Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 585
  • 855
  •   1
Отговори
# 555
Аз не обичам да си казвал килограмите дори когато съм слаба, просто това си е нещо мое, кого го интересува колко тежа... С нещо ще им помогне ли тази информация? Не мисля така.
Ама аз и не обичам да ми използват гримовете и кремовете, не обичам да ми пипат нещата, да ми носят дрехите и т.н. Осъзнавам дори, че на моменти прекалявам в тази насока.
Малко поизменено, но "моите неща са моята крепост".

# 556
Лека вечер от мен и ногооооо Hug

# 557
  • София
ИМАМ НЕТ, НАЙ-ПОСЛЕ СЛЕД ДЕСЕТДНЕВНА ПОВРЕДА  ooooh! КАК ИЗТЪРПЯХ ПРОСТО НЕ ЗНАМ, В ЕДИН МОМЕНТ ЩЯХ ДА ВЗРИВЯ МОМЧЕТО НА ТЕЛЕФОНА

ОХ, ОЛЕКНА МИ НА ДУШИЦАТА! НЯМА ДА СЕ ГУБЯ ВЕЧЕ   newsm44

# 558
хъфи, каймата на мусака с тиквички ли я направи или си я ядеш отделно?

попче, честит нет!
непуки, почни полекичка, по пет минути всеки ден. после по 10. аз нямам място в къщи, иначе бих си сложила един крос тренажор.

# 559
Съни - само задушена кайма с тиквички нарязани и черен пипер - бъркоч някакъв, ама беше вкусно   Crazy
Като си гладен - всичко е вкусно.
Аз често си правя подобни бъркочи - с каквото имам и което и колкото е режимно.
Имат едно голямо достойнство - никой в къщи не посяга да ги яде и мога точно да си сметна количествата  hahaha
За утре наприемр съм предвидила подобен бъркоч от чушки, извара и яйца.
Заедно със захарта в 3те кафета ще направи точно 1200 калории

# 560
аха, аз ги правя и с лук и с моркови, като мусака и даже отгоре слагам някаква заливка от кисело мляко с яйца и си става почти като истинско:)
но другата седмица като съм сама, ще си правя само кайма със зеленчуци, нищо че няма да прилича на манджа.

# 561
Аз си ги правя по възможно най-лесната процедура. Така както е подходящо за мен и да не отнема повече от 10 мин.  Mr. Green
И без това никой друг в къщи няма да го яде.
За тях готвя отделно - от дъжд на вятър.  Embarassed

# 562
  • София
 Хъф ти ме зариби, имам тук една кайма и сега отивам за тиквички.

Иначе днес съм яла 2 варени яйца, половин пилешка пържола - готова и много гадно-миризлива  Sick, кофа кисело мляко 4,5% и това е. малко, ама не ми се ядеше, особено след пилешкото  Sick  Sick #Cussing out

Вода много и 2 кайвета, а сега за вечеря една  beer

Ето вечерната проверка е проведена  Grinning

# 563
откакто съм тук научих да не преяждам толкова. от тогава нямам киселини и колитът ми постепенно се оправя. все още имам проблем с количеството храна, но навикът ми върви към по-малко количество и мисля, че постепенно ще се приуча. преди се тъпчех.
другото, към което трябва да се приуча е да не ям бързо. искам да свикна да дъвча повече.

# 564
другото, към което трябва да се приуча е да не ям бързо. искам да свикна да дъвча повече.
А ей на това като се научиш кажи как ,че да взема пример. Това ми е един от големите проблеми. Ям като прахосмукачка за има-няма 5 минути съм готова.  ooooh!
Попче честит ти нет  Laughing

# 565
  • ГОре на черешата...
. ..Ям като прахосмукачка ...

Joy

Пак взе да става горещо...не ща ooooh!.
Минавам набързо да ви пожелая лека нощ и   Hug  на всички!

# 566
   Здрасти , банда  Laughing

Като гледам , едни и същи неща свързани с отслабванито сме научили.

А аз освен това разбрах , че никога не е късно да се вземеш в ръце и да правиш нещата  по правилния начин.

И никога не е късно да си намериш нови приятели  Hug

Едно от най-хубавите неща , които ми се случиха през последните десет месеца е това , че ви открих.

Научих се да бъда специална , защото точно така се чувствам сред вас.

Научих се да замествам мрачните си мисли и притеснения с мисълта за вас.

Научих се да пиша по-бързичко на клавиатурата  Mr. Green

Научих децата да ми отстъпват място за да ви прочета  Mr. Green

Научих се да си приказвам самичка  Mr. Green

Не се научих да пиша дълги и мъдри постове  ooooh!

Никога не съм си крила килограмите, дори когато се търкалях. Казвам ги даже и да не ме питат.
  И през най-дебелите ми периоди , мъжът ми и дума не е споменавал по въпроса. Сега обаче не пропуска възможност да ме похвали. При първите свалени килограми си мълчеше и аз го попитах , защо , а той каза , че не смеел нищо да каже , за да не ме урочаса. Изненада ме с пътечка , след като аз само бях споменала за нещо такова. Идеята да ходим по планините е негова . Почти на сила ме караше в началото , за което съм му толкова благодарна сега. 

# 567
  • София
Айче да ти е жив и здрав мъжа още дълги години да те подкрепя. Моят не го прави, но затова и аз съм си виновна, вечене ми вярва, че ще успея. Толкова пъти го разочаровах, че вече не ми вярва. Сега като вижда резултати започва да се променя, но някак си все чака момента, в който отново ще спра, и го чака със страх.

Дълго време се сърдех, че ме тормози за кг-те, все се обиждах и му казвах, че ако се разболея или осакатея пак трябвада ме обича - нали сме хора, за нищо няма гарнции. Една вечер в караница обаче осъзнах, че той се е разочаровал не от вида ми, а от това, че съм загубила огромната си воля и амбиция, ама като всеки мъж не успява да го формулира правилно  ooooh! Сега си мисля, че загубих много време в сръдни и самосъжаление, пък то нямало защо, проблемът бил в друго. Ако се бяхме разбрали по-рано....

Извинете ме за излиянието, просто споделям, защото знам, че и други са в моето положение!

Айде, че си готвя каймата с тиквичките   chef

# 568
ти попче няма да спреш. ще минеш на клончето на 60-те и то много скоро. може да си вземеш няколко свободни дни само за теб (работата няма да избяга) и те каня от другата седмица на фитнес с мен, да видим дали няма да го разбиеш твоя мъж:)

# 569
 newsm51 Flowers Bouquet  bouquet Hug

Просто нямам думи...

Общи условия

Активация на акаунт