднах от смях на режима ти 7/7  hahaha

# 783
  newsm43 всъщност проблема е, че аз си мислех на морето да се отдам на плюскане на корем на всякакви забранености -  а кантара само ще ми пречи  Crazy

Пък и ще тежи на колата мдам  Whistling
Иначе пък аз ще й тежа на връщане  hahaha

# 784
  • Пловдив

Вещи, четох в другата тема и паднах от смях на режима ти 7/7  hahaha

Ми тъй сме старите и склерозиралите  Joy Joy Joy

# 785
Споко - хич не съм се засегнала на тема лудост!
Аз нали си се знам!Всеки луд с номера си, аз - с пълна програмка!!!

# 786
   Нещо ми е много умряло днес. Не съм минала и един километър. Въртя се из къщи и се чудя каква работа да си намеря , само и само да не се кача на пътечката. Twisted Evil

Цяло чудо ще е , ако си надвия мързела.

Сега отивам и аз да се смея на Вещи Laughing

# 787
  • Пловдив
Ааа, ще събирам парса за програмата  Crazy

# 788
Goldi Hug

Да си направя вечерната проверка, че след малко ще озверея, ама смятам преди
това да направя 1 час операция сваляне на лещи  Crazy
и после се застопорявам пред телевизора и каквато и глупост да дават - ще я гледам открай до край.

Та така: 3 кафета с по малко захар, 200 гр. бяло пилешко с кожичка, 35 - 40 гр. черен
шоколад - прикючих го вече  /баща ми зе да ме съботира вече и да ми говори глупости - шоколада той ми го домъкна  #2gunfire/
3 домата, 1 кофа 4.5% мляко кисело, 2 филии бонус с омега
общо - 1250 - 1300 калории - много въглехидрат се събра, много нещо.
движение - зле, вода - зле

Лека вечер на всички пожелавам.
Отивам да надзърна в подписите на Ванчето и Мариетка, че нещо днес много се умълчаха  Mr. Green

Дамм - погледнах - ама и двете са мързелували днес  Joy Joy Joy

# 789
  Вещи ,   за парсата имаш акъл , а за режима нямаш  Mr. Green

Споменах на компанията , че мога да им организирам един дебелариум на планината. Нали ще нося кантар  Mr. Green Вече всички са по-дебели от мен , за разлика от миналата година. Ама казаха , че ще ме заточат на един остров по средата на язовира и да ми носят на три дена по две краставици  Mr. Green

Хъф , гледай Джурасик парк , може да ти се отяде  Mr. Green

Мимеее , къде ходиш цяла седмица  newsm78

Последна редакция: нд, 12 авг 2007, 19:58 от Айя

# 790
  • Пловдив
Айче, може да сме луди, ама си знаем сметката  hahaha

# 791

Отивам да надзърна в подписите на Ванчето и Мариетка, че нещо днес много се умълчаха  Mr. Green

Дамм - погледнах - ама и двете са мързелували днес  Joy Joy Joy

ами Ванчето на гости на мама ходи,то и рулото беше за там.Ама ще турна ей сега снимки в разрез....

# 792
  • нейде там, където ....
http://photobucket.com/images/emoticons/ - и тук има интересни неща.
 П Р О В Е Р К А !
Закуска: препечена филийка с диня и кафе без захар (от диетата Скарлсдейл, вкусно е)
После: зеленчукова супа с малко фиде - има-няма 250 мл, 1 пилешки кренвирш, 7 маслини, 200 грама диня и филийка с пастет. Сега хрупам домат със сирене. Не е нисковъглехидратно, но май е достатъчно нискокалорийно за днес. Ще хапна още една паничка супа по-късно.

Ще се ляга след 00:00, защото диваненцата спаха до преди 10 минути. Уж легнаха към 15, а го отнесоха . . мани-мани

# 793
# 794
  • София
 hahaha Хъф мен с шоколад знаеш ли кой ме саботира - Съни - тя не с такава мисъл де, просто беше купила на Калина, пък Калина не го беше изяла целия. И аз какво да направя, че съм всеотдайна, та рекох да й помогна и днес доядох една линйка от него  Embarassed

Но иначе съм на едно варено яйце и две кебапчета, а сега ям извара с кашаквалче и шунчица с горчичка - ех ма ги наредих. Понеже ще поработя до късно ще има и втора вечеря - яйце

Общи условия

Активация на акаунт