Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 573
  • 855
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте Рицарки,аз съм от скоро във форума ,но ви чета всеки ден и въпреки че не се познаваме чувствам че не съм сама в борбата с кг-те ,научих много нови неща от вас всички и съм много щастлива че ви открих ,амбицирах се да си върна добрата форма и мисля че имам нагласата и да я задържа Grinning
 HugМного воля,постоянство и успехи ви пожелавам Hug

# 571
здравей деси, добре дошла! твоите килограми са недостижима мечта за мнозина от форума, но щом по дух си с нас, просто стой тук за кураж:)
я кажи малко повече за себе си!

# 572
 Hug
Привет Деси_вал  bouquet
Мераче  Hug
Килограмите си винаги съм мразела да казвам. Срамувах се от себе си  Tired Решението да сложа лентичка, беше, как да кажа - изправяне срещу проблема, признаването му и твърда решеност нещата да се променят. Надявам се да успея  Blush
Попче и аз бях горе-долу така. Но всичко върви към подобрение  Hug

...Научих се да си приказвам самичка  Mr. Green ... 

Аз отдавна си приказвам самичка. Щот знам, че говоря с Ентелегентен човек, който ш'ма разбере  Mr. Green

Кратко комюнике за манджата днес: закус - 100 гр. сметанЬ+100гр. мисело кляко+2ч.л. овес+7гр. мед., втори закус - 1 варено ице с масло, обяд - 50гр. сметанЬ(мразя да ям сама, а колеШката ми е в отпуска, та ей тъй, на крак), следобяд към 16 ч - още 50 гр. сметанЬ, вечеря - свинско шишче и пържола - общо 260 гр и един плешив прасков. Вода - млогу, движение - често търчане до принтера и малкия офис, и обратно  Crazy

Кът казах плешив прасков - абе, къде е Мими  newsm78 Лу и тя се загуби, на почивка ли е   Thinking

Хубава вечер от мени  Hug  Heart Eyes

# 573
аз пък винаги съм си приказвала самичка:) Laughing
не е придобито от форума  Laughing
да, хаосче, точно това е слагането на лентичката - изправяне пред проблема и признаването му. много точно го каза.
я кажи как е при вас, че днес пак голяма жега ни налегна.

# 574

Ама защо ни ги няма лентичките , бе момичета  newsm78

Само на Съни и Деси виждам .

# 575
Съни и тука е жегичка, ама сега нещо ветрец излезе, доста освежаващ. Надявам се утре да е топличко, щот ша карам корсарката да и перат тапицерията, че да може да изсъхне и да не ми мокри на г*зинката, че следобяда пак потеглям  Crazy
Въх, Айче, озадачи ме  newsm78  Hug Може би нашите са от друг сайт и нещо се бъгва системата  Thinking Мда, като гледам, тъй ще да е. Нашите са от руския сайт, а техните от Тикера. Връзкарки  Laughing И Хъфи, и тя в кюпа  Laughing Да се надяваме, че ще се оправят скоро  Peace Ако ли не - пак ще сме поставени пред трудния избор да си харесваме лентички  Crazy

Последна редакция: пт, 10 авг 2007, 21:56 от мечтаеща

# 576
здравей деси, добре дошла! твоите килограми са недостижима мечта за мнозина от форума, но щом по дух си с нас, просто стой тук за кураж:)
я кажи малко повече за себе си!
Ох от къде ли да започна ,борбата ми с кантарчето продължава вече може би10г Embarassed
Докато студентствах във Варна през първата година качих много кг15 Embarassedот изходни50 с наближаване на лятото успявах да ги сваля всичките със спорт и ограничения ,но щом влезех във сесия о ужас пак същото Confused
Като завърших сякаш се постабилизирах ,но по време на бременността както жсеки предполагам качих 18-20 и така последва сваляне качване и тн
В личен план ,си живея сама с детето ,не бих казала че съм самотен родител,защото получавам известна подкрепа от таткото  за детенце а и в борбата с кг-те даже и да не го изразява словесно виждам добрението в погледа му Peace
Ох много се разприказвах,дано не съм отегчила някого Praynig

# 577
  • София
Съни за съжаление не мога да осъствам от работа (и от двете), защото няма кой да ме замести и защото много си харесвам работата, особено сега в тоз момент. Харесвам си и колежките - щот сме само жени - там където работя основно ( в другата работа само аз свеки и зълвата сме жени  Joy) Обаче като отворят нашия басей с фитнес задължително ще го посетим заедно - тържествено обещавам! bowuu

# 578

Няма опасност да ни отегчиш , Деси.  Hug

Ние само това чакаме , някой да се разприказва  Laughing

# 579
 GrinningБлагодаря за посрещането  Hug

# 580
  • Пловдив
Деси, добре дошла!   bouquet На какъв режим си сега?

# 581
  • София
Деси добре дошла, някъде съм те срещала из другите теми. Дерзай малко ти остава.

Аз го изядох манджата, дето зарад Хъф си я сготвих. Много вкусно ми беше, два пъти си сипвах  Mr. Green ама гона калории да покривам, че нещо напоследък все са ми малко и май затова спрях да свалям.

# 582
И аз не мога да го определя точно сутрин задължително кафе,на обяд 1-кисело мляко,към 15.00ч плод или ядки ,но всеки ден а за вечеря салатка и месце някакво или консерва от риба тон,имам 1-2 успешни лунувания и от време на време като всички прегрешения

# 583
  • Пловдив
И аз не мога да го определя точно сутрин задължително кафе,на обяд 1-кисело мляко,към 15.00ч плод или ядки ,но всеки ден а за вечеря салатка и месце някакво или консерва от риба тон,имам 1-2 успешни лунувания и от време на време като всички прегрешения

Я сега да видим дали ще съм първата или някой ще ме изпревари че ядеш доста малко. Трябва да увеличиш дозата Simple Smile

# 584
  • София
Първа си Вещи ама за малко ме изпревари.  Вярно е Деси много малко ядеш, особено за тези кг. Трябва да се захраниш постепенно и да качиш калориите, иначе само забавяш метаболизма.

Сега ще те подхванем всичките!  Joy

На нашия сайт лентичките не се виждат, тези от Тикерфактори се виждат, незнам защо!

Общи условия

Активация на акаунт