Рицарки на бялото кантарче - 06.08-12.08.

• 27 594
  • 855
  •   1
Отговори
# 645
Ж, честита радост, бравоооооооо   позволи ни и ние да се порадваме с теб ... е, ти го правиш ...
 Hug
Хъфи, най-интересното е, че точно такова нещо си представях ... благодаря ти много, просто запълни една празнина ... мини-вакуумче  Hug

има си време за почивка, но си има и време за работа... моето май дойде ...

# 646
Ассе, ми да беше си дала заявка  Crazy
Полвин час ровя из компа, докато го измисля  Mr. Green

# 647
  • нейде там, където ....
Браво, Ж  smile3501
кеф голям  Party
Питат ли те как го направи? Казвай: японската  Mr. Green  Twisted Evil
Тц, казвам, че е с акъл

# 648
Цитат
Тц, казвам, че е с акъл
и те гледат тъпо, нали  Twisted Evil
Ти пък - хората знаят, че се отслабва с японската  - а ти ги разочароваш  Mr. Green

# 649
  • нейде там, където ....
Вчера се драчи една комшийка с мен, че ако съм плодувала като нея (2х10 дена за два месеца), резултата ми щял да бъде като нейния - -20 кг. Само дето сега не спира да се оплаква от стомашни неразположения, гадене и неядене, че като хапнела повечко, веднага връщала  Sick. . Е, аз й казах накрая да си помисли добре коя от нас е права, след като аз съм и в цветущо здраве, освен в по-тесни дрешки Twisted Evil Mr. Green

# 650
jd,на какъв режим си?

# 651
  • нейде там, където ....

Леко ограничителен - малко сладко и тестено (имам дни със хич), повечко зеленчук, мляко и млечни в умерени количества, месо и колбаси - според настроението и финансите. Хапвах доста от сезонните плодове, но чак плодуване . . .  Само задушено, варено, печено. Има и изключения, разбира се, но не са много, нито пък чести. Преди след тях изпадах в ужас и продължавах с ЯДЕНЕТО, казвах си, че нямам воля и т. н. Сега ги наричам свободни дни, правя ги съзнателно, но със съзнанието, че от следващия ден НАИСТИНА ще продължа да се храня правилно

# 652
И на мен преди ми беше трудно след дните с прегрешения ,но напоследък по-добре се спрявям,нахъсвам се повече Twisted Evil

# 653
Здравейте, сладурки Simple Smile Heart Eyes
Режимна 5- ти ден на Дюкан, като не броя 2 чаши бяло вино  Embarassed Hug, не съм се теглила newsm78 утре  сутрин или в понеделник когато свърша чистите протеинови дни newsm78
Днес съм решила да мързелувам, но не зная кога ще мога пак да пиша, при лаптоп и стационарен няма място за мен Hug,нали са ми двенки Heart Eyes Hug
ама вие знаете, че мисля за вас и ви   love001

# 654
Добро утро на целия рицарски орден , който определено се разраства !  Grinning
За мен е утро , но и вие ме позабавихте - 5 стр . Crazy
В осем станах с мисълта да се премеря , очаквайки , че след вчерашните две кила , днес кантара ще покаже поне 500 гр надолу .
Да ама не - показа 200 гр отгоре , ядосана си легнах и поспах още два часа .
Отново на кантара и вече плюса беше 600 гр - господи дебелея прогресивно . #Cussing out
Естествено колкото и да ми се иска да съм постоянна мисълта да ям още един ден ориз се изпари .
Днес ще пазарувам за диета , но не знам каква ?!?
Толкова исках да ги сваля тези 5 - 6 кг до почивката , а явно няма да стане .
Плана за днес е епилиране , солариум , педикюр , магазини ... среща с приятели .
И нещо много важно - от днес съм спортиска , да видим до кога .
Плана е 30 мин на кроса и малко гирички .
Ако го изпълня чакам поздравления , че за мен си е нещо много трудно .
Довечера отчет .  newsm49

# 655
Опааааа, сега забелязах мъдрата си мислА в подписа на Немупки, хи-хи!

Върнах се от баба.... Лошо. Лежеше и с кислород. а нй-тъжното е, че е абсолютно, ама напълно адекватна. "Как си бабе?" "Добре." "Какво правиш?" Ми, на, скучая" ...  Tired Много тъжна картинка ... а казаха, че няма лек, че калция "бяга" от костите и макар да й дават изкуствено калций, организма не задържа.

А пък аз тихичко лудвам. Чувствам се толкова добре, че ми иде да хукна в парка, да си ходя на работа и т.н. Ма още съм с дренажи. Ама че смотана ситуация. вчера шофирах за първи път след операцията - беше ми супер кеф. Ислам си ежедневиетоооо  Crazy

А за тез дето се жалвате от монтьори - да знаете на всякъде са един дол дренки. Ако има майстор, който особено да мразя (щото аз мразя всички, щото са мошеници), то това е гаражника - гледа те в очите и нагло те "размазва". А ако имаш късмета да си жена дето съвсем не отбира - скапана ти е работата.

# 656
  • нейде там, където ....
Имахме кафе пауза. Посред изречението преподавателя каза, че така няма да сатне, колективно отиваме на кафе, че всички сме гледали неадекватно и нямало смисъл да обяснява при това положение. Аз продължавам не съвсем режимно с една количка.
А някъде имаше писано, че виното не е толкова пречещо за диети, не се притеснявай. Като го намеря, пак ще го пусна линка  Grinning

# 657
Имахме кафе пауза. Посред изречението преподавателя каза, че така няма да сатне, колективно отиваме на кафе, че всички сме гледали неадекватно и нямало смисъл да обяснява при това положение. Аз продължавам не съвсем режимно с една количка.
А някъде имаше писано, че виното не е толкова пречещо за диети, не се притеснявай. Като го намеря, пак ще го пусна линка  Grinning

И аз пия кола , но ми е режимна - light !
Наздраве jd !  Grinning

# 658
Силви  Hug и се опитай да не мислиш за тез глупости. Искам и аз на сватбааааааааааа  Blush
Хъф честит аватар  Hug
Ж  Hug И им загубих сметката на 570-те  Crazy Началото на другия месец ще ревизираме резултати и цели  Flutter
..Е, аз й казах накрая да си помисли добре коя от нас е права, след като аз съм и в цветущо здраве, освен в по-тесни дрешки Twisted Evil Mr. Green
Peace
Пуки, мани ги тия срокове  Hug ОрганизЪма понякога е на собствено мнение. Ако си бях поставила срок тия кила да ги сваля за 6 месеца например, не само, че нямаше да съм ги свалила, ами сигурно щях и да съм отгоре.
тъкмо са прибирам от фризьорстването. Ставам все по-руса  Crazy Отказах се да карам колата да и перат тапицерията. Ми то в тоз хлад как да изсъхне  Crossing Arms Айде, бегам да събирам тОрбите и зачезвам на село  Flutter
Хубави, усмихнати и щастливи почивни дни   bouquet

# 659

Литъл , ти откога си 63 кила  newsm78

Аз ли до сега не съм забелязала или е нова радост  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт